Filters

10

Zeer tevreden

Ik heb 2 opleidingen gevolgd bij de Wellness Academie. Beide opleidingen met grote enthousiasme gevolgd mede door de gedrevenheid en vakkundigheid van de docente.

 • Aanbevelen? Ja
7

Prima

Voor de eerste dag dat ik bij de Wellness Academie kwam moest ik even wennen dat je zelf je koffie of thee moet maken. Dit was vooraf niet duidelijk. Gelukkig went het snel en de 2e dag was het prima zo. Misschien is het een tip om dit vooraf aan de nieuwe cursisten aan te geven.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldige leraren

Leraren die zeer goed zijn

 • Aanbevelen? Ja
9

Geweldige cursus, top docent

De cursus was zeer leerzaam en werd met veel enthousiasme gegeven door Mario. Wat een TOP kerel is die man, veel kennis en kunde en weet dit op een boeiende manier over te brengen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super goede school!

Ik volgde al enkele cursussen op de wellnesacademie. En elke keer opnieuw is zowel de cursus leerrijk alsook de docenten die het geven! Zelfs Anatomie was geen saaie brok maar elke minuut boeiend!

 • Aanbevelen? Ja
7

Prima lessen, mindere planning, slechte locatie

Erg te spreken over de lessen van Marina, veel geleerd en nog een beetje extra. Een super enthousiaste docente die vol energie les staat te geven. Qua planning was er niet altijd goed nagedacht. Zo stond Marina overdag les te geven in Rotterdam en moest is de spits naar Utrecht met als gevolg dat zij een paar keer te laat was (waar zij uiteraard zelf niets aan kon doen!). Jammer genoeg is de locatie (Utrecht) erg onder de maat. Er staan geen schoonheidsbanken, niet alle apparatuur werkt (zoals looplampen), er wordt niet goed schoongemaakt (toiletten vaak niet goed schoon, volle prullenbak etc.) en bijgevuld (handdoekjes in toilet, zeep in toilet). Ook was er vaak tekort aan materiaal (zoals bijv. kwasten). Ik zou deze locatie afraden voor de opleiding schoonheidsspecialisten. Alleen al 2 uur op zo een bank liggen was echt een straf tijdens de praktijklessen. Aanbevelen? Ja, de lessen van Marina zeker. De locatie Utrecht alleen niet!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hoi Lin, Wij zijn blij te horen dat u tevreden bent over de docente en de opleiding. Ook bedankt voor je constructieve feedback inzake de locatie. Er bleek de afgelopen weken inderdaad een probleem te zijn met de schoonmaakdienst, waar we nog maar recentelijk op zijn uitgekomen. Hierdoor was de schoonmaak ondermaats, werden de vuilbakken onvoldoende geleegd en was er geen aanvulling. Dit is dus nu gelukkig opgelost. Alle toestellen / materialen zijn inmiddels ook geupdate! Onze oprechte excuses hiervoor!

10

Heel fijn

Het gebouw heel netjes, de klas super goed materiaal waar je moogt mee werken alles oké. Een heel goede juf Miriam legt alles duidelijk uit .het was gewoon geweldig, heel fijn

 • Aanbevelen? Ja
10

Meer dan verwacht

Professionele aanpak van de lesgeefster. Je merkt dat ze haar vak kent en ze spreekt en toont het met veel enthousiasme. Heeft oog voor iedereen tijdens het oefenen. Deze aanpak doet me zin krijgen om nog opleidingen te volgen daar.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastische trainingen door gedreven professionals!

Ik heb al aan meerdere training modules deelgenomen onder het dak van de Wellness Academie en dat met veel plezier. De training overtrof steeds mijn leerverwachting. Daarenboven werkt het enthousiasme van de docenten zo aanstekelijk dat de verleiding om te verdiepen groot is.

 • Aanbevelen? Ja
10

Snel en goed leren

Super fijne school, je leert hier alleen de dingen die je ook daadwerkelijk gaat gebruiken in het vak. Goede docente en de schooltijden zijn goed te combineren met werk.

 • Aanbevelen? Ja
9

Klantvriendelijk, doelgericht, praktisch, kortom een aanrader voor ieder die bij wil leren!

Ik heb met de ' Wellness Academie ', enkel goede ervaringen! Stuk voor stuk, leuke, boeiende mensen die de cursussen geven. Zij zijn stuk voor stuk proffesioneel en weten zeker waar zij mee bezig zijn door erg veel ervaring. Toch lukt het hen keer op keer om voor ons ' leken ', dingen op een praktische en duidelijke manier aan te leren! Geen vraag is teveel, zelfs na de cursussen kan je ten alle tijde jouw leraar/lerares om advies vragen. Ga zo door! Er zullen nog veel cursussen van mij uit volgen!!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer duidelijke en leerzame les!

Zeer duidelijke en leerzame les. Tevens nette werkomgeving!

 • Aanbevelen? Ja
10

Awsom

Ik vind deze academie echt geweldig. De mensen achter de schermen zijn net zo geweldig, als de docenten die les geven. Iedereen doet dit echt met passie. Ik persoonlijk ben blij dat ik gekozen heb voor de wellness academie. In vele dingen hebben alle mensen mij bijgestaan om ervoor te zorgen dat ik dat kan doen wat ik geweldig vind. Ik zou ook iedereen aanraden om een lidmaatschap te nemen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer interessante cursus anatomie fysiologie en pathologie

Naast inhoudelijk zeer goede info ook richting gevende kennis over het functioneren van het lichaam. Tevens veel geconditioneerde meningen kritisch beschouwd en weerlegd. Veel stof om over na te denken en vastgeroeste denkbeelden overboord gezet.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede docenten, leuke opleidingen

Ik heb reeds een aantal cursussen gevolgd aan de Wellness Academie. Steeds aangename docenten die weten waar ze mee bezig zijn.

 • Aanbevelen? Ja
10

Gewéldig gewoon

Goede docenten goed sfeer, duidelijke uitleg van de cursus.

 • Aanbevelen? Ja
8

Goede cursussen voor betaalbare prijzen.

Ik heb inmiddels ruim 6 of 7 cursussen bij de Wellness Academie gevolgd. De kwaliteit verschilt per docent. Ik heb goede docenten gehad maar ook minder goede docenten. De Wellness Academie heeft mijn klachten serieus genomen waardoor ik gelukkig een cursus opnieuw mocht doen. Ik heb veel geleerd en ben van plan om meer cursussen te volgen bij de Wellness Academie. Wel hoop ik dat de kwaliteit van docenten omhoog gaat en de klasjes iets kleiner zijn qua aantallen. Het zou ook fijn zijn als er een receptioniste zou zijn bij de locaties, zodat de docenten niet steeds gestoord worden tijdens de les om de deur open te maken. Docenten als Marina, Jelena en Michelle zijn reden voor mij om terug te blijven komen omdat zij van hoogwaardige kwaliteit les geven. Ik zou het fijn vinden als meerdere docenten ook privé lessen geven en de theorie ook als e-learning zouden aanbieden of video presentaties ter voorbereiding op een cursus. De lessen zijn soms te kort om de gehele theorie door te nemen, waardoor een video of powerpoint presentatie vooraf goede huiswerk zou zijn. Of er zouden huiswerkopdrachten gegeven moeten worden of de syllabus digitaal vooraf verzenden. Het zou ook leuk zijn als de Wellness cursussen zou geven hoe te ondernemen als beginnende schoonheidsprofessional. Ook zou ik het fijn vinden als de Wellness Academie een modellenbestand zou hebben die vrijwillig model willen zijn voor de cursussen per stad, zodat je niet steeds een model hoeft te regelen. Ik zou bijvoorbeeld ook model willen zijn voor andere cursussen. Door middel van een knop op de website zouden mensen zich bijvoorbeeld vrijwillig kunnen opgeven als model. Dit vergroot ook het netwerk van de Wellness Academie. En de klasjes moeten iets kleiner worden. Ik zou zeggen max 10 deelnemers per klas.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Anjuli, Hartelijk dank voor de positieve en constructieve feedback. Wij nemen je werkpunten zeker mee in onze interne evaluatie! Toch nog even dit: Wij doen er alles aan om de beste en juiste docenten aan te werven. Wij werken hiervoor met headhunters. Onze docenten worden na elke opleiding ook geëvalueerd en bijgestuurd. Er zijn regelmatig ook interne bijscholingen voorzien voor onze docenten. Het aantal deelnemers ligt bij ons beduidend lager dan de andere opleiders. Wij beperken het aantal deelnemers per opleiding om de nodige kwaliteit te kunnen garanderen (gemiddeld 12-14). Met vriendelijke groeten, Wellness Academie

10

Fantastisch

Vriendelijk personeel, leerrijk, fijne sfeer!

 • Aanbevelen? Ja
8

Enthousiaste docent met veel praktijkkennis

Inspirerende les, prima groepsgrootte. Duidelijke documentatie.

 • Aanbevelen? Ja
10

Waardevolle en leerzame dagen! door super deskundige en kwaliteit leraren

Sinds day one was het een super ervaring alle docenten zijn heel professioneel,de manier hoe ze praten,staan en denken alles zegt iets.veel geduld, duidelijk kunnen uitleggen wat belangrijk is en alles wat wij moeten weten om verder te kunnen gaan.Als je wat nodig heb krijgt je steun je kan anytime contact nemen met hun dat is geweldig!! Ben super blij dat voor WELLNESS ACADEMIE had gekozen!

 • Aanbevelen? Ja
7

Heel leerzaam

Heb veel cursussen hier gevolgd en tevreden hiervoor. Ik kan uit ervaring zeggen dat er in zoveel "instituten" wordt veel gevraagd qua kosten en hier is betaalbaar en goed opgeleid.

 • Aanbevelen? Ja
1

Super onprofessioneel barbier opleiding

Leraren weten niks van les geven Zeggen verschillende dingen Tijd klop niet is van 10 tot 17 uur wij stoppen om 16 uur ze eten en bellen in de les mijn model verknip door leraar zelf !!!!les is in engels werd niet van te voren gemeld Alles wat we zouden leren is maar 5 procent geworden Klas veel te groot En zo kan ik nog 10 dingen opnoemen

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste Tineke, Bedankt voor je opmerkingen. Als er tekortkomingen zijn dan leren wij hier uiteraard graag uit. Maar in dit geval zijn ze toch niet helemaal terecht: 1. De docent Andrew Fuller is absolute wereldtop binnen de barbierswereld en de feedback van andere studenten zijn uitermate positief! 2. Wie om 16u klaar is mag vertrekken, en andere studenten worden ondersteund tot 17u, zodoende dat ze zeker alles begrijpen en in de vingers hebben. 3. De instructies op uw model werden helaas niet door u gevolgd. De docent kon het dan ook niet meer rechtzetten naar uw wens. Dit kan hem echter niet kwadelijk genomen worden. 4. Andrew Fuller is een Brit en spreekt Engels. Daarnaast zijn er ook 2 assistenten aanwezig om te vertalen indien nodig. 5. Er wordt niet gegeten of gebeld binnen de lessen. Er werd wel eten afgeleverd voor s'middags en als er een dringende oproep is, werd de telefoon op de gang opgenomen. 6. Elk lesonderdeel zal gezien worden binnen de opleiding. U heeft de opleiding helaas vroegtijdig stopgezet.

10

leerrijk,geestverruimend, intressant en buitengewoon goed gebracht en begeleid door de docent.

Een geweldige cursus om te volgen. De docent bracht de les geweldig goed, vol met enthousiasme en behulpzaamheid om elke vraag die we hadden te beantwoorden en zelfs na de cursus ons verder te helpen. 10/10 voor de wellness academie om deze cursus aan te bieden en een 10/10 aan docent jauke van klinken over hoe hij deze cursus geeft.

 • Aanbevelen? Ja
10

Heb veel geleerd

Ben erg blij met deze cursus bedankjt nogmaals

 • Aanbevelen? Ja
7

Kennis wordt met veel ambitie, enthousiasme en liefde voor het vak overgedragen aan de cursisten.

De lesdagen vliegen voorbij. Er is geen moment dat er een saai moment is. Het is ook een aangename omgeving om de lesdagen door te brengen. Kennis wordt meegedeeld en niet enkel over de materie van dat weekend maar ook bijzaken wat het zeker een meerwaarde geeft.

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd