8

Fijne cursussen met veel begeleiding in kleine groepen

Inmiddels heb ik al 9 cursussen gevolgd bij de Wellness academie. Het fijne is dat jullie deze in kleine groepen geven hierdoor is er voldoende aandacht voor iedere cursist. Ook heel prettig is dat je de behandelingen zelf kunt ondergaan. Zo heb je geen modellen nodig maar super belangrijk, je kunt ook zelf ervaren wat een behandeling met je doet. En.. super fijn dat vrijwel alle cursussen in de weekenden worden gegeven! Persoonlijk vond ik de opleiding van anatomie, pathologie en fysiologie vrij kort. Deze mag uitgebreider, voornamelijk de spieren mogen meer besproken worden. Verder zou het bij de Lomi Lomi massage prettig zijn als er een vervolg opleiding komt. Er werd verteld dat er maar liefst 300 technieken zijn, in een cursus weekend krijg je alleen de 7 basis technieken. Het zou tof zijn als er een mogelijkheid komt voor een vervolg opleiding zodat je jezelf nog meer kunt ontwikkelen. Verder vind ik het erg jammer dat als je je spullen tijdens een cursus weekend vergeet de Wellness academie hier niets mee doet, tenzij het in Hasselt gebeurd. Als opleidingslocatie ben je ook verantwoordelijk voor spullen die achterblijven, dit kan iedereen gebeuren. Het zou wel zo netjes zijn als jullie ook bij andere locaties ervoor zorgen dat deze weer netjes bij de eigenaar terecht komen. Overall een top opleidingsinstituut! Ik zou het zeker aan andere aanbevelen en zal ook nog regelmatig nieuwe cursussen bij jullie blijven volgen om mijzelf en mijn praktijk te kunnen blijven ontwikkelen en vernieuwen.

 • Aanbevelen? Ja
9

volledig wat ik verwachtte.

wellness academie was de juiste keuze om de workshop gelnagels voor beginners te volgen. We kregen een zeer uitgebreide uitleg en documentatie. En ook voldoende info om thuis aan de slag te gaan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend verzorgde cursus

Van het begin tot het eind kundig begeleid. Cursusleidster Nathalie erg kundig en goed onderlegd. Ze heeft veel ervaring. Alle faciliteiten aanwezig om de cursus vlot te laten verlopen. Kortom uitstekend!!

 • Aanbevelen? Ja
8

Goede school, leuke leerkrachten

Ik heb de opleidingen voor kapster en nagelstyliste basis gedaan op de wellness academie en de lessen en leerkrachten waren altijd netjes verzorgd en goed in hun vak en konden het ook goed uitleggen allemaal. Het enige wat ik minder vind was dat sommige mensen totaal niet hun best deden en vaker afwezig waren bij beide opleidingen en die krijgen dan wel een diploma of certificaat terwijl ze eigenlijk niet bekwaam zijn voor het vak dan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende les

Ik vond dat de les heel goed in elkaar zat. We hadden ook genoeg tijd om te oefenen. En het werd stap per stap goed uitgelegd.

 • Aanbevelen? Ja
8

Zeer tevreden over de Welness academie

Heb nu al verschillendecursussen gevolgd met verschillende docenten. Ik vond ze allen zeer leerrijk en gedreven docenten. Ik ben blij dat ik de welness academie heb ontdekt. Ze gaan me er nog zien 😊

 • Aanbevelen? Ja
10

Top academie!

Ik heb nu 4 cursussen gevolgd en allevier waren ze van goede kwaliteit! Enthousiaste docenten die goede uitleg geven en aandacht hebben voor de studenten. Daarbij krijg je ook steeds een volledige en duidelijk cursus.

 • Aanbevelen? Ja
10

Superfan!

Goeie en leuke opleidingen van lesgevers die ruime ervaring en kennis hebben. Genoeg materie om na wat oefenen zelf aan de slag te kunnen. Nog meer opleidingen gepland want door jullie gebeten om te weten!

 • Aanbevelen? Ja
9

Ik heb deelgenomen aan leerzame cursussen, gegeven door ervaring vakmensen.

Ik heb inmiddels 6 cursussen gedaan bij de Wellness Academie. Elke cursus is gegeven door echte vakmensen die zeer goed zelf zijn opgeleid. Ook brengen de vakdocenten de lesstof met passie en liefde voor het vak over. Het aanbod is divers. Ikzelf richt me alleen tot de cursussen die met het massage-vak te maken hebben en dat zijn er bij de Wellness Academie verschillende. gericht op het westerse en het oosterse. Ik ben zeer content hiermee. Na het behalen van certificaten is er de mogelijkheid om diverse diploma's te behalen. Ik zal dan ook het komende jaar nog heel vaak deelnemen. Bij iedere cursus krijg ik meer feeling passie en liefde voor het vak als masseur/massagetherapeut

 • Aanbevelen? Ja
10

Een top Academie met een waaier van cursusmogelijkheden.

Heel moderne Academie met cursusmogelijkheden naar eigen wens.De cursussen worden gegeven door docenten met ervaring en voorgesteld met het nodigen cursusmateriaal.De cursisten worden goed opgeleid,met raad en daad bijgestaan om zelfs hun stappen te zetten in het vak...TOP

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastische Ontspanningsmassage cursus !

Leuke Praktische Ontspanningsmassage cursus.

 • Aanbevelen? Ja
10

Ik vond het geweldig

Ik heb erg veel geleerd. Docente leerde me veel bij vragen kreeg ik gelijk hulp ik adviseer mensen echt om bij jullie les te volgen ik ben erg tevreden

 • Aanbevelen? Ja
9

Enorm leerrijk en super professioneel

Deze opleiding werd gegeven door een zeer bekwame, professionele docent. Hij zorgde voor voldoende uitleg en structuur alsook de kans voor iedere deelnemer om de triggerpoints te voelen bij een ander en te ervaren hoe het voelt als ze aangeraakt worden bij jezelf. De voordelen van het werken met triggerpoints zijn enorm. Je kan bij jezelf en anderen veel pijn en ongemakken verlichten. Je krijgt een handboek triggerpoint therapie alsook de powerpoint van de docent om thuis verder mee te werken (op jezelf of anderen).

 • Aanbevelen? Ja
10

Persoonlijk, uitgebreid, overzichtelijk, heel veel nuttige extra info voor de startende ondernemer

Wimperlifting 20-07-2019 Prettig, luchtig, een lerares die duidelijk weet waar ze over praat en haar kennis op leuke, begrijpelijke manier overbrengt. Na de cursus kregen we in de groepsApp nog allerlei nuttige info voor de ondernemers onder ons, maar ook voor degenen die alles nog op moeten zetten. Dit laatste had ik nog nooit meegemaakt (en wordt zeer gewaardeerd)! Je kunt zelfs tussen een aantal locaties kiezen om de cursussen te volgen; in België en Nederland. Ik raad dit zorgvuldige en attente leerbedrijf zeker aan!

 • Aanbevelen? Ja
9

Een grandioze leerervaring

De basis voor Massage therapeut gevolgd in Eindhoven en het was in één voor geweldig, twee zeer leerzame dagen, een prima syllabus en een video ter thuisondersteuning en om te oefenen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Heel tevreden

Heel tevreden! Al meerdere cursussen gevolgd en bij iedere cursus werd alles duidelijk uitgelegd. De leerkrachten staan er met veel passie en met veel kennis om al je vragen te kunnen beantwoorden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super !!!

Het was een superleuk maar vooral leerzaam weekend, Monica legt alles goed uit en geeft ook voldoende persoonlijke aandacht !!

 • Aanbevelen? Ja
10

Leerrijk

Ik heb voor wellness academie gekozen, omdat dit een efficiënte manier was om een opleiding te volgen die ik graag wou doen. Het draaide uit tot 2 heel leerrijke dagen, met een leerkracht die gepassioneerd was en dit ook op ons overbracht! Ze weet waar ze mee bezig is en heeft haar kennis goed en duidelijk naar ons over gebracht! Ik zou dit aan iedereen aanraden om voor wellness academie te kiezen, want het is beter da je zelfs verwacht! Bedankt!

 • Aanbevelen? Ja
10

Een fijn gevoel en duidelijk uitleg

Onderweg was ik zenuwachtig maar direct bij binnenkomst voelde ik me thuis, Jelena was super relaxed en dat straalde ze ook uit. De cursus heeft ze geweldig uitgelegd en alles was duidelijk

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed verzorgd, duidelijke uitleg en nemen de tijd voor je. Super vriendelijk.

Goed verzorgd en duidelijke uitleg en nemen de tijd voor je. Super vriendelijk.

 • Aanbevelen? Ja
10

heel goed

alles goed geregelt, voordat de cursus begint krijg je een reminder over de mail

 • Aanbevelen? Ja
8

Goed en duidelijke opleidingen

Je wordt direct en correct behandelt. Gastvrij en vriendelijk.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

Geweldig goede en aangename lesgevers

 • Aanbevelen? Ja
10

Super geregeld en goede uitleg

Ik heb bij dit bedrijf twee cursussen gevolgd op twee verschillende locaties! Maar echt top. Ik ga hier ook echt mijn bucket lijstje aan cursus en opleidingen blijven volgen!

 • Aanbevelen? Ja
9

De omgeving en de manier van lesgeven wekken totaal geen "school"gevoel

Heel positieve ervaring van begin tot einde, die me blijft prikkelen om nog meer modules in de toekomst te volgen. Je wordt echt getriggerd om verder te studeren en je te verdiepen in de materie. De lessen worden ook steeds heel enthousiast en zonder al te veel strak keurslijf gegeven in samenspraak met de leerlingen. Interventies door andere leerlingen zijn ook interessant, daar iedereen een andere achtergrond heeft. Heel toegankelijke cursussen ook, wat ook je begin niveau mag zijn!

 • Aanbevelen? Ja

Over Wellness Academie

Filter op taal