10

Altijd vriendelijk en behulpzaam

Als je er cursus volgt voel je er thuis en op je gemak en je word er steeds vriendelijk onthaald en als er iets is lossen ze dat steeds snel op x

 • Aanbevelen? Ja
9

Super lessen gehad van docentes Jelena en Rayshri! Ik ga zó weer!

Heel veel geleerd en ook echt voldoende om m'n eigen zaak mee op te starten. Er wordt veel informatie in kleine tijd gepropt, maar dat vind ik persoonlijk fijn. Ik schrijf alles mee zodat ik zo min mogelijk mis en dan werkt het ook gewoon. Ik kan het begrijpen als anderen het misschien te snel vinden gaan, maar voor mij was het een uitkomst dat de cursus duur daardoor lekker kort blijft. Het enigste wat eventueel een feedback puntje is, is dat de syllabus binders een beetje cheapy afdoen, maar that's it. Goede school!

 • Aanbevelen? Ja
8

Boeiende cursus anatomie, pathologie & fysiologie

Boeiende cursus, zeer goede docente, aangenaam leslokaal, duidelijke communicatie

 • Aanbevelen? Ja
8

Zeer tevreden!

Zeer goede opleidingen! De inhoud van de opleidingen worden op de website en opendeurdagen goed uitgelegd zodat je op voorhand weet waar je aan toe bent. Tijdens de lessen zelf wordt je voldoende opgevolgd maar is ook je creatieve vrijheid je gegund! De lesgevers weten waarover ze het hebben en je leert er veel van bij. Enkel de opvolging van een stage kan wat beter. De locatie in Hasselt is goed gelegen en makkelijk bereikbaar. Ik ben zeer tevreden van de Wellness Academie.

 • Aanbevelen? Ja
10

Verwachtingen werden vervuld

Ik ben al een tijdje actief met mijn bijberoep als make-up artieste, skoonheid. Heb de afgelopen jaren al veel cursusen gevolgd ook omtrent haren. Maar was op zoek naar een cursus die mij voldoening gaf en meer zelfvertrouwen. De opleiding kapster en hairstyling aan de welnessacademie te Hasselt gaven me dit. Ben nu helemaal klaar om mijn zaak, Skoonheid uit te bouwen. Waarvoor dank!

 • Aanbevelen? Ja
8

Verwacht aan alle verwachtingen

Als een niet pro en totaal geen zicht hoe ik in het wereldje van de massage moest beginnen, hebben ze mij wegwijs gemaakt en alles in goede banen geleid met hun opleidingen. Ik kan alles volgen naar mijn ritme en heb ik vragen staan de docenten klaar. Een academie met een hart voor de leerlingen

 • Aanbevelen? Ja
9

Als zeer positief ervaren.

Kundige leraren. Tijd. Geduldig. Praktijkervaring. Zeer aan te bevelen. Verheug me op mijn aankomende cursussen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een zeer leuke en interessante opleiding .

Jouke van Klinken is een goede docent. De cursus is echt een aanrader.

 • Aanbevelen? Ja
10

Ik krijg er niet genoeg van

De mensen achter de schermen zijn voor mij net zo belangrijk geweest als de docenten. Ze zijn in de periode van mijn lidmaatschap professioneel, vriendelijk en zeer coulant geweest. De docenten die ik heb leren kennen zijn allemaal erg kundig en vriendelijk. Ze nemen er de tijd voor je om in de korte periode die ze hebben je zoveel mogelijk te leren. Ook de vernieuwingen in de opleidingen die er komen zijn geweldig. Ik ga zeker nog een 2e lidmaatschap nemen want ik wil nog veel meer leren

 • Aanbevelen? Ja
10

Superfijne Cursus met TOP Docent!

2 hele fijne cursus dagen gehad , ontzettend veel geleerd heel goed uitleg van docente ik zou de wellness academie zeker aanraden.

 • Aanbevelen? Ja
2

Heel slecht

Had ons opgegeven voor een cursus in apeldoorm die zij cancelde en ik krijg mijn geld maar niet terug na mailen en bellen. Op het moment dat ze cancelen zou het bedrag al terug gestort moeten zijn dat is wel zo netjes. Op het moment dat je bij hun boekt moet je vooruit betalen en dat kan in 1 minuut. Terugbetalen duurt bij hun meer dan 10 dagen of langer ?? omdat zo zei de Belgische dame aan de telefoon en als dat langer duurt dat ze dan andere prioriteiten hebben 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️ Ga hier dus zeker niet boeken want mijn collega en ik wachten allebei nog steeds

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste Marjanne, door ziekte is onze administratie onderbemand. Terugbetalingen gebeuren normaal gezien binnen de 5 werkdagen. Nu duurt uitzonderlijk het iets langer. Onze excuses hiervoor.

10

Heel goed

Een gezellige school en een goede leraar.

 • Aanbevelen? Ja
10

Kwaliteit, veel ervaring en leuke sfeer!

Al verschillende cursussen gevolgd en steeds heel tevreden van thuis gekomen! Aandacht voor elke student, veel ervaring en steeds een leuke sfeer! Heel leuk dat je met je verjaardag een korting bon krijgt, dit motiveert om elk jaar zeker 1 cursus te volgen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Enorm veel geleerd in een enorm korte tijd op een enorm prettige manier!

Fijne sfeer, fijne omgeving. Veel kennis opgedaan in korte tijd. Goeie leraren en jullie hebben alles heel netjes op orde! Ik ben bezig met de opleiding tot Jing Luo therapeut bij de wellness academie en ga hoogstwaarschijnlijk ook andere studies bij jullie volgen hierna. Kortom, bedankt Wellness Academie en ga zo door!

 • Aanbevelen? Ja
8

uitstekende docenten met veel passie voor het vak.

Zelf heb ik div. cursussen gevold door de docenten en de leerstof ben ik steeds meer zelf aan het verdiepen in de massages. In middels heb ik een eigensalon. met dank aan de academie.

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel goede omkadering en organisatie top

Heb cursus gevolgd en ben van plan nog andere cursussen te volgen in de academie omdat het zo professioneel aangepakt wordt .

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldige opleidingen!

Geweldige opleidingen. Erg goed verzorgd met bekwame docenten. Een echte aanrader.

 • Aanbevelen? Ja
7

Gemengde ervaring!

De opleiding ‘Oosters epileren’ was fantastisch. Veel praktijk, goede uitleg, gemotiveerde lerares! Een andere opleiding die ik heb gevolgd, werd gegeven door een vertegenwoordigster. Dit vond ik minder aangezien nogal graag wou verkopen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Top opleidingen door top docenten

Ik heb al verschillende opleidingen/ cursussen bij de welness academie gevolgd. Iedere opleiding/ cursus wordt gedoceerd door een zeer ervaren docent met passie voor het vak. Een echte aanrader👍🏻

 • Aanbevelen? Ja
10

Top ervaring!

Een super toffe ervaring! Ik zelf ben van Brugge en heb heel wat nieuwe toffe mensen leren kennen via deze workshop! Een super goeie leerkracht die elke keer motiveert en bijleert! De tijd vliegt voorbij als je het leuk hebt!

 • Aanbevelen? Ja
8

Leuke ervaring

Ik ga zeker nog een cursus volgen. Heb het als zeer prettig ervaren

 • Aanbevelen? Ja
9

Uitgebreid aanbod van boeiende opleidingen die met vakkennis gebracht worden!

Ik ben onder de indruk van het uitgebreid aanbod opleidingen dat Wellness Academie aanbiedt. Wat een keuze, voor elk wat wils! Top service: op vlak van de docenten die zeer gedreven en gepassioneerd les geven, bij het onthaal kan je terecht met allerlei vragen en krijg je snel een antwoord of verduidelijking, de site is overzichtelijk, compleet en gebruiksvriendelijk. Je gaat na de opleiding met een zeer tevreden gevoel naar huis. Een aanrader om bij Wellness Academie nieuwe 'vakken' te leren of je in iets bepaalds bij te scholen of te specialiseren.

 • Aanbevelen? Ja
9

op korte termijn ruime kennis van vakkennis

Alle reeds gevolgde opleidingen waren een openbaring. Nooit gedacht dat bij alle lesgevers het niveau zo hoog ging liggen. Dat mn op korte termijn een echte proef van ons kunnen maken.

 • Aanbevelen? Ja
10

TOP !

Docenten zijn zeer gedreven en hebben enorme 'bagage' wat ervaring betreft. Iedere cursist krijgt de nodige aandacht en er is steeds tijd voor vragen. Ik zou iedereen zeker aanraden een cursus te komen volgen !

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldige cursus

Jauko is een zeer bevlogen leraar die voor elke deelnemer ruim de tijd neemt voor instructies.

 • Aanbevelen? Ja

Filter op taal

Klantenvertellen Reviews

• Alle klanten mogen beoordelen
• Beoordelingen moeten voldoen aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren controles uit om valse beoordelingen zoveel mogelijk tegen te gaan: lees meer
• Onvoldoendes (reviewscore lager dan 6) zijn 7 dagen na plaatsing zichtbaar op deze pagina