Ik heb veel geleerd. De leeraar was duidelijk, hij gaf goeie voorbeelden. Dingen wat ik nog niet wist weet ik nu wel. Kortom, het was een leerzame training en heel nuttig.
Gedegen en veel vakkennis heeft de docent. Hij wist veel te vertellen. De opzet van de oefeningen was goed om te ervaren of je de materie goed begrijpt en toepast.
Op goede en rustige manier verwoord wat lesstof inhoud en hoe toepasbaarheid hiervan is.
Ik heb dit als zeer prettig ervaren, de docent Jack Karelse heel goed uitleg van de cursus en begrijpend voor de cursisten kan geven. Top.
Goede training van een docent die er prima in slaagt om de aandacht vast te houden. De balans theorie / praktijk is misschien enigszins scheef: graag zou ik meer praktijkoefeningen zien. Ik denk dat dat qua tijd prima kan, want naar mijn mening kunnen er wel wat sheets uit de presentatie geschrapt worden. Door meer te oefenen met RODIN en KIDO gaat het m.i. nog meer leven en beklijft de leerstof nog beter.
Beste mijnheer l'Ami, Hartelijk dank voor uw feedback, we gaan er zeker mee aan de slag!
in een ontspannende sfeer en interactief bezig met de training.
Een prettige cursus, waarin een stukje basis uit de AVG wordt herhaald, om vervolgens naar de praktische toepassing te kijken in de iNavigator.
Ik heb de lessen met veel plezier gevolgd, ook de locatie waar de lessen waren was fijn. Ik heb er veel van geleerd.
Ik heb een positieve ervaring met VHIC. Een feedbackpunt zou ik graag mee willen geven voor de leergang LRM i.h.k.v. de PML. De procedure voor het inleveren van het voorstel PML is nogal 'schools' en niet realistisch. Pas na (voor)onderzoek (wanneer je het voorstel al hebt moeten inleveren en laten goedkeuren) kom je erachter of je probleemstelling klopt of niet en of deze bijstelling vergt. In de meeste gevallen kom je er in de praktijk acht dat de werkelijkheid anders is dan vooraf gedacht (en beschreven en goedgekeurd in het voorstel). De hertoetsing van het voorstel (PML) zou in mijn ogen dan standaard moeten zijn in dit proces of tijdens een van de lessen nog aandacht moeten krijgen. Of laat cursisten een voorlopig voorstel indienen, keur dit goed en neem daarna nog een moment om dit definitief te maken.
praktische cursus maakt mij nieuwsgierig naar meerdere producten van VHIC
De AVG materie was mij bekend. De toepassing binnen I-Navigator heeft mij positief verrast.
Het was een positieve ervaring. Leuke les met voldoende ruimte voor discussie.
Bedankt voor de positieve beoordeling. Fijn om te horen dat u de cursus als positief heeft ervaren. Neem gerust contact met ons op als u op zoek bent naar een aanvullende cursus of opleiding.
De communicatie vanuit VHIC is niet altijd helder of verloopt rommelig. Voor het overige een prima leergang.