in hapklare brokken uitgelegd. Het bleef boeien, dankzij de gedreven docenten.
Over dag 1 niets dan lof. Op een prettige wijze werd door Kees Ter Poorten een voor mij relatief onbekend thema behandeld. Ruimte voor interactie. Gelegenheid om tijdens pauzes, lunch en een middagbreak op te laden. Ook over dag 2 erg tevreden. Gert Jan Ten Heijst weet waarover hij het heeft en dat is fijn. Maar de theorie wordt [voor een leek] op een zeker moment wel wat overweldigend. Dan is het fijn om wat te kunnen opladen en ik miste in de middag daarvoor het moment. Goede faciliteiten bij BCN.
Professionele cursus leiders, goede mix van overdracht expertise en zelfwerkzaamheid.
Ik zou het fijn vinden als er meer praktische casussen waren geweest.
Prima klantgerichte benadering en behandeling. Er wordt meegedacht.
leerzaam, actuee em kundig
duidelijke werkwijze en goede les faciliteit. goed bereikbaar. de routeaanduiding was echter niet meer actueel. zou even aangepast moeten worden.
Alles goed geregeld
Vooral de locatie en de catering (lunch, break) waren uitstekend. De training heeft mij kennis en instrumenten gegeven om met het implementeren van een kwaliteitssysteem aan de slag te gaan.
Bedankt voor deze mooie beoordeling! Fijn dat de cursus goed is bevallen. Graag tot een volgende keer!
Na twee dagen cursus heb ik niet het idee dat ik nu zelf voldoende weet of een kwaliteitssysteem praktisch kan toepassen. De docent wijdde erg uit over persoonlijke ervaringen die niet altijd ertoe deden. Hierdoor liepen we achter met de lesstof, waardoor dag 2 in sneltreinvaart verliep. Een gemiste kans vind ik persoonlijk, want ik denk dat de training heel goed kan aansluiten bij een behoefte in de markt.
Hartelijk dank voor uw feedback. Wat jammer dat het resultaat van de cursus anders was dan u had verwacht. We zouden het heel erg op prijs stellen als u contact met ons opneemt per e-mail om hier iets meer over te vertellen. We nemen feedback namelijk graag mee voor het verbeteren van de opleidingen. Dat kan via [email protected]. Alvast dank!
Het was een korte maar krachtige cursus waarbij ik veel heb opgestoken. De docent was zeer deskundig.
Het was duidelijk en leerzaam
Leerzaam!!
kort en bondig: goede informatieve cursus.
Prettige ervaring gehad. De leraar praatte rustig en duidelijk. Wist ook overal goede antwoorden te geven op de vragen
Prima verzorgde training. Eerste dag had voor mij korte gekund (zeg een halve dag), waardoor er ruimte is om bepaalde zaken waarbij in de tweede dag doorheen "gevlogen" werd wat langer bij stil te staan. Beide sprekers waren enthousiast en bevlogen
prima training. De eerste dag was voor mij als niet techneut te technisch en te veel stof in een dag. Dag 2 sprak mij meer aan maar dat had ook te maken met het onderwerp archivering in SharePoint voor het overige een prima training en een top locatie.
kreeg een goed inzicht over de gebruikmogelijkheden van SharePoint als samenwerkingstool en DMS/zaaksysteem
Combinatie van praktisch en hands-on (1ste dag) en concepten en voorbeelden in SharePoint inzake digitaal samenwerken en document management (2de dag) is goed. Had graag ook weer praktisch / hands-on gehad om elementen uit de 2de dag in SharePoint toe te passen.
Ik vond de cursus meer een cursus I-navigator. Het duurde daardoor veel te lang. Het AVG gedeelte had makkelijk in 2 uurtjes gekunnen.
Beste mevrouw Janssen, Dank voor uw feedback, we gaan hier naar kijken!
gewoon goed
Ik heb nog veel vragen aangezien gedurende de cursus het lastig waren om de beeld te zien en de remoerigheid van sommige cursus gangers. Ik heb al gevraagd of ik contact mogen opnemen en voor mij is dat deel van de cursus....maar dat is wel moeilijk en erg duur verstaan ik Dus, de cursus vond ik goed maar zal op gemeente bijeenkomsten op dit moment geen aanbeveling doen gezien mijn uitstaande vragen en hulp. Mvg Adri du Plessis.
Beste mijnheer Du Plessis, Dank voor uw feedback! Jammer dat de training niet is verlopen zoals u had gedacht. Er zal contact met u opgenomen worden om e.e.a. nader te bespreken. We zullen uw feedback gebruiken om punten te verbeteren.