De kennis en de praktijkvoorbeelden van Kees-Jan waren inspirerend.
De trainer heeft de cursus prima gegeven
nvt
Met deze twee dagen waarin zowel de herkomst als het doel als de mogelijkheden van iNavigator, beschik ik over meer - in de praktijk - toepasbare kennis en voel ik me behoorlijk vertrouwd in het gebruik van iNavigator. En dit laatste is een groot compliment aan de docent daar iNavigator beschikt over een dusdanig groot aantal mogelijkheden dat ik voorheen er niet keek. Deze twee dagen hebben daar een 180 graden draai aan gegeven. Dank!
Duidelijke uitleg en zeker toepasbaar in de praktijk.
In deze tweedaagse heb ik een goed beeld gekregen van de mogelijkheden, complexiteit en het nut van gebruik van de i-Navigator. De training is goed opgebouwd met een balans tussen aanleiding, noodzaak en wettelijke kaders.
Dit was de 2e keer voor het volgen van deze cursus. Deze keer beviel veel beter. Meer informatie en uitleg gekregen. Erg fijn en we gaan vol goede moet ermee aan de slag. Wederom bedankt voor de goede zorgen
Onlangs heb ik deelgenomen aan de gebruikerstraining van i-Navigator. Ik had hier nog geen ervaring mee, maar werd aangeraden om inzake van mijn functie om de training te volgen. Vanaf het begin werd er op een duidelijke en structureerde manier uitleg gegeven. De trainer wist de informatie duidelijk over te brengen waardoor het herproduceren van de stappen eenvoudig ging. Wat ik vooral fijn vond aan de training was de interactie tussen theorie en praktijk. Tijdens de uitleg kon je mee kijken via het whiteboard of zelf aan de slag binnen de testomgeving van i-Navigator. Kortom: een zeer waardevolle training die ik zeker zou aanraden die te maken hebben met deze applicatie
Waardevolle informatie die gedeeld is. Het was niet alleen luisteren maar lekker interactief. Goede punten besproken om mee te nemen de organisatie in
De mannen hebben het goed aangepakt voor wat er bekend is. Helaas is onze toekomstige rol nog dermate abstract dat we het niet concreter konden maken. Als ik een puntje van kritiek mag hebben werd er in de eerste helft van de cursus vrij veel gebruik gemaakt van ChatGPT wat ik niet echt relevant vond en in de tweede helft werd er vooral veel gezonden.
De lesdagen werden verzorgd door 2 docenten. De lesdagen waren interactief, waardoor je ook echt de lesstof beter opnam. Er was ruimte om zelf mee te denken, vraagstukken in te vullen en te oefenen in rollenspellen. Dat laatste kan spannend zijn, maar uiteindelijk leer je er wel van! Kortom; zeker positief ervaren!
De opleidingen die ik tot nu toe gevolgd heb zijn allemaal zeer positief over gekomen. Goed verzorgde lessen met veel interactie met de leraren. Wordt goed uitleg gegeven en je hebt de mogelijkheden om zelf ook onderwerpen in te brengen die behandeld kunnen worden. De leraar neemt de tijd om je vragen goed te beantwoorden. Zeer positief hierover. Tot nu toe 2 keer een opleiding hier gevolgd.
prettig dat het mogelijk is dat een in company training op maat geleverd kan worden
Jack Karelse is een fijne docent
Veel dingen vergeten en weer opgefrist, maar uiteindelijk beslist de organisatie hoe zij het willen hebben. Misschien is het ook een keer handig dat diegene de beslissingen nemen ook op cursus gaan.
Rustig en duidelijke uitleg
Prima cursus, veel praktijkvoorbeelden die nieuwe inzichten in de mogelijkheden en onmogelijkheden van M365 hebben opgeleverd
In de cursus veel inzichten en kennis opgedaan, welke we direct kunnen toepassen in de praktijk. De trainer had zowel kennis over de opties van microsoft 365 als het informatiebeheer vak. Hij hield een duidelijke lijn aan, wist de groep goed mee te krijgen met het verhaal en heeft concrete handvaten gegeven om onze organisatie mee in te gaan.
Goed te volgen, tempo is net niet te snel om goed mee te kunnen doen. Duidelijke, geduldige docent met kennis van zaken.
Prettig en informatief
Blijft echter moeilijk om in 2 lesdagen de benodigde stof te vergaren om deskundig te kunnen selecteren en waarderen. Zoals gezegd: eraan beginnen, maar wel met een archiefspecialist in de buurt waar je bij twijfel je vraag aan kan stellen
De leraar laat je zelf denken, waardoor er een goede basis wordt gelegd, hoe het beste geselecteerd en gewaardeerd kan worden.
Ik heb de Basiscursus informatiebeheer gevolgd. De docenten zijn deskundig, er is ruimte genoeg voor persoonlijke doelen en relevantie tot je werk. De lunch is erg goed!
De basiscursus Informatiebeheer van VHIC bood een helder en praktijkgericht overzicht van de kernprincipes, en heeft mijn kennis en inzicht in het vakgebied aanzienlijk versterkt.
Daar ik al enkele jaren niet meer zoveel met het analoog archief van doen heb gehad, waren deze twee cursusdagen een leerzame ervaring. Verloren gegane kennis is weer op een leuke en praktische wijze door Jack opgefrist