4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb de training als zeer leerzaam en interessant ervaren. Ik werk nog niet zo lang als Copywriter en daarom kwam deze training precies op het juiste moment! Door de combinatie van theorie en praktijkwerk worden alle aspecten van het vak belicht die meteen toepasbaar zijn in mijn werk. Een echte aanrader dus!

• Gevolgde training Copywrite

4 sterren: goede service, goed behandeld

Enorm veel geleerd in deze cursus copywriting. De cursus is voorbij gevlogen. Roy weet een goede combinatie te maken van de benodigde theoretische informatie met praktijk gerichte opdrachten. Zeer handig voor mijn werkzaamheden als online marketeer. Een aanrader dus voor iedereen die niet opzoek is naar een doorsnee copywriting cursus!

• Gevolgde training Cursus Copywriting

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Reeds twee trainingen gehad waarin Roy zijn mening en visie verkondigde. Ondanks enige aanwezige kennis over SEO/Copywriting nog veel geleerd en opgestoken! Roy zet je serieus aan het denken en brengt de praktijk met geestige en hulpvolle voorbeelden in kaart. Hiermee wordt eenieder op een positieve manier geprikkeld om aan de slag te gaan, dat kan niet anders. Wij kunnen hier alvast mee voort!

• Gevolgde training SEO / Copywriting

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Roy heeft ons marketingteam een geweldige leuke en leerzame training gegeven. Wij hebben flink wat handvaten gekregen om leuke, beter converteerbare content te schrijven en teksten van onze buro's te beoordelen. Dankjewel, Roy! Wij hebben zin in schrijven :-)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Het is een leerzaame cursus waar ik in praktijk mee aan de slag kan :)

• Gevolgde training Cursus Copywriting

4 sterren: goede service, goed behandeld

De cursus biedt wat hij belooft: praktische en direct toepasbare handleidingen voor het schrijven van doelgerichte copy. En Roy is een professionele en ervaren copywriter die met passie vertelt over zijn vak. Kortom: een echte aanrader!

• Gevolgde training Praktische cursus copywriting

4 sterren: goede service, goed behandeld

De cursus Copywriting gaf mij precies die handvatten die ik nodig had. Een kapstok om mijn teksten aan op te hangen zodat lezers worden overtuigd, gerustgesteld en overgaan tot actie. Teksten die converteren dus. Hij heeft mij er tenslotte ook mee overgehaald ;-) We waren met een klein gezelschap, de sfeer was goed en Roy weet hoe hij iedereen op zijn of haar eigen niveau kan helpen. Daardoor was de workshop voor alle deelnemers zinvol. Roy is een leuke spontane trainer, met gevoel voor humor.

• Gevolgde training Schrijven voor het web

4 sterren: goede service, goed behandeld

Roy is een prima lesgever en bovendien een steengoed copywriter. Ik las een aantal stukjes van zijn blog vóór de les en was meteen verkocht. Zijn talent werd trouwens bevestigd tijdens de les. Hij vertelt je graag alle trucjes om online beter te communiceren. Kortom: een echte aanrader.

• Totaal oordeel
  • Gevolgde training Gouden Veer Copycursus (les9: SEO)

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb een uitstekende ervaring met de training copywriting van Roy Ishak. Vooral de praktijkgerichtheid en zijn no-nonsense aanpak spraken mij erg aan. Geen zweverige algemeenheden en gewoon goede tips om direct toe te passen. Lekker vlot en met humor door de stof heen. Prima!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Leer en durf jezelf te zijn in teksten. Superhandige, practische en inspirerende tips. Je krijgt zin om direct energiek aan de slag te gaan met wat je leert! De Workshop Copywriting: een erg leuke, krachtige en leerzame training van een heel enthousiaste, veelzijdig geinteresseerde trainer. En Roy heeft vooral veel humor :). We waren met een gevarieerd gezelschap met verschillende kennis- en ervarings-nivo's. Roy wist ons alledrie naadloos en op een natuurlijke manier te begeleiden. En zo leerden we ook van elkaar :). Dank je wel! Moniek Martens, Footlogics

• Gevolgde training Workshop Copywriting

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een hele waardevolle SEO Checkup! In een paar uurtjes tijd een volledig nieuwe en frisse kijk op SEO. Roy is een betrokken en mensgericht persoon en intussen ook heel doelgericht en praktisch. Een prachtige combinatie. Weer veel nieuwe kennis opgedaan en ik kan niet wachten om aan de slag te gaan met mijn nieuw verworven inzichten. Bedankt Roy!

• Gevolgde training SEO

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

De SEO cursus van Roy heb ik prettig ervaren. Aan de hand van een vraagstuk van een collega, zijn we aan de slag gegaan. De tools waarmee we hebben gewerkt, zijn handig. Ook een paar minpuntjes. De voorbeelden die Roy gaf, waren vooral van commerciele bedrijven. Dit past minder goed bij de non-profit organisaties voor wie wij vooral werken. Ik miste ook een onderdeel waarin we zelf aan de slag konden gaan. Toch vond ik over het algemeen de cursus duidelijk en de sfeer was goed.

• Gevolgde training SEO Schrijven

4 sterren: goede service, goed behandeld

Fijn om deze training met een klein clubje te volgen. Alle ruimte voor vragen en leuk om een eigen, actuele case mee te nemen waarmee we gingen 'stoeien'. Alle tips heb ik direct in de praktijk kunnen toepassen!

• Gevolgde training Schrijven voor het web

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb in één middag veel geleerd over het in kaart brengen van je klanten zodat je teksten supergericht voor je klanten kan schrijven. Ondanks een brede marketingachtergrond een geheel andere invalshoek die veel op kan leveren. Daarnaast zorgt de praktische inslag voor directe toepasbaarheid.

• Gevolgde training Curus Copywriting

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De SEO-klokken horen we allemaal luiden. We weten er allemaal wel íets van. Maar hoe zit het nu écht? Dat is wat ik wilde weten. Heb ik dankzij de cursus van Roy nu de klepel gevonden? Nee. Wat mij betreft ís hij de klepel: Roy praat niet na wat je overal kunt lezen, hij leert je wat hij heeft geleerd in de praktijk. En dat komt vaak juist níet overeen met alle zogenaamde 'adviezen' die je online vindt. Ik ga de theorie zo snel mogelijk toepassen. Resultaat gegarandeerd. :-)

• Gevolgde training Cursus SEO

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ken je het geheim van groeien als copywriter? Ik wel...een buitengewoon boeiende training copywriting, creatief schrijven en seo schrijven volgen bij Roy Ishak. Inspiratie en kennis opdoen, tips & tricks, sprekende voorbeelden, jezelf direct verbeteren. Jemig wat is leren leuk. Helemaal als je het gelijk kunt toepassen bij je volgende opdracht. Roy heeft zo veel kennis en kan dit heel goed overbrengen. Overweeg je om een cursus bij hem te volgen? Dan zeg ik doen!

• Totaal oordeel
  • Gevolgde training Cursus Copywriting, Creatief Schrijven en Schrijven voor web

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb erg veel gehad aan de cursus copywriting van Roy Ishak. Roy heeft mij op een leuke en eenvoudige manier veel meegegeven. Na het volgen van zijn cursus voel je je geïnspireerd!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Bijzonder hoe Roy, als absolute woord-nerd, zo motiverend en inspirerend onderwijst. Vanaf zijn copywritingplaneet heeft hij de aarde goed in zicht, waardoor de cursus op geen enkel moment aanvoelt als een ver-van-mijn-bed-show. Het feit dat wij ook hem konden inspireren zegt eigenlijk alles.

• Gevolgde training Copywriting, Creatief Schrijven, Schrijven voor het web

4 sterren: goede service, goed behandeld

De cursus die Roy Ishak aanbiedt is er een van het kaliber bovenste beste. Wil je vooruit met je teksten? Dan ben je bij Roy aan het juiste adres. Zijn vakkundige manier van presenteren is zeer aanstekelijk en motiveert. Je leert leesvoer te schrijven om elke doelgroep te bereiken. Bedankt Roy voor het hervullen van onze vulpen!

• Gevolgde training Copywriting, creatief schrijven, schrijven voor het web

4 sterren: goede service, goed behandeld

Roy, wat een geweldige cursus was het! Ik heb bijzonder veel geleerd van je Cursus Copywriting. Je kennis is direct inzetbaar. Onze investering is hiermee snel terugverdiend.

• Voldeed de training aan uw verwachting
  • Heeft u het niveau goed kunnen volgen?
  • Aansluiting van de training naar de praktijk
  • Didactische vaardigheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Communicatie (indien van toepassing)
  • Professionaliteit
  • Tevredenheid

4 sterren: goede service, goed behandeld

Omdat we meer blogartikelen en website teksten maken wilden we leren om pakkend, compact en gestructureerd te schrijven. Roy Ishak leerde ons precies dat door middel van a. gebruik menselijke drijfveren b. het 9 vragen model en c. praktische tips bij het schrijven. Roy is een vriendelijke en uitstekende docent die ons goed bij de les heeft gehouden. We passen nu met het hele team dezelfde principes toe en versterken elkaar bij het maken van goede content. En je weet... content is KING! Daardoor varen de prospects van Comm'ant onze haven binnen ;)

• Gevolgde training Copywriting & Creatief schrijven

4 sterren: goede service, goed behandeld

Top Training, van grote inzichten tot kleine details, Roy Ishak heeft overal een passend antwoord op. Er betrokken bij de klantspecifieke situatie.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Roy is een sympathieke en inspirerende leraar. De cursus is een mooie combinatie van de nodige theorie met oefeningen voor in de praktijk. De uitleg is helder en ook nog eens leuk! Ik ga de kennis zeker toepassen in de praktijk.

• Gevolgde training Creatief schrijven

4 sterren: goede service, goed behandeld

Roy heeft een zeer effectieve en gestructureerde methode ontwikkeld om de SEO van een website aan te pakken. Hij leert je er mee werken d.m.v. kleine praktijkopdrachten en case-studies, zodat je het meteen in de vingers krijgt. Met zijn begeleiding, tips en humor, gaat er een gave SEO-wereld voor je open. Bedankt Roy!

• Gevolgde training Cursus SEO

Fran�ois Valentijnstraat 71