Roy is communicatief sterk,legt goed uit aan de hand van voorbeelden en is inhoudelijk echt onderscheidend op SEO-gebied. En weet als geen ander techniek en content goed te combineren via concrete stappenplannen. En blijft begeleiden waar nodig!
De essentie van Content is de klant. Door de trainingen van Roy is deze essentie ontrafeld en met een handig en praktisch toepasbaar stappenplan direct te gebruiken. Meetbaarheid van de aanpassingen is een onmisbaar onderdeel van dit stappenplan. De tools die Roy aanreikt helpen dat snel en bondig bij te houden.
Roy beschikt over een enorme dosis SEO kennis, is ontzettend praktisch ingesteld en legt alles in begrijpelijke taal uit. Een topper als je bereid bent om je eigen ideeën even opzij te zetten en te leren hoe je echt online kunt converteren.
De Gouden Veer Copycursus staat bij tekstschrijvers hemelhoog aangeschreven. Maar Roy Ishak sprong in zijn gastles over SEO Copywriting moeiteloos over de hooggelegde lat. De reacties van de cursisten waren unaniem lovend, en ik kan de teneur ervan niet beter vatten dan door enkele verlichte geesten te citeren: “De middelmatige leraar vertelt. De goede leraar verklaart. De betere leraar toont aan. De ware leraar inspireert.” “Een goede leraar is iemand die iets uit je haalt in plaats van iets in je stopt.” “Elke waarheid heeft vier hoeken. Als leraar zal ik je een hoek geven, het is aan jou om de andere drie te vinden.” (Dank u wel, heren Confucius, William Ward en Neale Donald Walsch)
Na het bijwonen van de cursus copywriting in Hilversum heeft Roy Ishak mij geprikkeld om mijn teksten naar een hoger niveau te tillen. Hij heeft de klas soepeltjes door de stappen van schrijven gesleept en vervolgens de magische kanten van verhalen onderstreept. Een workshop waarbij betrokkenheid leidde to discussies die als resultaat een verbazingwekkende ontdekking presenteerde. Een inspirerende spreker en een ervaren copywriter waar iedereen wel wat van zou kunnen opsteken.
Roy legde in begrijpelijke stappen uit waar je op moet letten bij SEO en de basis van copywriting. Geen theoretisch verhaal, maar meteen toepasbaar op je eigen website/blog. Die en passant ook "even" wordt besproken. Zeker één keer per maand pak ik mijn aantekeningen er even bij: om mijn SEO-kunde op peil te houden. Roy = what you see is what you get -> Wil je een indruk van zijn stijl krijgen? Volg hem dan op zijn blog of social media.
Een leerzame cursus! Het denken vanuit de klant staat centraal. Dit geeft inzichten in hoe je een tekst maakt die leuk is om te lezen voor de doelgroep. Roy is een inspirerende leraar die zich goed inzet en meedenkt met zijn klant.
Roy is een enthousiaste en betrokken trainer die zijn SEO geheimen graag met je deelt. Hij draagt praktische tips & tricks aan om teksten te optimaliseren. Orientatie, verbreding of verdieping, op elk niveau blijkt Roy van toegevoegde waarde!
Zeer leerzaam, praktisch en enthousiasmerend. De manier van lesgeven was heel helder, ook voor mij als leek. Heel handige tips gekregen die gericht waren op onze problemen. Wij zijn direct ermee aan de slag gegaan!
Interessante training! Roy is een inspirerend persoon, die zijn kennis op een leuke en eenvoudige manier overbrengt. Hij heeft de training helemaal op mijn wensen en behoeften afgestemd. Ik heb superveel geleerd en kan meteen aan de slag met de opgedane kennis. Aanrader!
Ik heb een tijdje geleden een cursus copywriting gevolgd bij Roy. Ik ben een grafisch ontwerper en wilde graag mijn copywriting verbeteren. Sterkere advertenties voor mijn klanten kunnen maken en de tekst op onze website verbeteren. Het vak vond ik al erg interessant en ik dacht dat ik alles al wist, maar Roy Ishak heeft mij verrast met een enthousiaste en inspirerende cursus. Zijn tips maak ik elke dag gebruik van en zijn persoonlijke aanpak is heel fijn. Je krijgt niet het gevoel dat je een nummertje bent, alle vragen en zelfs je website, wordt individueel aangepakt. Zo loop je weg met enthousiasme om écht te gaan beginnen met schrijven en hebt meteen nuttige tips in je broekzak om meer klanten binnen te halen. Oftewel een hele goede aanrader!
Zeer inspirerende, leerzame cursus waarbij gebruik wordt gemaakt van voorbeelden/oefeningen uit het bestaande werkproces. Roy Ishak is zeer vakkundig!
in 1 woord geweldig! Roy weet zoveel en kan het ook heel helder uitleggen. Voordien twijfelde ik aan mijn schrijfstijl maar dankzij Roy weet ik dat daar niks aan schort. We hebben samen gekeken hoe mijn teksten nog vloeiender worden en voor een nog hogere conversie zullen zorgen. Ik heb hem nu al bij vrienden aangeraden, op dezelfde dag van de cursus dus dat zegt genoeg :-)
Dankzij mijn studentenjob kreeg ik de kans om een sessie met Roy bij te wonen. Vanaf de eerste minuten werd het me duidelijk dat ik met één van de beste copywriters/SEO-specialisten te maken had. Gedurende de training is mijn interesse voor het vak van SEO en copywriting alleen nog maar gegroeid. Roy weet precies hoe zijn enthousiasme op een ander kan doen overslaan!
Roy weet kennis op een boeiende, inspirerende manier over te dragen op zijn publiek. Hoewel hij voor een groep cursisten van zowel beginnende schrijvers als ervaren journalisten stond, wist hij de cursus voor een ieder relevant te maken. Bravo!
De cursus SEO van Roy heeft mijn kennisniveau flink verhoogd. De opgedane kennis is direct toepasbaar en geeft mij handvatten om goed onderbouwde keuzes te maken. Het is niet alleen voor mijzelf nuttig, maar de technieken zijn ook op onze klanten toepasbaar. De dag was intensief, leerzaam en gezellig. Ik vind de cursus echt een aanrader.
'Knappe jongen die mij nog wat over copywriting weet te leren', dacht ik, arrogant als ik kan zijn, en schreef me in voor een dagdeel Proef Op De Som. Maar potverju, ik had me niet gerealiseerd dat Ishak zijn cursus gewoon een niveautje opschaalt als dat nodig is. Het schrijven sloeg hij over, maar hij liet me in no time inzien dat ik de helft van het vak over het hoofd had gezien. Schrijven, okee, maar meten, ho maar. Het mooie is: dat deed 'ie niet triomfantelijk. Hij liet het gewoon zien. Hij deelde zijn kennis gul - ik ben het niet eerder zó gul tegengekomen onder vakgenoten. Ook daar kan ik zelf nog wat van leren. En hoewel hij snel kan schakelen, bereidt hij zijn workshops goed voor, en stuurt hij naderhand nog een paar bestandjes met samenvattingen en aanvullingen waarmee je nog wel een tijdje zoet bent. Waarvan akte: het is nu een maand later, en ik ben zijn tips nog aan het verwerken. Het resultaat moet over een paar maanden zichtbaar zijn. Ben erg benieuwd. Help me onthouden, Roy, dat ik dan een update stuur.
Zeer informatief en leerzame training. Roy weet waar hij over praat en brengt dat op een fijne manier over!
Roy is passionate about what he does and has a knack for inspiring others with his extensive knowledge, engaging manner and ample experience. I left the sessions feeling informed and eager to put what I'd learned into practice. Highly recommended!
Helemaal top! Veel geleerd en een gezellige tijd gehad met Roy.
Met veel geduld en een duidelijke uitleg heeft Roy ons wijzer gemaakt binnen de wereld van SEO. Het was een leuke en leerzame middag.
Ik heb 2 hele leerzame dagen gehad met Roy Ishak. Hij vertelt heel rustig welke stappen we gaan zetten tot een goed resultaat. Roy houdt zich keurig aan de planning en geeft tussendoor veel tips en beantwoord je vragen. Ik heb hier zoveel aan gehad. Voor mij is er een nieuwe wereld open gegaan. Na deze training geloof ik echt dat de methode die Roy je vertelt, je website veel beter kunt promoten. Ik heb er enorm veel energie van gekregen en ga met goed vertrouwen mijn plan van aanpak schrijven. Dank je wel Roy voor je geduld en goede uitleg.
Inspirerend, goed voorbereid, gedegen vakkennis
Samen met een collega-ondernemer -- beiden zijn we doorgewinterde marketers en copywriters -- heb ik van Roy een training op maat gekregen, toegespitst op de onderwerpen SEO, copy en conversie. We hoopten op een hoog niveau en nieuwe inzichten, en dat hebben we in alle opzichten gekregen. Roy heeft ons laten zien hoe je SEO, copy en conversie op een analytische manier aan elkaar kunt rijgen. Hij gaf daar bij gul en zeer gericht advies over onze beide websites. Na de training ontvingen we niet alleen alle trainings- en naslagmaterialen, maar in diezelfde mail zette hij de tijdens de training besproken adviezen ook nog een keurig op een rij mét aanvullingen, waarmee hij "above and beyond" ging. Het was een méér dan inspirerende ochtend, en die zeer uitgebreide after sales service was slagroom op de toch al geweldige taart. Ik beveel Roy van harte aan aan iedereen die grote eerste stappen wil zetten in praktisch toepasbare kennisgroei, maar zeker ook aan professionals die al de nodige kennis en ervaring hebben.
Met goedgemutste humor en haalbare handreikingen wandel je samen met Roy door de stof heen. De cursus zorgt gegarandeerd voor goed converterende teksten en een stijgende omzet!
Fran�ois Valentijnstraat 71
1335 RC Almere