5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

M'n tweede ervaring met Roy en minstens zo tevreden! Alweer heeft Roy m'n bedrijf verder omhoog geholpen in de ranking in Google. Suggesties die ik nog niet kende. Een zeer bruikbare cursus!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Deskundig en hulpvaardig. Kent de geheimen van effectieve online marketing en deelt ze graag met zijn publiek. Gedreven om échte verbeteringen aan te dragen. Heeft alle tools achter de hand en duikt er volledig in. Gaat er helemaal voor!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Leuke en vooral praktisch toepasbare cursus. Heel prettig dat Roy meekijkt naar de praktijk en een sterke link legt tussen inhoud en vorm. In een paar uurtjes flink wat eyeopeners meegekregen, heel fijn!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Roy Ishak; persoonlijk, to the point en boeiend, net als zijn teksten. Hij leert je de essentie van een product of dienst in woord te gieten. Hij zorgt dat je meer schrapt dan schrijft en hij geeft je de beste tips om de lezer uit te dagen tot actie over te gaan. Eigenlijk geeft Roy je de touwtjes van jouw marionette (de klant) in handen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Roy heeft me door middel van een cursus op maat veel schrijf- en SEO-tips gegeven. De cursus was inhoudelijk afgestemd op mijn werk. Verder gaf Roy de cursus op een leuke en toegankelijke manier waarbij hij ook mijn meest basale vragen serieus heeft beantwoord. Leerzaam en leuk.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Roy gaf mij met volle aandacht een individuele training voor het optimaliseren van de online vindbaarheid (SEO) van Reiswijsneuzen.nl. In een maand tijd stegen mijn organische zoekresultaten met 31%, wat een fantastisch resultaat is! Daarnaast heeft Roy met mij gespard over een verdienmodel en mij voorzien van concrete adviezen voor de technische optimalisatie van mijn website, zoals laadsnelheid, plugins, website structuur etc. Na afloop van andere cursussen bleef ik vaak een beetje 'zweven', maar bij Roy kreeg ik een strak omlijnd plan en weet ik exact hoe ik verder moet. Wat Roy Ishak onderscheidt is zijn gedetailleerde en toegepaste aanpak. Hij verdiepte zich duidelijk in mijn vraagstelling en voorzag me van specifieke tips voor mijn website. Ook zijn veel concrete acties ter plekke doorgevoerd. Ik was aangenaam verrast door de hoeveelheid tijd en de kwaliteit van het werk dat hij heeft geleverd. Ik kan hem iedereen aanraden en overweeg zelfs een aanvullende cursus copywriting bij hem te gaan volgen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Roy geeft met veel energie inspiratie en nieuwe inzichten in zijn cursus Copywriting. Hij weet met zijn teksten zowel de klant als de zoekmachine te overtuigen. Schrijven wordt vanzelf leuk!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Roy is een prettige, nuchtere vent met overduidelijk veel verstand van (SEO-) zaken. Hij maakt een voor velen ingewikkeld onderwerp simpel en overzichtelijk en helpt en adviseert op een goede, concrete manier!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Roy legt op begrijpelijke wijze uit hoe SEO werkt en hoe je dit het beste kunt toepassen voor jouw website. Er wordt extra aandacht besteedt aan onderdelen die voor jou relevant zijn. Prettig is dat de tips & tricks zeer concreet zijn, waardoor je na de cursus direct aan de slag kunt.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Roy heeft ons een hele leerrijke demonstratie gegeven van hoe we onze bestaande website meer SEO kunnen maken. Wat we vooral waarderen is dat de oplossingen heel concreet zijn en onmiddellijk implementeerbaar.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Hands on, theorie en praktijk vloeien naadloos in elkaar over. En niet gefocused op SEO-trucjes maar op leren betere content te maken. Roy heeft daarbij een hele duidelijke visie maar geeft zelf ook aan dat het een dagelijks veranderende materie is. Hij claimt dus niet de wijsheid in pacht te hebben.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Roy heeft het vermogen om een steeds veranderende en belangrijke materie als SEO steeds weer simpel te verwoorden zodat mijn redacteuren daar dagelijks profijt van hebben. Ook zijn vermogen om snel thuis te zijn in de sectoren die voor ons relevant zijn, draagt daar aan bij. Roy is wat mij betreft een autoriteit.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Een training van Roy is een aparte ervaring. Hij is bijna wetenschappelijke analytische grondig in zijn uitwerking van het zoekwoordenonderzoek. Maar dat mixed hij naadloos met de creatieve gevoelskant van het zoeken en gevonden worden. Zowel in de breedte als in de verdieping laat hij je steeds weer anders tegen SEO aankijken. Voor bepaalde onderwerpen kan je zelf wel 3 of 5 dingen verzinnen. Blijkt Roy er moeiteloos 20 of meer aan te dragen. Reken er op dat je na de training nog wel even bezig bent om alles te verwerken.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Een hele waardevolle SEO Checkup! In een paar uurtjes tijd een volledig nieuwe en frisse kijk op SEO. Roy is een betrokken en mensgericht persoon en intussen ook heel doelgericht en praktisch. Een prachtige combinatie. Weer veel nieuwe kennis opgedaan en ik kan niet wachten om aan de slag te gaan met mijn nieuw verworven inzichten. Bedankt Roy!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Roy legt een duidelijke link tussen theorie en praktijk. Kennis wordt gelijk omgezet naar een stappenplan voor je eigen organisatie. Je kunt dus direct aan de slag. Dat Roy ons tijdens de cursus ook nog tips op het gebied van copywriting gaf maakte het helemaal af. Top!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wat een kennis heeft deze kerel! Alle tips bracht hij met humor en vertaalde hij naar onze praktijk, waardoor wij alle materie achteraf direct konden toepassen op onze websites. Wij zullen zeker nog eens gebruikmaken van zijn kennis!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Roy Ishak heeft een gave. De gave om ingewikkelde materie begrijpbaar te maken. Zijn oneindige energie en kennis maken de training interessant en leerzaam. De inhoud van de training is compleet, en gestript van onnodige en irrelevante onderwerpen. Dit maakt de stof helder en overzichtelijk. Roy brengt de stof met passie. Hierdoor is het gemakkelijk om gedurende de training gefocust en bij de les te blijven. Als ondernemer en marketeer ben ik iedere dag gretig op zoek naar meer kennis. Het is ongekend fantastisch om dit te vinden bij iemand met net zoveel passie en liefde voor het marketingvak als ikzelf. Of er verbeterpunten zijn? Ja natuurlijk. De koffie mocht wat heter. ;-) De volgende training zal ik gegarandeerd weer bij Roy Ishak volgen. Voor mij is Roy Ishak hét adres voor training en bijscholing op het gebied van copywriting en zoekmachine-vindbaarheid. Daarom krijgt Roy Ishak van mij de volle 5 sterren! Maikel Latour

4 sterren: goede service, goed behandeld

Roy legt op duidelijke wijze uit hoe je SEO kunt toepassen bij jouw bedrijf. Specifiek en concreet, waardoor het geen taaie stof wordt maar een praktisch stappenplan waar je direct mee aan de slag kan.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Dank voor de fijne sessie SEO en copywriting Roy. Theoretisch versus praktisch toe te passen tools, een must voor elke blogger anno nu. Dank ook voor het meedenken over de invulling van mindvitamins.nl.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Roy heeft op een begrijpelijke en rustige manier uitleg gegeven over wordpress. Stap voor stap loodste hij ons hier doorheen en herhaalde wat nodig was om de informatie goed te laten doordringen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Interessante training waar je direct mee aan de slag kunt. Je leert technieken om je klanten beter te leren kennen én daardoor ook benaderen. De training kan worden afgestemd op jouw wensen. Heel inspirerend!

• Gevolgde training Praktische cursus copywriting

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De trainingen van Roy zijn altijd erg leerzaam. Hij heeft een hoop kennis en weet dit via leuke praktijkvoorbeelden over te brengen. Bovendien kun je Roy altijd bellen voor tips en advies.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Roy geeft een heldere en duidelijke training. Veel geleerd in twee dagen. Nu ligt het werk aan onze kant omdat de hele structuur van de site aangepast dient te worden voor een beter resultaat.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima training, ingespeeld op wens van opdrachtgever en nuttige tips die direct toepasbaar zijn in de praktijk! Zeker voor herhaling vatbaar voor een update training volgend jaar en eventueel een marketing/copywrite training

4 sterren: goede service, goed behandeld

Je leert omgaan met handige tools om er achter te komen wat de klant interesseert en wilt lezen. Zo leer je om op een andere manier de klant te benaderen.

• Gevolgde training Praktische cursus copywriting

Fran�ois Valentijnstraat 71