5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Deze cursus zoekwoorden-onderzoek is ideaal voor iedereen. Zowel voor beginners als gevorderden. Alles werd duidelijk en in een rustig tempo uitgelegd. Zelfs gevorderden kunnen nog zeker wat leren van deze cursus. Ik heb er in elk geval een goede basis door ontwikkeld.

• Gevolgde training Zoekwoorden-onderzoek

4 sterren: goede service, goed behandeld

Na het horen (en lezen) van veel goede verhalen bij Roy Ishak terecht gekomen. Bij hem heb ik een 1-op-1 training online Copywriting genoten en dat beviel goed! Aangezien het voor mij nieuwe materie betrof, was het fijn dat Roy begon met 'de basics' om gaandeweg het niveau op te schroeven. Daarbij erg te spreken over de praktijkgerichte, direct toepasbare tips en tools en het feit dat ik met een real-life opdracht het geleerde direct al in de praktijk mocht brengen. Ik heb Roy leren kennen als iemand met kennis van zaken en gestructureerde werkwijze. Met heldere bewoordingen begeleid hij je stapsgewijs door de materie. Daarnaast denkt hij met je mee en is altijd bereid om, ook na afloop van de cursus, te helpen of je van feedback te voorzien.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Hele leuke training gehad van Roy! In twee dagdelen gaf hij hanidge tips en tools waar ik nog steeds dagelijks van profiteer. Vooral de praktijkopdrachten, helemaal toegespits op het bedrijf, en de feedback naar aanleiding daarvan waren erg leerzaam.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Twee keer een sessie met Roy gedaan. Beide keren waren zeer nuttig. De tips en uitleg zijn praktisch en onderbouwd met goede voorbeelden. Je mag gebruik maken van zijn kennis over zoekmachine-optimalisatie door naar hem te luisteren, maar vooral ook door vragen te stellen. Daar maken wij dan ook gretig gebruik van. Nuchter, to-the-point en praktisch bruikbaar zijn woorden die op zijn trainingen van toepassing zijn. Roy maakt seo begrijpbaar en behapbaar en toch ben je een schat rijker aan kennis na een training.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Twee ochtenden heeft Roy ons geïnspireerd. Roy is goed in staat klant en klare brokken te maken van de informatie die hij met je deelt. We hebben direct tips doorgevoerd, waarvan we ook gelijk al resultaat zien. Heel enthousiast zijn wij!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Roy heeft mij geinspireerd om op een andere manier aan de slag te gaan met de content op onze websites. Hij geeft binnen korte tijd veel tips die er toe doen. Echt super!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Roy is een échte SEO-kenner. De passie die hij heeft voor zijn vak, kom ik niet zo vaak tegen. De dosis humor die hij erbij doet, maakt het helemaal af. Bedankt voor de leerzame sessie, Roy!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer tevreden over onze training op maat. Waarom? Omdat het praktisch is. We konden direct aan de slag met - serieus - direct resultaat. Dat had ik wel gehoopt, maar eerlijk gezegd totaal niet verwacht. Roy is laagdrempelig, kundig en vrijgevig met zijn tips. Inspirerend en effectief om op deze manier Social Media in te zetten en alles wat daarbij komt kijken. Toppertje!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Door de workshop hebben wij weer nieuwe inzichten gekregen in het vak. Met concrete voorbeelden van Roy en vanuit de vragen van EF2 hebben wij nu heel concrete antwoorden gekregen, waarmee wij direct aan de slag kunnen. Top!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Vorige week heb ik deel 2 van de workshop SEO Ministrategie van Roy gehad. In een bijna twee uur durende workshop hebben we uitgebreid en tot in de puntjes alle (verbeter)punten besproken die onze site footlogics.nl in ieder geval wat SEO betreft flink op orde brengt en verbetert. Roy neemt aan de hand van heldere en meteen toepasbare (praktijk)voorbeelden de tijd om alles goed uit te leggen. Roy is betrokken, scherp, kritisch en enthousiasmeert. We zijn op kantoor dan ook meteen aan de slag gegaan :) .En met zijn enorme gevoel humor heb je nog een heel gezellige workshop ook. Kortom Roy is gewoon top! Moniek van Footlogics

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Super interessant en duidelijke uitleg van Roy. Hier heb je zeker wat aan om je SEO kennis naar 'the nextlevel' te brengen. Alles wat Roy je uitlegt is direct toepasbaar en op maat! Bedankt Roy!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De beste SEO Copywriter van Nederland. Zijn vlogs zijn inhoudelijk sterk en ook nog eens hilarisch. In dit relatief nieuwe beroep is het belangrijk om de basis goed te leren, anders blijf je eeuwig bezig met het aanpassen van webteksten n.a.v google algoritme updates. Op naar de beste Opleider 2017 Roy!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het was al de 2de keer dat ik Roy inhuurde. Deze keer voor de deelnemers van mijn eigen jaartraject Queen in Business. Ook nu was het heel praktisch en direct toepasbaar. Deelnemers waren allemaal super happy :-)

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer goede en heldere uitleg. Roy weet altijd alles goed te verwoorden en over te brengen in hapbare informatie. Tips zijn erg praktisch en direct toe te passen op werk. De cursus copywriting van Roy is zeker een aanrader!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De training van Roy was inspirerend en praktisch. Het heeft mij bruikbare inzichten opgeleverd om de SEO op mijn website te verbeteren. Ik kijk er naar uit om wat ik geleerd heb in de praktijk te brengen. Zijn manier van vertellen, praktische voorbeelden en belangstelling voor de cursisten maakt deze training echt een aanrader.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Bondig, duidelijk en to the point. Deze cursus heeft voor mij weer een aantal dingen verduidelijkt waar ik direct mee aan de slag kan. Het bewijs ook dat zo'n cursus op een plezante manier kan gegeven worden.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De training van Roy is absoluut een aanrader. Erg leerzaam en inspirerend. Het is een goede combinatie van theorie en praktijk. Je gaat meteen aan de slag en ontvangt daarop direct feedback.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Op één namiddag erg veel praktische tips en inspiratie gekregen van Roy die we meteen kunnen inzetten. Er was ook voldoende tijd voor vragen en zijn enthousiasme werkt aanstekelijk. Een aanrader!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Absoluut aan te raden wanneer je opzoek bent naar je een overzichtelijke cursus in commercieel onderzoeken en schrijven. Wel vind ik Roy iets te goed vindbaar op internet; voor mij dekt de zoekterm 'creatief schrijven' de lading onvoldoende.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ík en SEO; niet echt een gelukkige combinatie maar met eigen sites en een webwinkel: ik móest er wel een keer aan geloven. Prima, maar dan wel met een hele goeie trainer. Afgelopen vrijdag had ik een SEO training van Roy Ishak. Ik volg Roy al een tijdje op o.a. YouTube en joehoe!, ik had SEO-prijs in een wedstrijd die hij had uitgeschreven om 3 jaar Roy Ishak te vieren :-D. Dát konden we goed gebruiken! Verbeterpunten voor onze sites, waar laten we kansen liggen, welke aanpassingen en inspanningen kunnen nog zorgen voor een verbetering van onze rankingposities? Tools, tips, informatie, aanwijzingen en voorbeelden: het vloog over tafel :). Alles direct toepasbaar en ik kreeg echt zin om met alle aanwijzingen aan de slag te gaan. Roy is gewoon top! Een specialist en professional. Hij deelt niet alleen waardevolle kennis maar brengt dit ook op heel toegankelijke, begrijpelijke, levendige en beeldende manier over. Dát maakt het verschil en de voorsprong. Dank je wel! Ik weet zeker dat we met Roy snel flinke stappen vooruit kunnen boeken. Dus ík en SEO? Ik vind het nog ontzettend leuk ook! Moniek van Footlogics

4 sterren: goede service, goed behandeld

Roy heeft een zeer leerzame training gegeven, die een totaal vernieuwde blik werpt op SEO schrijven. Ook heeft hij veel direct toepasbare tips gegeven! Complimenten en een absolute aanrader voor tekstschrijvers en/ of bedrijven!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Roy deelde vol enthousiasme zijn kennis. De training was praktisch, op maat, concreet en zeer toepasbaar. Er was ruimte voor al onze vragen en hij dacht continu met ons mee. Heel fijn! Roy is absoluut een expert en een echt ‘vakidioot’. Zijn trainingen zijn een aanrader.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb alleen maar goede woorden voor Roy en zijn training. Roy heeft mij echt een methode aangeleerd om gestructureerd goede teksten te schrijven op basis van onderzoek naar de doelgroep. Dit maakt dat 'zelfs' ik, nota bene een data analist die geen achtergrond heeft in schrijven, heel erg geïnspireerd ben en volledig zelfstandig de stappen kan zetten om tot goede copy te komen!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Deze cursus copywriting is perfect voor iedereen die wil leren schrijven met ultieme overtuigingskracht en daarbij tegelijkertijd SEO niet uit het oog wil verliezen. Erg fijn aan deze cursus is dat elk deel theorie meteen wordt opgevolgd door een praktijkopdracht voor je eigen bedrijf.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De kennis en denkwijze van Roy op SEO gebied zijn elke keer weer een genot om te ervaren. Hij zet je elke keer weer in denkrichtingen waar je zelf nog helemaal niet aan gedacht hebt. Zo laat hij zien dat SEO niet alleen een technisch verhaal is, maar dat je vooral veel creatief “out of the box” moet denken.

Fran�ois Valentijnstraat 71

1335 RC Almere