5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Net terug van een weekje NLP Practitioner opleiding, wat een mooie ervaring! De training heeft mijn verwachtingen overtroffen. Robin weet van begin tot einde te boeien met interessante verhalen in afwisseling met leuke oefeningen. Door de training ben ik een stuk bewuster van alles geworden. Dank aan Robin en Lisa!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Al een aantal jaren volg ik Robin op social media en ben ik geïnteresseerd in het verhaal achter NLP en hoe dit toe te passen. Maart 2018 heb ik de knoop doorgehakt en me opgegeven voor de practitioner opleiding in Augustus. Geen betere investering in mezelf had ik kunnen doen. De week was intensief maar Robin en Liza zorgde ervoor dat het vanaf dag 1 een veilige omgeving was om in de groep te delen en van elkaar te leren. Mooie ervaringen en soms heftige confrontaties. Het heeft voor mij geleidt tot actie.. actie in een gezond leven dat ik wil hebben, actie om het hef van gezond eten in eigen handen te nemen. Er is in mn onderbewuste zoveel gebeurd in een week dat het nu bijna vanzelf blijkt te gaan. Robin, Liza maar ook zeker de medecursisten.. Bedankt voor de mooie week samen! Liefs Renee

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik vond het heel fijn, ondanks dat ik niet lang kan zitten. Dat is me wel gelukt. Ik vond het heel leerzaam en heb er veel aan

• Kwaliteit van de training
  • Deskundigheid van de trainer N.v.t.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

In een fijne en ontspannen omgeving je bewust worden van wat je altijd onbewust hebt gedaan. Het suddert nu nog na...

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

In eerste instantie zag ik enigszins op tegen de lengte van de training. De uitleg was duidelijk: in 7 dagen non-stop krijg je veel meer voor elkaar dan bijvoorbeeld 7 dagen met tussenpozen. Ik zat in een gevarieerde groep met leeftijden vanaf 15 tot 60 jaar met ieder zijn eigen beweegredenen voor de training wat helemaal geen probleem was. Het gaat om het oplossen van een probleem, maakt niet uit welk probleem. In deze week heb ik mensen zien veranderen waaronder ikzelf. Naast de hechte band die opgebouwd is met de groep merk ik zelf dat ik lucht heb na de training. Door controle te hebben over je eigen gevoelens en gedachtes wordt het leven een stuk lichter en zorg je voor de focus op de dingen die er echt toe doen. Ik heb in de eerste week na mijn training al positieve ervaringen ondervonden op mijn werk. Frustratie vanuit mijn kant is een stuk minder. Gevoelsmatig sta ik weer AAN en zijn mijn zintuigen opengezicht voor de echte prikkels. Ik raad deze training voor iedereen!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De 7-daagse overtrof alle verwachtingen. Ik heb me erg vermaakt, veel gelachen en heel veel geleerd, over mijzelf, over gevoelens, over patronen en mechanismes. De technieken van NLP die we aanleerden zijn fijn om te doen en effectief. De week vloog om en ik voelde me zo licht als een veertje na 7 dagen. Robin is een geweldig spreker en trainer. Hij weet precies de juiste snaar te raken en heeft me geboeid bij de les weten te houden. Dat is, 7 dagen, een top prestatie. Een echte aanrader.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Life changing Experience , het is een feest om deze training te volgen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Voor mij een hele mooie week waarin ik mezelf, mijn plannen, gedachten, gevoelens en mijn toekomst eens goed onder de loep heb kunnen nemen. Heel fijn om 7 dagen uit je normale patroon te stappen om daar aandacht aan te kunnen geven. Deze week heeft me veel nieuwe energie gegeven! Veel gelachen ook met de andere deelnemers en met bewondering geluisterd naar de manier waarop Robin deze hele week aan elkaar praat. Super praktische manier van leren, ik heb me geen moment verveeld. Ik ben benieuwd naar wat het mij verder allemaal nog gaat brengen! Dankjewel Robin en Liza!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vanuit mijn werk is mij aangeraden NLP practioner te vilgen bij Robin. Mijn eerste indruk, informatie via de website, maakte mij al enthousiast. Na een eerste informatie gesprek waarin ik nog enkele vragen had was ik al overstag en overtuigd dat ik hier goed aan zou doen. Inmiddels de 7daagse training gehad en deze ervaring gun ik iedereen. NLP kan je leven zoveel makkelijker maken waardoor je je bij wijze van spreken, 30 kilo lichter voelt. Het inzicht, de bewustwording een groot cadeau voor jezelf! Een hele fijne training waar je met veel energie en een fijn gevoel weg gaat. Ik zal er even bij vermelden dat ik er nogal sceptisch instapte.. Ik mag mij schamen. Voor wie de stap ook gaat zetten, succes en gefeliciteerd met de juiste beslissing.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Van te voren had ik mijn bedenkingen bij de training of dit wel iets was wat bij mij past, maar na het kennismakingsgesprek met Robin was ik overtuigd van het nut. Robin heeft mijn verwachtingen overtroffen. Petje af voor de manier waarop hij de training geeft. De training zit vol met boeiende verhalen, anekdotes en pakkende oefeningen. Ik raad deze training iedereen aan die aan zijn/haar persoonlijke ontwikkeling wil helpen. De training heeft mij meer rust en ontspanning gegeven en daarnaast het inzicht in dat ik zelf kan bepalen hoe ik reageer op situaties, inclusief de manier waarop ik daar aan kan werken.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Nadat ik de Practitioner opleiding bij Robin had gevolgd wilde ik graag verder met NLP. In eerste instantie had ik de Practitioner gevolg om mijn eigen pad beter inzichtelijk te krijgen en waarom ik bepaalde keuzes nu wel of juist niet maakte. Tijdens de Practitioner werd er al een boel duidelijk en werd mij bewust van veel onbewuste processen. Ook hoe ik bepaalde patronen kon doorbreken. Na de Practitioner wilde ik meer. Ik begon er meer en meer in te verdiepen, op mijn eigen tempo. Uiteindelijk ook de Master gevolgd waardoor ik nog meer de verdieping in ben gegaan en ook tegelijkertijd brandt van verlangen om dit aan andere mensen, die ervoor open staan, over te brengen. Een verrijking van het leven zullen we maar zeggen. Over Robin (en Liza); een hele fijne trainer met Liza op de achtergrond die alles prima regelt. Veel verhalen die op een ieder van toepassing kunnen zijn wat veel duidelijk maakt en nog steeds af en toe het kwartje laat vallen. Ik kan nog wel veel meer schrijven, maar ik hou het hierbij ;-). Niet twijfelen, gewoon aanmelden bij Robin (en misschien over enige tijd wel bij mij :-)).

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben deze opleiding gaan doen omdat ik andere mensen wil helpen met de problemen die zij ondervinden als gevolg van gebeurtenissen in hun leven. Na veel zoeken ben ik NLP tegen gekomen, en de manier waarop gekeken wordt naar de interne processen van het onderbewuste brein en wat voor doeltreffende oplossingen daar voor zijn bedacht heeft mij erg aangesproken. Na het zoeken tussen de diverse aanbieders van NLP heb ik Robin Stevens uitgekozen om de pragmatische benadering die hij mooi beschreven heeft op zijn website. De opleiding zelf was veel waardevoller dan ik ooit had kunnen denken, de dagen zijn omgevlogen en ik heb me geen minuut verveeld. De geleerde dingen kun je echt direct in de praktijk toepassen, zelfs al tijdens de opleiding. Het heeft zelfs een grote (positieve) invloed op mijn eigen leven. Ik sta nu op het punt mijn eigen coaching praktijk op te starten en ga proberen om voor een aantal specifieke doelgroepen een NLP methode uit te werken. Deze opleiding kan ik iedereen, niemand uitgezonderd aanbevelen. Het zou helemaal fantastisch zijn als ieder mens standaard aan het beging van zijn leven een training als deze zou krijgen. Robin en Liza Bedankt!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vanuit de practitioner training al bekend met de methodiek en daarom zeer vertrouwd. Leukste is eigenlijk hoe simpel het is en geweldig om anderen te helpen. Je bent nooit meer hetzelfde als voor de opleiding. Ook de manier van ervaren en luisteren wat anderen je vertellen is super. Mijn zintuigen zijn min of meer beter aangezet. Met de Practitioner opleiding ben ik wakker geworden. Door het volgen van de Master opleiding heb ik regie gekregen over mijn eigen brein. Ook over die van anderen en zelfverzekerd van de mogelijkheden wat NLP voor iedereen biedt. Als je meer plezier wilt hebben is dit een MUST. Je ervaart veel meer rust en grip op je omgeving. Ik dank jullie zeer voor de manier waarop de training ingevuld is. Niet hoogdravend of theoretisch maar praktijkgericht in het toepassen en het bewust worden. Geweldig.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb genoten van de master practitioner opleiding. De practitioner was al heel leerzaam en leuk maar de master voegde daar nog veel meer aan toe. Voordat ik de NLP opleidingen deed had ik al aardig wat gedaan op het gebied van zelfontwikkeling en spiritualiteit maar miste nog praktische handvatten voor in de praktijk van alledag bijv voor het omgaan met lastige gevoelens. Het leuke aan Robin is dat hij die dingen combineert. Hij leert je niet alleen de NLP technieken maar combineert dat met andere inzichten en meditaties. Daarmee overstijg je het alleen technisch aanleren van de technieken en heeft de training veel meer diepgang. Ik heb heel veel geleerd terwijl ik gewoon aan het luisteren was naar zijn prachtige verhalen. De dagen met de gasttrainers leverden vanuit een andere invalshoek en expertise van de trainers een waardevolle aanvulling en maakten de master compleet.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Intensief,praktisch,verdiepend,enthousiasmerend,zeer leerzame ervaring, die nog steeds doorwerkt.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Al eerder de practioner trainting gedaan bij Robin Stevens en wilde graag nog meer verdieping Was wederom een hele goede opleiding met fantastische gast trainers,een zeer breed pakket NLP ,waar je je hele leven de vruchten van plukt.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De NLP Master Practitioner is echt een verrijking na de Practitioner. Het gaat vooral om het beleven en oefenen, dus het bewust bezig zijn met je onbewuste. Robin brengt kennis over door het vertellen van verhalen, met veel humor. Er wordt in een veilige setting veel geoefend, waardoor uiteindelijk ook eigen technieken ontstaan. De 3 gastdocenten zijn een hele mooie aanvulling op het programma. 10 dagen genoten en veel geleerd. Na deze opleiding ben ik in staat anderen te helpen zich (nog) fijner en gelukkiger te voelen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Geweldige dagen, mooie gastsprekers..... veel geleerd... Robin en Liza zijn een mooie en pure mensen! Ik kijk uit naar de coachdag!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik ging er open in. Eerst de NLP practitioner. Een collega had me enthousiast gemaakt. Verandering van gedachten en verwijdering van oude valkuilen . Dat wou ik zo graag. Met de “gedachten” wat heb ik te verliezen” ging er heen. Wat ongelooflijk .. jaren therapie gehad en tijdens de 7 daagse training in 7 dagen van zoveel leed verlost. Wat een verademing. Geen zware last meer op mijn schouders Daar wou ik meer van weten en het overbrengen op anders dat ik de master ging volgen. Ook daar werden mijn ogen nog meer geopend. De gasttrainingen die mij byzondere inzichten hebben gegeven. 1 een woord GE-WEL-DIG NLP heeft mijn leven positief veranderd. Ik krijg complimenten van mensen waar ik eerder niet goed mee over weg kon. Van familie en vrienden dat ze me zo relaxed vinden. En ik zelf.... ik ervaar rust, in mijn hoofd.. zo nu en dan komt er weer wat omhoog of een gebeurtenis , de aangeleerde technieken brengen de rust dan weer opnieuw terug. NLP is een cadeautje aan jezelf.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De trainingen van Robin vind ik zeer inspirerend en hebben meer impact. Het gevolg is dat je doordrenkt bent met NLP en dit voortdurend positief toepast op het werk, thuis en de mensen om je heen merken dat je zeer prettig in het leven staat.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een van de mooiste investeringen in jezelf. Zorgvuldig samengesteld programma, zeer goede gastsprekers en Robin zelf die op een hoog niveau traint. Nadat je de Masters hebt gedaan zie je hoe goed hij eigenlijk is. Voor mij de maximale score omdat hij je op de juiste manier aanmoedigt je eigen stijl te ontwikkelen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heerlijke training die eigenlijk gewoon vanzelf gaat omdat het zo verschrikkelijk leuk en interessant is. De dagen vliegen voorbij en alles wat behandeld wordt sluit weer aan bij mijn eigen belevingswereld. Kortom, een cadeau voor jezelf als je verder wilt met NLP na je practitioner!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heel inspirerende dag, veel andere inzichten opgedaan die je in het dagelijks leven kunt toepassen / inzetten.

• Naam training: Training De Kracht van NLP

4 sterren: goede service, goed behandeld

In de NLP Master Practitioner ga je dieper in op de bestaande basis NLP Technieken. Door deze technieken te intensiveren, te verbreden en te combineren met de juiste ademhaling, stem, visualisatie, hypnose en presentatietrainingen ontstaat er een breed en bruikbaar palet aan technieken, die je kan toepassen in elke situatie, zowel zakelijk als privé. Robin is als geen ander in staat om deze technieken op een bewuste en onbewuste manier in je geest te prenten en zelfs te optimaliseren voor dagelijks gebruik.

Stationsdwarsstraat 160

7311 NW Apeldoorn