Positief
Goed duidelijk in uit leg En pretig aan te hoen
Goede punten Goede opfrissing Duidelijke presentatie
Voor mijzelf is de cursus geen echte noodzaak, daar ik bijna geen keuringen verricht ,maar uiteindelijk wel gecertificeerd moet zijn om die zeldzame keuringen die ik verricht wel goed uit te kunnen voeren. Al met al een leerzame middag, met een leuke groep en een gedreven leraar.
Veel ervaringen
Prettige sfeer goede uitleg
Heel erg leerzaam
De opfris cursus is weer goed bevallen.
Goede uitleg, goed advies deskundig
Weer helemaal bij.
Goede kennis en overbrengen van stof is gelukt
Vragen goed beantwoorden
Oke
Fijne les gehad en info weer bijgespijkerd
Zeer informatief. Veel nieuwe informatie werd duidelijk uitgelegd.
Veel punten wist ik al en ook weer punten gehoord waar ik van geleerd heb
Heel duidelijk verteld, en veel opgestoken.
Was heel goed
Duidelijk
Heel leuk en veel geleerd bij Rob Alles heel diep uitgelegd en mee gekeken hoe ons werk erin zit
Rob heeft alles stap voor stap goed uitgeleged
Leuke leerzame cursus.
Rob gaat serieus en theoretisch goed door de stof en staat open voor vragen en onduidelijkheden. Let ook goed op of mensen begrijpen wat Rob vertelt en vraagt door. Gaat het ook dieper op bepaalde onderwerpen op in.
Leerzame dag
Zoekeweg 7
7590AB Denekamp
Nieuwhuis Consult is uw partner om u te ondersteunen met advies en opleidingen om op een praktische manier aan normen en wetgeving te voldoen. Maak kennis met onze praktische aanpak die u helpt uw organisatie te verbeteren.