Leraar ,prettig om aan te horen..
Erg tevreden zeer veel onderwerpen aan bod geweest , veel geleerd en veel mogelijkheden voor eigen inbreng
Prima cursus, goed opgebouwd en goede inhoud.
Rob Hattink was een super meneer met goeie uitleg. Ik heb veel geleerd
Deze cursus geeft een prima introductie tot het keurmeesterschap. De docent is zeer deskundig
Weer goed bij geleerd
Goede cursus.
Duidelijk uitleg goede begeleiding
Goed te volgen helder uit leg
Goeie duidelijke leraar.
Goede uitleg om te keuren
Top. Erg tevreden
Zeer leerzame cursus ook voor iemand die normaal in een andere branche heeft gewerkt.
goeie lesgeven + goeie cursus
Nieuwhuis consult heeft ons begeleid bij het opzetten van het milieumanagement systeem volgens de normeisen voor ISO14001. Dankzij het opzetten van een goede basis en structuur kunnen wij die milieusysteem in de komende jaren verder uitbouwen en finetunen. Dankzij een kritische blik en praktische adviezen van de consultant tijdens de eerste interne audit, waren we goed voorbereid op de externe audit.
Goede duidelijke uitleg goed te volgen
Helder en duidelijk
Geldigheid certificaat is minpunt.
Alles is volledig bekeken en voorzien van de meest recente eisen
goede training! leerzaam en kundige docent
Vandaag de cursus keurmeester NEN3140 gevolgd. Zeer leerzame dag gehad. Rob bracht de informatie op een zeer prettige manier over. Combinatie van theorie en praktijk is prima!
Alles werd duidelijk uitgelegd
Duidelijke uitleg. Aardige, kundige docent. Zonder ervaring is terminologie soms moeilijk te volgen. Verder geen op of aanmerkingen.
Duidelijke, gezellige cursus. Bedankt voor je leerzame les.
Prima cursus, goede uitleg.
Zoekeweg 7
7590AB Denekamp
Nieuwhuis Consult is uw partner om u te ondersteunen met advies en opleidingen om op een praktische manier aan normen en wetgeving te voldoen. Maak kennis met onze praktische aanpak die u helpt uw organisatie te verbeteren.