Het was duidelijk en helder en een vriendelijk ontvangst
Duidelijke stof, helpt bij vragen en kan je altijd nog contact opnemen als je ergens mee zit of vragen hebt.
Een goede ervaringen
Prettig
Duidelijke uitleg en zeer begrijpelijke training.
Duidelijke, leerzame cursus.
Veel informatie wat echt nodig was voor het bedrijf erg informatief.
Goede informatie en fijne cursus.
Goede uitleg. Ik zou ipv met de QR code langsgaan, deze laten afdrukken op de achterkant van de curses blad. Dan kan iedereen deze scannen voor de beoordeling.
Goede duidelijkheid en veel nuttige informatie
Was wel prachtig
Nvt
Zeer duidelijk
Fijne duidelijke instructeur!
Veel geleerd, veel dingen wist ik niet, is me allemaal wel duidelijker geworden
Vond dat alles duidelijk uitgelegd wordt. Moet zeggen dat het niveau hoog is en ikzelf weinig verstand heb van elektra dus veel is bij mij niet aangekomen. Gelukkig heb ik met mijn werk daar weinig last van
Veel geleerd. Jaren al met electra bezig geweest. En toch allemaal nieuwe dingen en situaties. Goede en heldere uitleg
Interessante cursus en duidelijke uitleg!
Het was erg leerzaam. Rob kan op een fijne manier uitleggen
Zeer leerzaam.
Ik heb verbazingwekkend veel opgelet! Was een goed duidelijk verhaal!
Rob Als docent al eerder gehad voor mijn nen3140 keurmeester cursus. Fijne uitleg
Duidelijk en kennis van zaken
Heldere uitleg
Zoekeweg 7
7590AB Denekamp
Nieuwhuis Consult is uw partner om u te ondersteunen met advies en opleidingen om op een praktische manier aan normen en wetgeving te voldoen. Maak kennis met onze praktische aanpak die u helpt uw organisatie te verbeteren.