Netjes en duidelijk uitgelegd en gepresenteerd
Goede en leerzame cursus
zeer professioneel , en duidelijk uitgelegd
Door de boeiende wijze van uitleg en praktijkvoorbeelden, komt de informatie uitstekend over!
Praktijk gericht
Kundige leraar
Fijne en duidelijke cursus! Alle belangrijke punten komen aan bod. En alles is te vragen!
Goed lesmateriaal en ook de manier van lesgeven!
Als adviseur vindt ik het een goede aanvulling op mijn werk. Top instructeur. Goede uitleg en reageert goed op de vragen.
Hoi Ed, Wat fijn te horen dat de cursus goed bevallen is. We zullen de complimenten aan onze instructeur doorgeven. Team Nieuwhuis Consult
Cursus als goed ervaren. Helder en duidelijke uitleg
Beste Ron, Hartelijk dank voor de review. Team Nieuwhuis Consult
houtje toutje les
Beste j a, Dank dat u een review hebt geschreven. Echter vinden we het vervelend dat u niet tevreden bent geweest met de opleiding. Wellicht kunt u daar meer uitleg over geven dan bovenstaande input, dit mag naar [email protected]. Wij zullen uw review dan ook intern terugkoppelen. Vriendelijke groet, Nieuwhuis Consult
In één woord prima! Voldoet aan verwachtingen. Interessant, voldoende dynamiek en interactie.
Goede training
Leerzame trainingsdag. Door de consultant op een fijne manier gepresenteerd.
Goede consultant
Goede en duidelijke uitleg.
Beste Erwin, Bedankt voor deze mooie review. Groet, Team Nieuwhuis Consult
Goede informatie en toelichting
Beste, Fijn te lezen dat u zo tevreden bent. Dank voor de review. Groet, Team Nieuwhuis Consult
Goede cursus om te leren keuren
Hoi Levi, Dank je wel voor de review. We zijn blij dat je baat hebt gehad bij onze cursus. Groet, Team Nieuwhuis Consult
Ik ga zeker de checklist ladders en trappen gaan gebruiken
Enthousiast veel ervaring en goede praktijk voorbeelden en goed onderbouwt
Goed, duidelijk en erg overzichtelijk
Zoekeweg 7
7590AB Denekamp
Nieuwhuis Consult is uw partner om u te ondersteunen met advies en opleidingen om op een praktische manier aan normen en wetgeving te voldoen. Maak kennis met onze praktische aanpak die u helpt uw organisatie te verbeteren.