Moeilijke materie praktisch maar compleet gebracht.
Duidelijk dag en goede uitleg gehad van rob. Goed dat ook even de praktijk behandeld word en goede voorbereiding op het theorie examen Eten en drinken hele dag ook top geregeld Helaas wel warm lokaal, airco of ventilators zouden beter zijn
Een hele goede en duidelijk gegeven training
Interessante cursus waar ik veel geleerd heb
Duidelijke uitleg.
Goede cursus sluit goed aan bij de praktijk
Zoals boven vermeld
Na een informatieve ochtend een zeer actief middagprogramma waar veel interactie plaatsvind.
Ik vond de cursus/training niet overeen komen met wat in de brochure beschreven staat. Ik miste hierbij vooral uitleg en voorbeelden van het uitvoeren van de norm. Ook het auditeren was erg algemeen en niet milieu gericht, zoals wel beschreven staat. Er werd snel door de slides heen geklikt. Het praktijkdeel bestond uit enkel een kort gesprekje met elkaar. Graag had ik dit uitgebreider gezien met ook andere voorbeelden. Ik en de andere cursis hadden het gevoel dat er tijd werd gerekt (we hebben 1 uur niet gedaan omdat we anders na de lunch te snel klaar zouden zijn).
Beste Kirsten, We vinden het erg vervelend dat de cursus niet naar volle tevredenheid is ervaren. Deze feedback zijn we niet gewend van deze cursus en we zullen dit dan ook intern bespreken en waar nodig onze dienstverlening aan passen. Voor nadere informatie zouden we graag nog even telefonisch contact leggen. Vriendelijke groet, Nieuwhuis Opleidingen
Duidelijke opleiding. Docent wist waar hij over sprak, kennis van zaken en inhoudelijk erg duidelijk. Ook veel praktijk kennis
Duidelijke en heldere uitleg en onderbouwing van de aangeboden stof. Wellicht de foto's iets helderder voor betere zichtbaarheid.
Goede cursus. Mischien optie om presentatie vaker te onderbreken met praktijkvoorbeelden.
Goede sessie. Flexibel opgesteld dit de gewijzigde behoefte van de groep.
Goede sessie die ook aansluit op mijn persoonlijke aanpak
Hele heldere uitleg, verfrissend. Hier kan ik wat mee!
Enthousiast en goede training!
Heldere uitleg in 2 delen met een logische opbouw. Mohammed bracht het op een leuke manier met handige praktijkvoorbeelden.
Ik vond dat de trainer de stof erg leuk bracht, dit maakte het goed te volgen.
Ik heb de training als zeer leerzaam ervaren. De trainer kon zelfs de droge theorie met zijn enthousiasme op een leuke manier overbrengen. De audit oefening heeft mij ontzettend geholpen. De feedback kan ik meenemen naar mijn eerste audit.
Gehele dag als zeer leerzaam ervaren.
Er werd op een duidelijke en goede manier lesgegeven. Instructeur met veel praktische ervaring. In een korte tijd veel van opgestoken.
Je krijgt goede uitleg van de materie die je volgt en de leraar legt het goed uit
Goede en overzichtelijke cursus. Duidelijk uitgelegd en eventuele vragen worden gelijk uitgelegd.
Zoekeweg 7
7590AB Denekamp
Nieuwhuis Consult is uw partner om u te ondersteunen met advies en opleidingen om op een praktische manier aan normen en wetgeving te voldoen. Maak kennis met onze praktische aanpak die u helpt uw organisatie te verbeteren.