Het was een goede en duidelijke cursus, met de juiste uitleggen en voorbeelden
Rob is een man die duidelijk uitlegt. Verder een cursus die duidelijk is.
Duidelijk
Goed en duidelijk verhaal
Leerzaam
Interessante cursus gehad m.b.t. Het keuren van elektrische arbeidsmiddelen. Toegankelijke docent met veel theoretische en praktische kennis en ervaring.
Weet precies waar die het over heeft duidelijke uitleg met veel voorbeelden
Ik heb deze cursus ervaren als erg leerzaam
Kundige docent die erg up to date was en het op een leuke manier overbracht.
Zeer duidelijker uitleg. Aangename cursist!!
Hallo, Mijn ervaring is als zeer goed te beschrijven zoals benoemd in de alinea hierboven Zo heeft Rob Hattink, de betreffende docent gedurende de les alles heel duidelijk uitgelegd, maar ook herhaald. Daarbij werden er mij ook bepaalde ezelsbruggetjes geleerd waardoor het geheel ( de lesstof ) vrij gemakkelijk kan/kon worden onthouden. Maar het belangrijkste is/was dat de leeraar zeer geduldig was, goed luisterde naar de cursist en ook alles toelichtte met een voorbeeldsituatie.. Dat was een zeer prettige manier van opleiden, zo heb ik het ervaren! hopend u voldoende te hebben geinformeerd en met vriendelijke groet, Hr KJMT Mulders
Prettig en duidelijk
Jammer genoeg ontbrak er een smartboard
Leerzaam
Is goed
Ik had de indruk dat de "leraar" de cursus nog nooit had gegeven. Gaf ook toe dat normaal iemand anders dit deed. Kregen tijdens praktijk steeds foutmeldingen maar wist hier geen oplossing voor. Had het meetinstrument ook pas 1 week vertelde hij. Ook een zelf meegebracht meetinstrument was voor hem onbekend terwijl het wel een Safetypad van Nieaf-Smitt was.
Het verder leren zal in het gebruik gebeuren Voor de rest een goede uitleg
Zeer aangenaam
Uitstekend.
Kundige instructeur met veel praktijkervaring gaat uitgebreid door de lesstof heen. Met voldoende ruimte tot vragen stellen en evt. discussie.
Goede training, leuk en boeiend verteld.
Goede cursus, heb best wat geleerd.
Ik vond het een duidelijke en informatieve cursus waarbij ik veel heb geleerd.
Er komt veel meer bij kijken dan ik in eerste instantie dacht. Het keuren zelf, productkennis en bediening testapparatuur
Zoekeweg 7
7590AB Denekamp
Nieuwhuis Consult is uw partner om u te ondersteunen met advies en opleidingen om op een praktische manier aan normen en wetgeving te voldoen. Maak kennis met onze praktische aanpak die u helpt uw organisatie te verbeteren.