Goede cursus veel kennis opgedaan
Goed. Instructeur was kundig en behandelde de examen stof goed.
Makkelijk en simpel uitgelegd.
Alles goed geregeld
Toegespitst op de praktijk, prima.
Goede trainer. Fijn om naar te luisteren.
Goede cursus, meer geleerd dan in eerste instantie verwacht.
De handvatten om een gesprek te voeren zijn weer goed aangescherpt. Dit is door een speelse manier overgebracht en heeft ons actief gehouden. Zeer positief
Prettig in uitleg
Hele duidelijke uitleg en goed weer even opgefrist te zijn.
Zie boven
Ik heb er heel veel van opgestoken. En het zal me zeker helpen in het volledige proces
Instructeur is zeer deskundig en enthousiast. Weet op een hele goede manier lesstof over te brengen. Zeer goed!
Ondanks ik analfabeet ben,werd ik goed begeleid door de cursus begeleider Edwin. Voelde mijn direct op mijn gemak.
Goede uitleg gehad interessant curcus
Geen aanvullende opmerkingen
Het was een opfris curcus
Een goede uitleg en heel duidelijk
Weer up to date met deze cursussen. Omdat ik dit te weinig uitvoer in de praktijk. Ik ga er nu weer met vertrouwen dit uitvoeren in de praktijk.
Zeer informatieve herhalings cursus. Alle vragen werden duidelijk beantwoord, incl extra uitleg wanneer er iets onduidelijk was.
Goed en duidelijk
Ondanks diverse keren aangekaart te hebben dat ik de praktijk niet goed beheers is het in mijn ogen niet gekomen tot een goede cursus. Ondanks het resultaat snap ik namelijk nog totaal niet wat ik aan het doen ben. Dat kan nooit de bedoeling zijn van een cursus lijkt me.
Zoekeweg 7
7590AB Denekamp
Nieuwhuis Consult is uw partner om u te ondersteunen met advies en opleidingen om op een praktische manier aan normen en wetgeving te voldoen. Maak kennis met onze praktische aanpak die u helpt uw organisatie te verbeteren.