Veel geleerd weer. Docent was heel ervaren en kundig.
Rob geeft op een leuke manier les en neemt de tijd om het voor iedereen duidelijk te maken. Dus al met veel opgestoken en daar kunnen we weer mee verder.
was een volle klas 16 mensen die in de cursus zaten veel geleerd veel info gekregen hoop opgeschreven
Wel redelijk wat info, maar de basis is wel duidelijk
Erg goed en leerzaam. Prettige trainer met praktische tips! Training zeer aan te raden bij andere cursisten!
Leerzaam
Was mooi ervaring en hoop geleerd.
Veel geleerd duidelijke uitleg
Komplete lesstof met goede afwisseling met praktijk erbij.
Goed verzorgd
Nvt
Hij had een goed verhaal en wist waarover hij het had
Goede start naar mijn idee in deze nieuwe materie
Ik heb veel praktische dingen geleerd die van pas kunnen komen.
Heel goed
Een echte vakman op het gebied van elektriciteit, hartelijk dank!
Veel informatie, goed uitgelegd, beantwoordt alle vragen.
Rob heeft ervoor gezorgd dat de hele cursus interessant bleef en niet saai werd. Was een fijne ervaring
Duidelijke basis van elektronische begrippen en voorbeelden. Enthousiaste instructeur en duidelijke uitleg. Sommige informatie was niet nodig voor ons vakgebied, dat had weggelaten mogen worden want het voegt weinig toe.
Erg prettig
Cursus nen3140 erg leerzaam , en Rob Legt het super goed uit
Kennis van zaken en heel goed uitgelegd.
Zoekeweg 7
7590AB Denekamp
Nieuwhuis Consult is uw partner om u te ondersteunen met advies en opleidingen om op een praktische manier aan normen en wetgeving te voldoen. Maak kennis met onze praktische aanpak die u helpt uw organisatie te verbeteren.