Was een goeie informatieve dag .
Duidelijke uitleg met voldoende tijd voor vragen
Was een erg leerzame training. Rob heeft veel kennis en deelt dit op een leuke manier.
Heel duidelijk en toepasbare herkenbare uitleg en voorbeelden
Wim legt alles op een fijne manier uit. Kort en duidelijk. Ook geeft hij goeie tips en adviezen waar je extra op kan letten. Fijne kerelt
Goede uitleg en advies
Duidelijk verhaal, ruimte voor overleg
Goed te doen
Goede uitleg komt duidelijk over
Goede les en duidelijk duidelijke bericht gebint voor aanvangst
Ok
Duidelijke uitleg
Heldere en duidelijke uitleg.
Veel geleerd en fijne cursus
Prima dag duidelijk en leerzaam Lunch ook goed geregeld.
Veel geleert en een leuke ervaring.
Rob legde op een duidelijke en interactieve alles uit omtrent NEN 3140. Er werden veel praktijkvoorbeelden gegeven en dat gaf echt het idee dat ik alles begreep.
Duidelijk en fijne lesstof, goeie opbouw
Een positieve instructeur met veel kennis in huis. Veel voorbeelden uit de praktijk gaven een duidelijk beeld van hoe keuren kan zijn. Erg leerzaam!
Een fijne uitleg en duidelijk. Afentoe misschien wat meer toelichting nodig bij bepaalde punten maar voor de rest goed
Hele fijne les gehad. Goede docent, duidelijke uitleg. Denkt mee met de leerlingen.
Goede cursus, duidelijk uitgelegd en vriendelijk geholpen met vragen
Zoekeweg 7
7590AB Denekamp
Nieuwhuis Consult is uw partner om u te ondersteunen met advies en opleidingen om op een praktische manier aan normen en wetgeving te voldoen. Maak kennis met onze praktische aanpak die u helpt uw organisatie te verbeteren.