Na mijn inziens goed ervaren
Goede cursus
Goede kennis vd stof
Zoals boven omschreven een duidelijke uitleg omtrent de cursus
Interessant leerzaam
Duidelijke uitleg over keuren in de praktijk En vragen goed beantwoord
Roy heeft een goed verhaal gebracht. Alles was duidelijk met goede praktische voorbeelden.
Veel geleerd en een duidelijke cursus.
Erg leerzaam en en instructeur was erg duidelijk!
Roy deed het goed
Goede instructeur. Veel informatie. De syllabus mag wel stuk uitgebreider. Veel van dit soort informatie is niet terug te vinden hierin en op overheidssites zoe je door de bomen het bos niet meer.
Prima en duidelijke uitleg.
Op een leuke manier gebracht, informatief
Zeer goed uitgelegd.
Goed, goed duidelijk uitleg.
Alles wordt goed en duidelijk uitgelegd
Fijne opfris cursus
Was erg goed
Helder, duidelijke uitleg met genoeg informatie om bezig te blijven
Veel handige dingen bijgeleerd
Martin legt alles goed en duidelijk uit. Dus hier heb je echt wat aan
Duidelijke en boeiende uitleg. Niet langdradig en een mengeling van theorie en praktijk.
Netjes en prettig les gegeven.
prima, hij is wel wat praktisch en geeft aan een beetje te kunnen buigen met regels en dat vind ik discutabel
Zoekeweg 7
7590AB Denekamp
Nieuwhuis Consult is uw partner om u te ondersteunen met advies en opleidingen om op een praktische manier aan normen en wetgeving te voldoen. Maak kennis met onze praktische aanpak die u helpt uw organisatie te verbeteren.