Veel geleerd
Goede uitleg en alles heel gedetailleerd uitgelegd.
Top cursist, alles goed en uitgebreid uitgelegd en ook nog met een beetje humor.
We hadden een klein groepje met veel interesse om de stof te leren, Roy was een goede sparingspartner om het over de hijsmiddelen te hebben.
onderwerpen op een gunstige en gemakkelijke manier uitgelegd
Positief,
Veel geleerd en ik denk goed toepasbaar.
Goed en duidelijke instructies met genoeg voorbeelden.
Weer heel veel wijzer geworden
Docent met passie voor het vak heeft ons een goeie en leuke cursus gegeven.
Competente instructeur. Weet op alle vragen wel een antwoord .
Hele duidelijke uitleg gehad bijde cursussen top
Goed duidelijk
Goede leerzame cursus
Fijne gast om naar te luisteren en was weer duidelijk
Fijne ervaring
Geen opmerkingen rob legt duidelijk en vakkundig uit
Ik ben geen elektricien man Zit in het metaal Elektra is wat anders Maar Martin legde het goed uit
Dank voor de training, Wim! U heeft het op een leuke manier en duidelijk de training gegeven.
Wim Spier heeft goede training geven op een educatieve manier
Prima cursus.
Goede sfeer en inzet. Weer iets nieuws geleerd. Practice material gebruikt. Koffie, thee, koekjes kon beter.
Goede en duidelijke uitleg met ervaring uit de praktijk
Zie hierboven
Zoekeweg 7
7590AB Denekamp
Nieuwhuis Consult is uw partner om u te ondersteunen met advies en opleidingen om op een praktische manier aan normen en wetgeving te voldoen. Maak kennis met onze praktische aanpak die u helpt uw organisatie te verbeteren.