Het is altijd goed weer eens alles door te nemen, na twee jaar, tijdens een herhalingscursus.
Rob vertelde alles heel duidelijk en begrijpelijk. Als je iets niet wist vertelde hij het nog een keer.
Top ervaring Bedankt Rob
Ik von het erg leer zaan
Veel voorbeelden uit de praktijk, duidelijke uitleg.
Duidelijke cursus, goed begrijpelijk verteld.
Rob is top
De cursus is mij goed bevallen. Alle punten goed en duidelijk uitgelegd door instructeur.
Ik ervaar de werkwijze en manier van kennisoverdracht nieuwhuis consult als prettig.
mijn ervaring was goed, duidelijke uitleg met goede voorbeelden
Goede uitleg over de testimonia van elektrische materialen
Een hoop info voor een leek. Ervaring en doen zal t makkelijker maken
Duidelijke uitleg met interessante voorbeelden.
Alle vragen werden beantwoord en alles werd goed en duidelijk uitgelegd door de ervaring die Rob heeft. Ik heb er persoonlijk veel van geleerd
Een hoop nieuws kunnen leren.
De training (keurmeester trappen, ladders en rolsteigers' was interessant. De trainer wist alles goed en vermakelijk uit te leggen, en interactie met andere deelnemers is vaak ook leerzaam. Verbeterpunt is wat mij betreft dat de informele benadering van de stof tijdens de training wel ver af ligt van de formele werkelijkheid van keurings- en intervalformulier, dat je naderhand toegezonden krijgt. Ik mis die aansluiting, waardoor ik mij - nu ik daadwerkelijk aan de hand van die formulieren moet gaan keuren - toch nog wat onzeker voel. In een ochtend is de tijd beperkt, maar ik denk dat hier toch nog wat te winnen is.
Zeer duidelijk veel kennis en behulpzaam met delen van ervaringen.
Goed aanvullend verhaal
Goede duidelijke uitleg en voorbeelden
Duidelijke cursus
Goed uitgelegd en weer een stukje weizer geworden.
Zeer deskundige leraar
De cursus was duidelijk en beknopt, waarbij er een goed balans was tussen theoretische uitleg en praktische handelingen.
Duidelijk en rustig alles doorgenomen en we kregen onze tijd hiervoor. Begrijpbaar uitgelegd, erg leerzaam
Zoekeweg 7
7590AB Denekamp
Nieuwhuis Consult is uw partner om u te ondersteunen met advies en opleidingen om op een praktische manier aan normen en wetgeving te voldoen. Maak kennis met onze praktische aanpak die u helpt uw organisatie te verbeteren.