Goede ervaringen
Ik heb afgelopen periode een drietal cursussen gevolgd via Nieuwhuis Consult. In alle gevallen betrof het een herhaling. Maar als het lesmateriaal (per cursus) binnen twee uur is behandeld, stelt het mijns inziens niet veel voor. Ook de vragenlijst (20 vragen), die is opgesteld, vind ik slecht. Enkele vragen zijn zo gesteld, dat er discussie kan ontstaan. En de vragen had ik twee jaar geleden ook al beantwoord.
Alles was erg duidelijk en leuk uitgelegd er is ook veel nazorg service en er word veel op praktijk situaties ingegaan om te zorgen dat iedereen in zijn eigen vak kan keuren
Informatie gaat soms snel en het zou handig zijn om vooraf informatie te ontvangen zodat men zichzelf kan inlezen en of voorbereiden.
Duidelijke uitleg.
Veel informatie, maar heel duidelijk en goed verteld en uitgeled. Bijgevoegde boekje ook heel fijn voor verdere informatie en herhaling van de gegeven informatie.
He was very helpful and gave lots of knowledge on the points I needed to know.
Enjojed training. Learners new things. Trainer was easy approachable. Good experience
Rustige en duidelijke uitleg
Goede uitleg en erg leerzaam
Veel uitleg nieuwe dingen bij geleerd en dingen extra duidelijker gemaakt
In mijn ogen een beknopte cursus. Het theoretische deel heb ik geen opmerkingen over. Dit was duidelijk en begrijpelijk. Er was echter geen praktisch deel (had ik wel verwacht), terwijl dit wel leerzaam had kunnen zijn. Ook wat betreft de tijdsplanning van de cursus zou dit wel gepast hebben.
Niet geheel kundige in de electrische technische kant toch duidelijk en goed de tijd genomen!
Duidelijke uitleg. Prima lesmateriaal. Goede praktijk voorbeelden tijdens cursus
Prettige ervaring, informele sfeer. Goede uitleg
Weer bedankt voor de fijne uitleg
Zeer veel geleerd Enthousiaste leraar Goede locatie,alleen beter aangeven Perfecte catering
Dank voor de cursus
Een hele fijne docent en heel leerzaam veel ding geleerd en hele goeie en duidelijke uitleg, ik zou het zeker aan bevelen bij andere.
Een goede en leerzame dag. Alles goed behandeld en goed uitgelegd.
Goede ervaring
Heel erg fijn. De les was duidelijk en voor iedereen goed te volgen. De opzet was fijn met voldoende pauzes tussendoor en het praktijkdeel was goed en liet goed zien wat je tegen kan komen in de werkelijkheid.
Zoekeweg 7
7590AB Denekamp
Nieuwhuis Consult is uw partner om u te ondersteunen met advies en opleidingen om op een praktische manier aan normen en wetgeving te voldoen. Maak kennis met onze praktische aanpak die u helpt uw organisatie te verbeteren.