Goede ervarinng
Goede en prettige cursus
Ik vond het fijn om alle informatie opnieuw door te nemen. Zo ben je weer bij met de regels.
Alles werd goed onderbouwt
Goede ervaring
Goed les gegeven
Helaas beschikte de cursusleider niet over demonstratiemateriaal
It was very nice and interactive session held mostly in English although for some terms and topics I understand it's a challenge. Three people in the group (including myself) don't speak fluent dutch, so many thanks for the English possibility.
Ik heb al vaak met elektrische installaties gewerkt maar tijdens deze training toch geleerd dat een en ander vaak net anders geregeld is dan ik altijd heb gedacht. Zeer interessante training!
English niet slecht maar kan beter.
Fijne training met veel ruimte voor vragen.
Veel nieuw inzicht gekregen
Interesting training with a lot of daily practice examples.
Great training session
Learned few things
Prettige omgang met de docent En veel praktijk voorbeelden was een leerzame dag
Veel geleerd en goed uitleg gehad
Goed voor elkaar duidelijke uitleg Interessant en veel kennis opgedaan
Interessante en informatieve cursus met veel diepgang op de huidige regelgeving en situaties die men tegenkomt in de praktijk. Veel ruimte voor interactie met de cursisten voor uitdagingen die men in het werk tegenkomt
Rob heeft alles fijn uitgelegd aan de hand van de presentatie en bijbehorend boek. Was een overzichtelijke powerpoint en goed omschreven
Prettige manier van communiceren. Voldoende ruimte voor discussie.
Goede uitleg
Ruimte voor discussie en rustige uitleg
Zeer leerzame cursus
Zoekeweg 7
7590AB Denekamp
Nieuwhuis Consult is uw partner om u te ondersteunen met advies en opleidingen om op een praktische manier aan normen en wetgeving te voldoen. Maak kennis met onze praktische aanpak die u helpt uw organisatie te verbeteren.