Fijne cursus in een prettige gemoedelijke sfeer, met voldoende tijd om vragen te stellen en daar zonder poespas een duidelijk antwoord op te krijgen waar je mee verder kunt. Ook het begrip voor de situatie waarin je werkt is herkenbaar voor de docent door de praktijk ervaring die hijzelf heeft.
Roy was prima Locatie is echt slecht geen lift dat is een transport lift 2 kannen koffie op is op geen frisdrank de koelkast was op slot Voor dat wat de cursus kost mag dit best geregeld zijn.
Top gedaan goede cursus goede uitleg
De cursus was goed te volgen en de lesstof was erg bruikbaar in de praktijk
Goed voorbereid, duidelijk uitgelegd
duidelijke uitleg neemt tijd voor vragen of onduidelijkheden als men het niet snapt. laat cursisten verder denken dan dat ze standaard (automatisch) doen.
Hele mooie uitleg en goed informatie.
Volgens verwachting
Cursus duidelijk en stapsgewijs gegeven. Ook in de praktijk proefondervindelijk geoefend en leerzaam.
Veel informatie gekregen en veel geleerd van Rob!
Ja super uitleg aardige man
Leuk spanningsveld tussen alle partijen, iedereen weer wat wijzer. Vooral het sparren met de onderwerpen was zeer de moeite waard. Vriendelijk en deskundig persoon
de uitleg was gedetailleerd en goed begrepen
Alles duidelijk
Het was heel erg leerzaam
Ales is goed gesprek
Goede lunch / lekkere koffie/ goede cursusleider
er zijn geen vragen onbeantwoord gebleven. De lesstof was duidelijk en goed te volgen. Goede sfeer, goed gegeten. Top!
Positief en enthousiaste instructeur.
Goed lesmateriaal. Interessante cursus. Heb wat geleerd. Bedankt!
Heel goed. Alles duidelijk. Gezellige Rob
Duidelijke uitleg, cursusgever met veel kennis
Zoekeweg 7
7590AB Denekamp
Nieuwhuis Consult is uw partner om u te ondersteunen met advies en opleidingen om op een praktische manier aan normen en wetgeving te voldoen. Maak kennis met onze praktische aanpak die u helpt uw organisatie te verbeteren.