Filters

10

Enjoyable and informative!

I did the introductory Dutch course with Ronald. He was an engaging teacher who made the lessons interesting and informative and we moved at a good pace. Came away with a lot of new vocabulary, beginner basics and more confidence and better understanding of sentence structure. Also with the interest to continue to the next level!

 • Would you recommend us? Yes
10

Very good and effective means of teaching

The experience in the classes was very effective and helpful for students new to Netherlands. The tutor's methods were very practical !

 • Would you recommend us? Yes
10

Excelent

Ronald is a great teacher.

 • Would you recommend us? Yes
10

Excellent

Ronald was very well spoken and easy to learn from. He was also very patient with all students. Hence, I would gladly take another lesson with the company in the future.

 • Would you recommend us? Yes
10

Super!

Het waren super leuke & interactieve lessen. Het heeft mij erg geholpen.

 • Aanbevelen? Ja
7

Hele prettige, doelgercihte en leerzame ervaring

Het was een fijn pragmatische aanpak die goed past bij de praktijk. alhoewel het relatief kort en aanvullend op het dagelijkse werk heb ik er een hoop van opgestoken en helpt het bij vertrouwen in het Engels. En juf is een topper! knap dat ze de groep zo bij de les hield.

 • Aanbevelen? Ja
8

Goede combinatie tussen de stof en het daadwerkelijk uitvoeren

Een erg fijne docent die je daadwerkelijk verder helpt door direct feedback te geven, de groep goed aanvoelt en ieder de ruimte geeft. Training was goed. Mag wellicht nog meer praktisch vanuit opdrachten waarbij je voor het blok wordt gezet en moet praten.

 • Aanbevelen? Ja
8

Erg goed!

Ik heb de lessen als erg positief ervaren. Michelle was een zeer prettig persoon om mee te werken & kon de groep erg goed motiveren. Ze gaf iedereen binnen de groep een comfortabel gevoel om vanuit ieders eigen niveau de Engelse taal eigen te maken.

 • Aanbevelen? Ja
9

Heel goed!

De lerares weet goed orde te houden. Ze weet de juiste informatie over de brengen welke nodig is in een bedrijfsomgeving.

 • Aanbevelen? Ja
9

wonderfull!

Een heel fijne training met een compacte groep waarbij er meer dan genoeg aandacht was voor een ieder en er binnen de groep ook goed geschakeld werd op de verschillende niveaus. De training is een zeer goede basis voor het spreken en schrijven in (business) Engels.

 • Aanbevelen? Ja
8

Enthousiaste ervaren trainer

Leuke interessante training. Een enthousiaste en ervaren trainer. Veel geleerd. Al denk ik dat voor ons (Abovo) het met name erg van belang is het meer Engels praten. Daarnaast het tijdstip van de training (donderdag einde middag) kan beter - maar dit ligt waarschijnlijk ook bij Abovo.

 • Aanbevelen? Ja
8

Goed

Michelle daagde mij voldoende uit, maar zette me niet voor het blok. Het was prettig dat het niet voelde als een schoolles :)

 • Aanbevelen? Ja
10

een super leuke en leerzame training!

Mijn ervaring met Malika is heel goed. Ik kreeg veel energie van de lessen en ik heb veel geleerd!

 • Aanbevelen? Ja
8

Interactief en veel geleerd

De lerares was erg vriendelijk, lessen waren interactief, online programma dashboard ook handig om mee te werken.

 • Aanbevelen? Ja
9

Nuttig, leerzaam en leuk!

Een hele nuttige, leerzame en vooral leuke training! Mijn docent (Robyn Collins) is heel flexibel en heeft zich iedere keer weer aangepast aan mijn beschikbaarheid en last minute verschuiven was voor haar altijd mogelijk. Daarnaast heel veel geleerd!

 • Aanbevelen? Ja
8

Goede kwalitatieve begeleiding waar nodig.

Mijn ervaring met DNALanguages is niets minder dan uitstekend. Mijn ervaring begint met een totale gratis zakelijke Nederlands training die mij werd verzorgd door de directeur Anneke Siemons. Gericht wordt werkt aan je tekortkoming in het taalgebruik om krachtiger te communiceren met collega's, vrienden of het dagelijks leven. Ook het verbeteren in stijl van schrijven en zinsvorming werd gericht aangepakt. IK ben dankbaar deze training te hebben gevolgd en raad een ieder aan die zijn of haar taalvaardigheden willen verbeteren, DNALanguages te contacten.

 • Aanbevelen? Ja
9

Een creatieve, maar bovenal van hoogwaardig niveau invulling van de trainingen

Ik heb de trainingen en Mallika als zeer laagdrempelig ervaren. Daarnaast werd er ook een veilige omgeving gecreeerd waardoor er nog meer ruimte was om je kwetsbaar op te stellen en daardoor meer te leren.

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer nuttig en ook gezellig!

Het is altijd afwachten hoe een cursus gaat verlopen maar dit was een zeer interessante en leerzame cursus! Het tempo lag hoog maar niet op een vervelende manier. Er was genoeg ruimte om het geleerde binnen de groep in de praktijk te brengen. Daarnaast hebben we ook veel plezier gehad en leer je je collega's (weer op een andere manier) kennen.

 • Aanbevelen? Ja
8

Business English een aanrader voor iedereen!

In de periode juni-juli een training Business English gevolgd bij DNA Languages onder leiding van Mallika Shah. 5-weken met een kleine groep collega's (waardoor veel persoonlijke aandacht) veel onderwerpen en praktijksituaties bestudeerd. Ontzettend veel bruikbare informatie, tips & naslagwerk om dagelijks in de praktijk te gaan brengen. Kortom, een aanrader voor iedereen die zowel mondeling als schriftelijk in het Engels dient te communiceren.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend!

Ik heb met Anneke Siemons 1-op-1 lessen gehad en zij is een uitstekende docent! Mijn wens was om mijn spreken en mijn grammatica kennis te verbeteren. Een paar mensen hebben me verteld dat ik nu veel beter kan spreken! Ik kan mijn gedachten beter uitleggen… ik ben echt blij! - I had Anneke Siemons as my teacher for one-on-one classes, and she is an excellent teacher! My goals were to improve my speaking skills and my knowledge of grammar rules. A few people have told me that I speak better and I feel like I can express myself better. I’m very happy with my results!

 • Aanbevelen? Ja
10

Great teacher and flexible to accommodate with a full time job

I had a very nice teacher. I like the flexibility for go at the pace that a my full time job on the side would allow me. Great methodology and an online platform with easy access. Recommended!

 • Aanbevelen? Ja
8

Afwisselende lessen met veel interactie.

Malika is een heel fijne docent! Persoonlijk, open en heel benaderbaar. Daardoor voel je je niet 'bezwaard' om fouten te maken. Tijdens de lessen is voldoende afwisseling tussen uitleg en oefening. Vooraf wordt met je besproken waar je ontwikkelpunten liggen. Zo wordt de cursus dus (deels) afgestemd op jou. Erg belangrijk, want iedereen heeft andere ontwikkelpunten.

 • Aanbevelen? Ja
9

Online studie met persoonlijke begeleiding

Voor mijn werkzaamheden in een B2B omgeving wilde ik een betere beheersing van de Engelse taal ontwikkelen zodat ik mij comfortabeler voel om de taal te spreken (betere woordenschat) en minder grammaticale foutjes maak in het schrijven van bijv. e-mails. Dat is gelukt door de trainingen in een klein groepje met collega's bij DNA Languages onder de bezielende leiding van Mallika Shah. De leerstof wordt online aangeboden. Je kunt zelf oefenen door opdrachten te maken en in de wekelijkse trainingssessie onderwerpen behandelen. Mallika zorgde voor de juiste inleiding en begeleiding in een goed tempo van leuke en ook actuele onderwerpen. Ik heb veel geleerd, ben blij met mijn certificaat en kijk er met plezier op terug. Een aanrader dus! Arjan Smit

 • Aanbevelen? Ja
8

Prima!

Zeer leerzame en handson lessen gehad met Mallika! Veel praktijk oefeningen waarbij het Business English goed aan bod kwam. Het enige wat ik mis is een handige samenvatting om al het geleerde nogeens na te kunnen zoeken. Nu staat alles verdeeld in losse modules en documenten. Groet, Gerard kok

 • Aanbevelen? Ja
10

Veel geleerd van mijn ervaren docent

Erg fijne native speaker. Veel van geleerd. Heel fijn om zelf te kunnen aangeven waarin ik mijzelf wilde verbeteren. Zeer de moeite waard en ga zeker nog een vervolgcursus doen.

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd