Heel vriendelijke instructeurs die echt stap voor stap alles uitleggen waardoor zelfs de moeilijke dingen uiteindelijk duidelijk worden. Je leert kennis maken met de auto, de omgeving en alle handelingen die je moet uitvoeren en er is zeker ruimte om fouten te maken. Heel aangenaam om zo de rijlessen te starten.
Vanaf mijn eerste contact met Tessa verliep alles heel erg vlot. Mijn lessen zijn nog niet volledige afgerond, maar ik kan zeggen dat ik me geen betere instructeur dan Ronald kon wensen. Hij heeft geduld, legt alles rustig uit (desnoods 10 keer opnieuw), geeft je vertrouwen, let enorm op veiligheid en is ook grappig :-). Ik kijk uit naar de volgende lessen. Als ik niet geslaagd ben, zal het zeker niet aan Ronald liggen.
Leuke les, toffe eerste kennismaking op de openbare weg met bromfiets, enkel de regen waardoor ik ben gevallen.
Vriendelijke en sociaale instructeurs die alles kalm en duidelijk uitleggen
Mijn 2 de lesgever was veel beter. Tom was zeer rustig en voelde me op mijn gemak.
Leuke ontspannen sfeer, goede aanpassing in aanloop van het examen. Les aangepast aan examen in haasrode.
Duidelijk info. Professionaliteit van alle medewerkers. Vriendelijke en geduldige lesgever.
Er werd gelachen tijdens de lessen en de lesgever gaf les met veel plezier en gaf duidelijk uitleg. De lesgever zorgde ervoor dat ik alles begreep wat hij zei.
Fantastische ervaring om zo veilig te mogen leren rijden! Zeker een aanrader!
Je wordt super goed begeleid en leert altijd bij hoe je wat het best kan doen
Ik heb veel bijgeleerd tijdens het manoeuvre en op de rijbaan. De verschillende lesgevers hadden elk hun eigen kwaliteiten. Ze hebben mij zeer goed begeleid. Door mijn beperking was ik ook niet de doorsnee leerling
Ervaren instructeurs, vriendelijke mensen die mij onmiddellijk op mijn gemak stelden ! Zowel Danny en zeker Jürgen die me moeiteloos de knepen hebben geleerd om zelfzeker te leren rijden in alle kalmte . Ookal had ik wat geluk met mijn examinator volgens Jürgen ;-) het is me toch maar mooi gelukt en ik heb zelfs al wat spijt dat ik geen rijlessen meer kan nemen :-) Ben super content en denk enkel met goeie herinneringen aan jullie rijschool! Merci merci en ook altijd punctueel ivm sms’en over vertrektijd en uur , top !
super
De rijinstructeur legt alles met geduld uit en jaagt niet op. Hij stelt je ook gerust en op je gemak. Enorm leerrijk!
Vriendelijk, duidelijk, geduldig,…
Ik ben zeer tevreden voor alle hulp die ik gekregen heb. Daardoor voelde ik me heel zelfzeker tijdens het rijexamen.
Super vriendelijke lesgever
Met enthousiasme en alle tips en tricks gegeven.
Zeer vriendelijk mensen, je kan snel lessen volgen
zeer vriendelijke, geduldige instructeur Eric ( achternaam weet ik niet)
De 6 uren les + 1 uur net voor mijn examen hebben mij alle moeilijke punten in Asse en rondom helpen doorkomen. Mijn instructeur was zeer vriendelijk en rustig. Ik raad aan eerst zelf te leren rijden om dan te focussen op de omgeving in Asse met de rijschool.
Sammy is een zeer goeie docent voor me praktijk van rijbewijs C
Ik heb in totaal 14u les gevolgd. Die hebben mij absoluut geholpen in het écht onder de knie krijgen van het autorijden. Ook heb ik mijn praktisch rijexamen afgelegd met instructeur en wagen van de rijschool. Ook dit was zeer aangenaam! De wagens zijn een genot om mee te rijden. De instructeur heeft mij voor het examen nog eens goed voorbereid, en gerustgesteld. Na het examen reed hij terug naar de rijschool, dus kon ik even bekomen.
Als ik fouten maak blijven ze op vriendelijke en rustige manier mij dat uitleggen tot als ik het goed doet.
Kapellelaan 97
1860 Meise