Alles lessen verliepen heel vlot, alle werd ook duidelijk uitgelegd.
Goede en correcte uitleg in een aangename persoonlijke sfeer.
Heel goed en vriendelijke begeleiders,heel goede begeleiding
Mario was zo'n relaxe toffe instructeur. Niet zo'n gepaniekkeerde instructeur zoals andere rijscholen. Streng maar rechtvaardig zoals het hoort !
Ik heb steeds veel geleerd tijdens mijn rijlessen. De instructeurs zijn zeer vriendelijk en hebben me veel bijgeleerd. Ik heb les gehad van een vijftal verschillende instructeurs en dat waren stuk voor stuk zeer aangename mensen met de beste bedoelingen. Ook bij mijn praktijkexamen ben ik zeer goed begeleid.
Bij mijn eerste les gaf Ilias mij een goed gevoel legde alles zeer duidelijk en boeiend uit, ik kom zeker terug voor de CE. Ook het inplannen van de lessen is super vlot binnen de 24 uur na aanvraag had ik al een voorstel voor mijn lessen.
De lesgevers geven hun ervaringen en methodes mee op een vlotte manier.
Ik ben zeer tevreden. Ik heb veel bijgeleerd en hij heeft me zelfzeker gemaakt en daarvoor wil ik hem echt bedanken.
bekwame lesgever, goede setting, fijne ervaring
Ik was heel zenuwachtig maar Dirk straalde rust uit en daardoor werd ik ook rustiger. Hij gaf mij ook heel goede tips en was altijd heel positief. Vooral toen hij zei dat iedereen foutjes maakt voelde ik mij meer op mijn gemak.
ik kwam zonder zelfvertrouwen naar de eerste les, maar vanaf les 1 was dit al veel beter!
!
1ste les gehad voor motorrijles. Zeer aangenaam en vriendelijk ontvangst.
Leerrijk
tof, leerrijk
De verschillende lesgevers hebben hun eigen manier van lesgeven, maar allemaal super.
Duidelijke lessen van een bekwaamde lesgever met een goede balans tussen manoeuvres en oefenen op de openbare weg. Ik voel me goed voorbereid op het examen!
Zeer te vreden. Dank je wel.
Ik voelde mij als beginner op de baan meteen goed. Ik had op voorhand een beetje stress maar deze viel volledig weg na de goede uitleg van de zeer vriendelijke instructeur en aanpak in stappen. Hij stelde zijn doelen voor de eerste les en komende lessen meteen op. Ik kon ten allen tijden vragen stellen en kreeg een zeer vlotte uitleg. We deden enkele manoeuvers en gingen meteen de openbare weg op. Dit was uitstekend om te beginnen leren.
Zeer fijn, veilig gevoel, goede begeleiding
Veel info en vriendelijk
Super aangenaam rij-instructeur. Voelde mij echt op mijn gemak.
Aangenaam intakegesprek
Heel goed uitgelegd en goeie tips voor manoeuvreren
Ik had in het begin een beetje bang om te rijden maar door de goede aanpak van de lesgevers is dit snel weggegaan. Ze bleven rustig and gaven goed advies en namen voldoende tijd om alles uit te leggen.
Kapellelaan 97
1860 Meise