super leuke en ervaren
Alles zeer vlot gelopen. Instructeur was vriendelijk, behulpzaam en wist waar hij mee bezig was. Ook voor het examen was alles in de puntjes voorbereid. Een echte aanrader!
Ik ben met redelijk wat stress een laatste les gaan aanvragen en mijn praktijk examen. Had nog vrij veel onzekerheid. Maar Wim Heynick heeft mij volledig klaargestoomt. Echt super blij met de uitkomst. Thanks Traffix!!!
Van sinds mijn eerste rijles met Danny tot mijn laatste rijexamen heb ik altijd steun en veel hulp gekregen van hem, maar ook van traffix zelf. Nadat mijn voorlopige rijbewijs was verlopen hebben jullie met me gekeken voor een oplossen. Om zowel mijn nieuw voorlopige rijbewijs aan te vragen en weer een rijexamen kunnen afleggen. Beste school om aan te raden!
het is zeker nodig om af en toe een opfrissing te krijgen voor het camperrijden
Een zeer aangename begeleider waardoor het een fijne en leerrijke les was en waardoor ik uitkijk naar de volgende twee lessen.
Mijn rijles was zeer spontaan en aangenaam eveneens zeer leerrijk. Werd ook snel op mijn gemak gebracht. Want ondanks dat ik al kan rijden had ik wel stres. Maar die was snel weer weg door de goede begeleiding.
Zeer aangenaam met een vriendelijke rij instructeur
Buiten de lange wachttijden voor een nieuwe afspraak (waar de rijschool zelf niks aan kan veranderen) zijn zowel de lessen als het examen perfect verlopen en is er heel pak gestress uitgespaard.
Zeer goede lessen, door de goede uitleg, zeer snel weg met hoe alles werkt!
Alles verloopt echt vlot via deze rijschool en zekere aanrader goede rijinstructeurs die praktijk en de theorie blijven herhalen
Superbe accueuil et instructeur extrêmement professionnel. Conseils très avisés. Cours très bien construit. Excellente expérience.
Lesgever was zeer aangenaam en aardig
Alles wordt me duidelijk uitgelegd en zeer vriendelijk (dikke duim)
Vrindelijke personeel. Veel tips gekrijgen.
Duidelijk en leerrijke ervaring+ goede voorbereiding voor praktijk examen.
Ik had een super vriendelijke en rustige leerkracht. Mijn stress was meteen weg. De les verliep super goed. Was zeer leerzaam.
Ik werd goed begeleid, kon vragen stellen en voelde me veilig.
De instructeur legt alles duidelijk uit en geeft zeker geen gevoel van stress of dergelijke. coole kikker maar met alles erop en eraan. traffix is een rijschool met naam die zeker verdient in de top van de rijscholen te horen.
De instructeur gaf mij voldoende uitleg zonder me te overladen. En gaf me een goed gevoel. Het beetje stress dat ik voor mijn eerste les had was vrij snel verdwenen.
Mijn eerste rijles begon om 12u30. Ik werd op tijd opgehaald, de sleutels werden aan mij gegeven. Er werd me gevraagd waar ik me graag op zou focussen en dat werd gerespecteerd.
Ik vond dit een top ervaring, de lesgever was rechtuit en eerlijk op alle vlakken en dat is juist hetgeen wat ik nodig heb om snel te kunnen leren, Goeie gast! Zeer behulpzaam en emphatisch, gewoonweg perfect!
Ik heb hier mijn am rijbewijs gedaan ongeveer twee jaar geleden was hier zeer tevreden van daarmee heb ik besloten mijn rijbewijs b hier ook te doen en ook zeer tevreden van!
De les was goed. Alles werd uitgelegd en veel bijgeleerd.
Kapellelaan 97
1860 Meise