Heirbaan 129, Sint-Gillis-Dendermonde
Ik werd heel goed ontvangen, leerrijke ervaring. Zowel Fred als Alain zijn gepassioneerd, en laten u op uw gemak voelen. Bedankt
Mijn instructeur Marc bracht op een zeer aangename en bemoedigende manier de werkpunten over.
Ik heb veel bijgeleerd
Hartelijk dank aan Frank, die mij enorm geholpen heeft en dankzij hem heb ik mijn rijbewijs kunnen behalen!
Ik west nie hoe auto rijden maar ik heb nu geleerd bij traffix rijschool Heel erg bedenkt
Top ervaring. Ik heb les gehad van verschillende rijsinstructeurs en telkens blij verrast van hun bekwaamheid en, vooral; geduld.
Ze leggen alles goed uit je leert meer bij als je zelf ook dingen mag proberen
Vriendelijke lesgever, gaf duidelijke en goede informatie over alles omtrent het praktijkexamen, leerde goede rijtechnieken aan, gaf papier mee waarop stond uitgelegd hoe te parkeren (heel handig)
Ik heb nooit schrik gehad of het onaangenaam gevonden om achter het stuur te zitten. Ik kon telkens heel veel vragen stellen en Dany wist mij te kalmeren als het nodig was. Dankzij Dany was ik er van de tweede keer door en dit met een mooi praktijkexamen! dankjewel!!
Ondanks het slechte en koude weer was dit mijn eerste les met Benny, Benny heeft geduld en gaat je niet onder druk zetten, geeft je de nodige motiverende woorden en corrigeerd je indien nodig. Legt alles goed en duidelijk uit en beantwoord alle vragen.
Ook al had ik nog, maar net mijn rij instructeur ontmoet voelde ik me direct op mijn gemak en veilig.
Heb veel geleerd met maar 1 les de instructeur neemt zijn tijd en probeert al u vragen te antwoorden
Ik ben blij dat mijn instructeur de aangeleerde foutjes van mijn ouders eruit heeft kunnen krijgen. Ik vond het fijn om samen ik de bebouwde kom te leren rijden.
Mijn B-rijbewijs ook bij jullie gedaan, daarom ook mijn BE-rijbewijs bij jullie!
De instructeur legt alles mooi uit en geeft ons tips
Dankzij de vooropleiding van mijn pa ,ging het supervlot !
Was eerst wat zenuwachtig maar dit was snel over na onze eerste voorstelling.
Voel me veiliger op de baan na mijn eerste 2 uur rijles.
Zonder stress gereden en vragen gesteld tijdens het rijden. Een betere manier is er niet!
Goed en aangenaam Auto -remorque goed voorzien van hulpmiddelen.
Good
Nicky heeft zich altijd rustig gehouden tijdens de lessen en dit zorgde voor een aangename sfeer, waar een vraag nooit te veel was!
Zeer nuttige tips naar aanleiding van het praktijkexamen. Manoeuvres duidelijk uitgelegd.
Kapellelaan 97
1860 Meise