İk had ontzettend veel stress voor ik zou beginnen maar eens ik één les heb gedaan was ik onmiddellijk al gerust dit dankzij mijn rijinstructeur bedankt !
Tijdens de praktijkles autorijden groeide mijn vertrouwen en raakte ik bekend met de complexiteit van het verkeer.
Tot dusver zijn de lessen super en ben ik super tevreden!
Mijn eerste rijles was gisteren 09/03/2024 met meneer Johan Coppers zeer aangenaam super vriendelijke man met veel ervaring. Dikke merci aan Johan
Het was zeer tof alles wordt goed uitgelegd en als je een vraag hebt wordt die meteen beantwoord.
Hello, It was very nice experience. The instructor told me nice tips which I didn't knew before, Thank you
Ik heb 2 uur rijles geboekt met een gevolgde examen. Er werd naar me geluisterd, ik wou me focussen op parkeren en het examen. De rijinstructeur heeft me goede tips gegeven en heeft de zaken goed uitgelegd.
Duidelijke les
Benjamin heeft me heel rustig stap voor stap met de auto leren rijden. Met handige tips en tricks en een goed basis. Naar het einde van de lessen was ik steeds meer op mijn gemak achter het stuur. Ook de extra voorbereiding naar het examen stelde me gerust voor een goede afloop. Ik kan het iedereen aanraden.
We hebben veel gelachen, was een geweldig ervaring.
Le moniteur d'auto-école était gentil et compétent, et m'a très bien préparé à mon examen de conduite pendant les heures de conduite.
Alles was duidelijk
Dankzij rijschool traffix behaalde ik zonder enige moeite mijn rijbewijs B de lessen waren zeer aangenaam en steeds snel voorbij.
Als er een plek vrij kwam, snelle communicatie. Vriendelijke medewerkers!
Ik had heel veel schrik om te rijden. Geen ervaring gehad met auto rijden voor de rijlessen starten. Ik heb een zeer goede begeleider bij mij die heel veel geduld en begripvol is. Waarvoor ik dankbaar ben. Zeer leerrijke ervaring.
Positief, goede instructeur, legt alles vlot en rustig uit
Aangenaam
Voelde meteen goed aan en voelde me meteen op mijn gemak.
Mijn lesgever sprak niet heel goed Nederlands waardoor communicatie soms moeilijk was. Mijn lesgever was Attique Malik (Deze staat niet in de lijst met lesgevers om aan te duiden dus vermeld ik het hier)
Ik heb bij traffix Meise vier uur rijles en een examenbegeleiding gekregen. Ik heb in die vier uur en nog net voor het examen de juiste tips gekregen om te slagen. De instructeur stelde mij meteen gerust en ik voelde mij, bij hem, ook enorm op mijn gemak. Heel goede rijschool! Ik kan het alleen maar aanraden.
Ik heb een goeie ervaring gehad met Traffix. Het contact en het inplannen van de rijlessen verliep vlot. De applicatie is ook een handige tool om de ingeplande lessen op te volgen. Mijn begeleider Willy Stevens was een fantastische rij-instructeur. Zijn manier van lesgeven was altijd geduldig, duidelijk en professioneel. Via deze weg wil ik hem dan ook nog eens extra bedanken.
De rijlessen hebben me veel zelfvertrouwen gegeven. Ik kon al rijden, maar nog niet heel vlot. Ook de manouvres gingen nog niet zo goed. Door met de Rijschool Traffix te gaan oefenen heb ik veel trucjes aangeleerd die ik anders niet zou weten. Deze trucjes kan ik voor de rest van mijn leven blijven gebruiken tijdens het rijden!
Ik ben super blij voor mijn eerste praktijkles.
Kapellelaan 97
1860 Meise