Willem is een heel goede begeleider. Hij stelt je op je gemak en geeft een goede uitleg.
Ik heb 12u les gevolgd en elke keer maakte ik kennis met nieuwe technieken en hoe het rijden vlotter en beter kan. Vandaag ook mijn examen gehad en ben geslaagd.
Goede rijles gekregen
Het was en hele toffe 4 uur leuk en je leert alles wat nodig is.
De lesgever gaf zeer goeie tips en nam telkens de tijd om dingen uit te leggen
Ik heb een heel positieve ervaring gehad met deze rijschool! Zeker Olaf Cool en Stefaan Debaste ben ik zeer dankbaar!
Heel leerrijk en leuk.
Mijn rijinstructeur was een rustige meneer, zeer chill. Ik kon met al mijn vragen bij hem terecht en hij antwoordde ze ook allemaal. Hij gaf ook goeie tips en tricks. Zeer tevreden
Verliep goed zonder problemen
Heel erg goed uit gelegd voor mijn 1 keer te leren rijden
Goed georganiseerd, vriendelijke begeleiding. Alleen het soms verplaatsen van de lessen... opeens is de agenda van de ouder ook anders en is genomen recup om zoon te brengen niet meer nodig.
Alle lessen zijn goed en ik evaluatie is 10 op 10.
Zeer aangename lessen en vlot verloop van het examen door de uitstekende examenbegeleiding.
Ik had nog nooit een scooter gereden maar met een paar tips en een beetje uitleg had ik het al snel door en ben ik nu helemaal klaar voor het praktijkexamen! Zeer fijne instructeur en leuke scooters.
Super! Heel vlotjes. Lieve instructeur. Kan goed uitleggen.
De oefen terrein voor manoeuvres is ook super. Ik wil een punt leggen voor de lesgever Arnold Mertens. Zeer vriendelijke man, leert alles goed in details. Communicatie voor planning is ook vlot. De opleiding is wel een beetje duur maar voor de kwaliteit die je ervoor krijgt is normaal.
Ik had eerst rijlessen bij lust genomen en had elke keer een andere leraar waardoor ik het voor de ene juist en andere fout doe, bij traffix heb je 1 leraar die u alles leert die weet waar het nog beter kan waar je op moet oefenen. Ook supper vriendelijke mensen. Ik vindt dit de beste rijschool traffix in meise
Eerste indruk en ervaring was zeer goed. Benieuwd naar de volgende.
Mijn begeleider is geweldig. Hij heeft de manoeuvres binnen een uur vereenvoudigd. Hij heeft mijn zelfvertrouwen achter het stuur in een les versterkt.
Hij heeft mij echt op de fouten gewijst en daarvoor ben ik hem echt dankbaar want mocht hij sommige dingen niet gezegd hebben zou ik er nooit zelf op zijn gekomen.
Heel vlot en laagdrempelig 1st les. Zonder stress evolueren in de technieken.
Instructeur was zeer professioneel en leg alles zeer goed uit.
Vriendelijke lesgevers alles was duidelijk en professioneel waarvoor mijn dank.
Kapellelaan 97
1860 Meise