Heel goed alles stap voor stap uitgelegd door de begeleider die je direct ook veel vertrouwen geeft en altijd heel veel rust uitstraalt. De tips (details) van Marc tijdens de lessen en de tips van Hein op de examendag hebben mij bijna moeiteloos door mijn slaagkansen geholpen. Ik heb met glans mijn examens afgelegd.
Zeer goede en vlotte ervaring
Leuke mensen
Eerlijkheid
Goede begeleiders
Ervaren instructeurs die de tijd nemen om hun ervaring over te brengen op de leerlingen,en steeds goede adviezen geven op een luchtige manier
Goede ervaringen met Traffix Rijschool. Ik had drie verschillende instructeurs en ze waren allemaal vriendelijk en leerden me hun eigen verschillende technieken. Het heeft mij enorm geholpen voor mijn rijexamen.
Duidelijke uitleg en een heel aangename manier van lesgever.
Topschool
Veel bijgeleerd
Alles in orde! Een fijne en leerrijke ervaring.
Alain neemt de tijd die nodig is voor elke leerling doch is er genoeg uitdaging. Alles verloopt gemoedelijk zodat je ook niet te snel gaat of overhaaste stappen moet nemen. Alles wordt duidelijk uitgelegd en met voorbeelden of voor gedaan hoe Alles moet. Ik kijk al uit naar de volgende les.
Zeer vriendelijke rij-instructeur. Heel duidelijke uitleg gekregen.
Aangenaam, educatief
D
Ik zat heel hard op mijn gemak,ik kon alles vragen wat ik wou!!
Zéér blij dat ik 20u bij Traffix heb gevolgd. Ze hebben mij heel veel bijgeleerd zodat ik perfect op de baan veilig en wel kon rijden. Ze besteden veel aandacht aan alles eigenlijk, niet in het bijzonder en dat vond ik juist leuk! Zeker en vast een aanrader! Waarbij ik graag deze mensen in de spotlights zet: Mario & Els. Dankzij jullie ben ik heel zelfzeker op de weg en rijd ik heel graag met de auto, ongeacht mijn angst…! Bedankt daarvoor!
Instructions claires très aimable et bonnes techniques données
Ik heb niets dan lof voor Traffix en vooral voor mijn instructeur Frank! Een zeer aangename man, vriendelijk, geduldig en een goede leermeester. Ik voelde mij meteen vertrouwd en op mijn gemak.
Het was een geweldige ervaring. En de coach Stijn Goossens was ronduit fantastisch
goede begeleiders rollend materiaal in topstaat en goed uitgerust kennis begeleiders is geweldig en ze doen hun best alles correct over te brengen
Goede ervaring, vriendelijke lesgever die hun vak kennen.
Je zag de passie er vanaf springen. Aan te bevelen. Sorry naam vergeten
De eerste les was zeer leerrijk en leuk. Marc is zeer rustig en brengt op een vriendelijke manier zijn kennis over.
Kapellelaan 97
1860 Meise