Vriendelijkheid aan de balie. Het baliepersoneel mag soms wat vriendelijker/ spontaner zijn.
Beste Evelynn, u bent de 50ste inzender : er ligt een presentje klaar op het kantoor te Meise!
Geen!
Alles verliep zeer vlot.
Goed onthaal, goed materiaal, degelijk aanpak van veel mogelijke situaties inzake met een motor rijden. Geen praktijkexamen: ik had al een geschikte rijbewijs; maar had lang niet meer met een motorfiets gereden.
best nieuwe walkie talkies investeren
Mijn instructeur was heel enthousiast, wat de lessen leuk maakte. Ze gaf ook duidelijk aanwijzingen.
Ik ben tevreden dat er geen verbeteringspunten zijn en tips. Jullie verdienen een pluim een goed rijschool dat ik aan andere zou aan raden!
Keep up the good work! wat ik enkel jammer vond was dat mijn lessen iets te ver uit mekaar lagen, waarbij ik bij elke les het gevoel had dat ik terug van 0 moest beginnen.
Zeer tevreden over Traffix : zowel wat de theorielessen als de praktijklessen betreft en ook de begeleiding bij rijexamen door mijn instructeur. Zeker aan te raden !
prijs/kwaliteit zeer sterk, flexibele planning en lesgevers, gemotiveerde en bekwame mensen, kortom: zeker aan te bevelen.
Kapellelaan 97
1860 Meise