raad gevend aangenaam en ontspannend
Zeer aangename ervaring: met geduld opgeleid, veel bijgeleerd, zeer goede steun van de begeleider
Zeer leuk ervaring en super leerkracht
correct en vlot verlopen
4 uur les +examen begeleiding
Zeer vriendelijke mensen die je super goed begeleiden en die je super goede tips geven. Zeer goede organisatie en planning.
Beste Indi, u bent de 450ste inzender : er ligt een presentje klaar op het kantoor te Meise!
mijn 20 planning verliep vlotjes, mooi opeenvolgend zoals mijn aanvraag. communicatie; zeer goede update tijdens leswijzigingen, en aangename conversaties.
Alles vlot en correct verlopen
Zeer tevreden over de lesgever. Ze heeft goede tips gegeven hoe je de testen het beste uitvoert. Deze rijschool is zeker aan te raden.
Doorheen mijn traject ben ik goed begeleid, zowel bij het inplannen van de lessen als bij het rijden zelf. Ik werd steeds op een vlotte en correcte manier geholpen. De lessen werden snel ingepland binnen de opgegeven data. Tijdens de praktijklessen werden tips meegegeven. Daarnaast was er een goede balans tussen manoeuvres en het rijden zelf. Ik kan dus wel stellen dat dit een goede voorbereiding was voor het praktijkexamen. Bij het praktijkexamen was er eveneens een goede begeleiding. Er ging namelijk iemand mee en voor het examen zelf kreeg ik de gelegenheid om nog eens te oefenen en vragen te stellen.
Kapellelaan 97
1860 Meise