Topbegeleiding en nuttige info!
Heb contact gehad met twee instructeurs en ze waren beide heel vriendelijk en heel duidelijk in het les geven elk op hun eigen manier. Focus lag altijd op de verbeterpunten en dat was zeer behulpzaam voor het praktijkexamen.
Alles in orde.
Zeer tevreden over de rijschool en begeleider! Meer dan genoeg informatie gekregen!
Ik heb aangename lessen gehad van begin tot einde en kon met mijn vragen altijd bij mijn instructeur terecht zelfs buiten mijn lesuren om.
Ik ben zeer blij dat ik voor deze rijschool heb gekozen
Rijschool Traffix heeft mij een goede voorbereiding op het praktijkexamen gegeven. Ik ben zeer tevreden met de lessen die ik heb gekregen.
Zeer flexibele en gedreven mensen.
Ik ben heel tevreden over de gekregen lessen en vind dat er meer lesgevers als Carine Schiettecatte zouden moeten zijn ze legt heel goed alles uit wat we moeten weten over het rijden met een camion, ik heel vriendelijk en stelde mij enorm op mijn gemak wat niet altijd simpel was ik weet dat ik zonder haar dit examen nooit tot een goed einde had kunnen brengen en ben dan ook heel dankbaar dat ik haar als lesgever heb mogen hebben
Mijn ervaring ik vond het super tof zelfs na 3 keer niet begrijpen blijf hij me uitleg er over geven zodat ik het toch zou snappen
de eerste uren les waren uiteraard het moeilijks om weer na zoveel jaar op alles te letten (2 handen aan het stuur) en vond na de eerste 2 uren wat streng. En was ik op den duur wat (bang) om nog een fout te maken, maar bij de volgende les was het ijs wat gebroken en snapte ik mijn lesgever wat meer en was ze zelf naar mijn mening ook wat losser. En voelde ik me meer op gemak en zou ik mocht ik het opnieuw doen dezelfde lesgever krijgen. Want uiteindelijk gaf ze me vertrouwen in kunnen door afstand te nemen en mezelf te laten oefenen.
Een heel goede begeleiding van begin tot eind, met veel geduld en inlevingsvermogen van de lesgever.
Ik had nog nooit met een motor gereden. 12u is dan wat te weinig. De 2 stagemomenten met verschillende lesgevers hebben mij goed gedaan en vertrouwen gegeven. Basisprincipes van 1 lesgever is ok, maar andere lesgevers geven vaak andere tips die je van pas kunnen komen.
rijlessen zoude verplicht moeten zijn. heel veel bijgeleerd op die 8 uren. de lesgeefster is zeer correct en dat helpt enorm om te fouten er uit te werken
Zeer goede lesgever die op korte tijd alle basics heeft bijgebracht
Het was een zeer leuke opleiding. Sympathieke en gedreven lesgevers. Binnenkort een doorgedreven opleiding. Kijk er al naar uit!
Kapellelaan 97
1860 Meise