zeer vriendelijke instructeurs, ze kunnen het zeer goed uitleggen en zeggen ook mijn fouten op een positieve en kalme manier tegen mij zodat ik dit kan verbeteren.
Professioneel, correct.
Super!
Ik ben ontzettend goed begeleid door Erik en Dirk. Twee zeer vriendelijke en geduldige instructeurs die echt de tijd nemen om alles goed uit te leggen. Dankzij hun duidelijke uitleg en fijne aanpak voelde ik me altijd op mijn gemak. Een professionele rijschool met betrokken en aangename medewerkers. Ik ben super tevreden en zou Rijschool Traffix aan iedereen aanbevelen!
Rustige instructeur die goede uitleg geeft.
Ik heb tips gekregen wat beter kon en instructies hoe ik iets beter kon doen dus het was inorde.
De aangeraden extra lessen waren effectief nodig. Examen gelukt, bedankt Traffix!
I am so happy to choose this school. Especially I am so thankful for my instructor Renilde, who helped me alot and also provide me an comfort zone. I am a person with more stress, but her presence and her instructions, lessons made me feel beter and helped my stress fade out. She was always there for encourage me and uphold me in all my mistakes. She also complimented me on my success too. She suddenly makes an friendly bond with me. She is really an kind hearted women and she always hold an special place in my heart. Thank you!! Also at this time, I am also thankful for Benjamin, who instructed me in my first section of lessons and also my sincere apologies for him for missing my first exam attempt. Thank you !!
ondanks mijn handicap door een vorig ongeval blijft de lesgever kalm en geloofd hij dat ik zal rijden nu volgende les met eigen motor ik kijk er alvast naar uit.mvg
Mijn ervaring heel goed begeleider, heel duedelijk, heel friendelijke mensen.
Ik heb het 20 uur pakket gevolgd. De begeleiding was hierdoor uitgebreid en heeft me geholpen om bij de eerste keer te slagen. De instructeur zorgde voor veiligheid in de auto, maar gaf me tegelijkertijd ook genoeg zelfvertrouwen. Kortom, een fijne ervaring!
Ik heb bij geen enkele rijles stress gehad of het gevoel gehad dat ik niets bij leerde. Veel tips gekregen en ik voel me heel zelfzeker om met de auto te rijden. Dit dankzij Stijn en Stefan.
Top instructeur die met zeer veel geduld en alles haarfijn uitlegt wat je kan verwachten als je een foute handeling doet en hoe je dit verbetert en opvangt . Neemt zijn tijd en doet zijn best om alles zo uitteleggen dat je ook begrijpt wat hij zegt. Top Top
Ervaring was perfect, we hebben geen opmerkingen
Het rijbewijs werd gehaald
Veel bijgeleerd. Steeds aangename lessen, duidelijke info.
We hebben gekozen voor het vrije traject met rijopleiding, met bijstand van de rijschool voor 6 uur les en het examen. De hulp van Traffix is doorslaggevend geweest voor het succesvol behalen van het rijbewijs door mijn dochter Nell. We hadden twee jaar geleden dezelfde keuze gemaakt voor onze oudste dochter, Olivia, en ook toen verliep het traject op gelijkaardige wijze: geslaagd vanaf de eerste poging en een bijzonder doeltreffend leerproces.
Nog nooit met iets aan een trekhaak gereden en miskweekt in het verkeer door al heel lang een rijbewijs, maar ben toch op 3 lessen tot een BE geraakt, dat is toch wel goed gedaan van de lesgevers. Ondanks dat het er 3 verschillende waren door de strikte planning sloot het goed aan en zijn alle topics aan bod gekomen. Heel tevreden, en als het niet direct was gelukt had het toch volledig aan mezelf gelegen en niet aan de instructeurs :-)
Ik heb slechts 2u rijles genomen, maar heb er zeer handige tips en tricks aan overgehouden. Zeer vriendelijke mensen die je goed helpen. Hierdoor was ik er van de eerste keer door op het examen.
mijn rij-instructeur Mark legt alles goed uit en geeft je veel vertrouwen om met de auto te rijden.
De instructeurs zijn begaan en vriendelijk ! Ze hebben het beste met je voor
Alles perfect
Goede begeleiding, ook tijdens het examen.
Kapellelaan 97
1860 Meise
Over Rijschool Traffix Met haar jarenlange ervaring profileert Rijschool Traffix zich als een van de meest toonaangevende en vooruitstrevende rijscholen van Vlaanderen. Gespreid over 13 vestigingen leiden onze 80 medewerkers jaarlijks zo’n 5000 kandidaten op, en dit in alle rijbewijscategorieën. Dankzij de kwaliteit van onze diensten, de professionaliteit van onze medewerkers en de grote klantentevredenheid groeide Rijschool Traffix uit tot marktleider in rijbewijsopleidingen in de regio.