Ik vond dat het heel vlot ging. Ik had superveel stress toen ik binnenkwam, maar met de duidelijke instructies, de tips en ook gewoon de sfeer in het algemeen ben ik kalmer geworden en kon ik van mijn allereerste rijles genieten.
Leuke en aangename lesdagen en lesgevers, met uiteraard de juiste kennis van zaken
Raad iedereen aan doe het met traffix
Dankzij hun theorie en Praktijk examen geslaagd! Merci Johan is super vriendelijk en leert super goed. het is zijn geld waard! Merci Traffix!
Ik vind Traffix Sint gillis de perfecte rijschool, ik ben voor al mijn rijbewijzen al naar daar gegaan en alles is altijd perfect in orde ! Alsook kei goede lesgevers uiteraard, althans diegene die ik gekregen heb !
Heel vlot en een goeie sfeer
Als neurodivers persoon met autisme was Nicky de beste begeleider ever.
Vriendelijke en rustige begleiding.
Leuke eerste ervaring
Heb op een zeer korte tijd heel veel geleerd. De uitleg was duidelijk en tips en tricks kwamen van pas.
Spannend, maar nog moeilijk, want ben er nog lang niet mee weg. Maar super begeleiding, heel rustig en geduldig en veel uitleg gekregen.
Alles was zeer goed uitgelegd, genoeg tijd om te oefenen voor dat je op de baan ging. Rij instructeur was zeer ervaren voor de nodige tips te geven voor een better rijgedrag op de baan. Zeer tevreden. Danku
De klantenservice is onvriendelijk en niet flexibel naar de klanten toe. Ik bel 4 dagen op voorhand om mijn rijles te verplaatsen, maar ik krijg te horen dat dit niet kan. Ik moet mijn les aflassen, waarbij ik mijn geld kwijt ben of ik verplaats mijn les, met als gevolg dat ik de prijs nog eens moet betalen! Groeit jullie geld wel aan de bomen?! De mevrouw van de klantenservice, ***, deed zeer moeilijk en verwijte mij als arrogant. Is dit de manier om met klanten om te gaan?!? Zeer respectloos .... Buiten dit voorval, kan ik niets slecht zeggen over de rijinstructeur. Hij legde alles prima uit en deed zijn best om alle rijlessen optimaal te benutten.
Dag Mevrouw Het klopt dat de lesvoorwaarden waarmee je akkoord ging inhouden dat late annulaties betalend zijn. We doen er dan echter alles aan om alsnog een andere leerling te vinden die de les kan overnemen, zodat de annulatiekost niet hoeft aangerekend te worden. Daar kruipt heel wat werk in en daar is tijd voor nodig. We hebben inderdaad uitstekende lesgevers en die kunnen we enkel behouden als er tegenover hun arbeidstijd ook een verloning staat In uw geval wou u eenzijdig beslissen om in onze plaats aanpassingen te doen. U kent niet alle zaken waarmee rekening moet gehouden worden, dus het is wat vreemd dat u het werk van onze mensen zou overnemen. Onze medewerkster heeft inderdaad voorgesteld om het gesprek af te ronden omdat ze vond dat zowel uzelf als zijzelf emotioneler werden. We hebben uiteindelijk de nodige aanpassingen kunnen doen na overleg met lesgever, verzekering, nakijken wetgeving, enz. en de situatie werd opgelost. Er komt een verzoek tot aanpassing van de review omdat het noemen van namen van medewerkers in de tekst niet conform de regels van Klantenvertellen is. Anders gaan zij de review weghalen. Hij mag zeker blijven staan tussen de duizenden positieve reviews.
Ik had een heel goede instructeur ik kreeg goede tips en het was ook heel leuk. Alles was ook goed geregeld en gemakkelijk.
de one to one is opleiding is een meerwaarde binnen Traffix.
Les plannen en examen plannen kon heel makkelijk en de lesgever kon goed uitleggen en hielp waar hij kon.
Kunnen jullie ajb ook een school rond Leuven-Tienen opstarten
Heel leuke en goede begeleider. Let op alles en zegt meteen wat beter kan.
Niet te klagen
Alle mensen die hier bij Traffix in Meise werken zijn héél vriendelijk! Mijn rijinstructeur was mega geduldig en lief! Hij heeft ervoor gezorgd dat ik vol met zelfvertrouwen mijn praktijkexamen kon starten. Ik heb in 6u enorm veel bijgeleerd, waardoor ik in één keer geslaagd ben!
Een top ervaring om deze rijschool te leren kennen. Naast de doorgedreven ervaring van de lesgevers, en de fijne manier van lesgeven, heb ik een persoonlijke en professionele organisatie ervaren die het normaal vindt om meer te doen dan wat je eigenlijk verwacht. Begin geen rijopleiding zonder bij hun langs geweest te zijn.
Heb veel geleerd alles wordt goed uitgelegd ook goeie rijinstructeur bleef geduldig en rustig zodat ik op een rustige manier kon leren rijden
Wat een fijne eerste ervaring. Mijn instructeur was enorm geduldig en vriendelijk, en nam echt de tijd om alles rustig uit te leggen. Ik voelde me serieus genomen en op mijn gemak, wat voor mij heel belangrijk is tijdens het rijden. Absoluut een aanrader. Patrick Baes instructeur
Bij aankomst wist de instructeur mijn naam. Hij wist precies welke opleiding ik kwam volgen. Na een korte uitleg gingen we direct gaan oefenen op het terrein. Al de instructeur vond dat ik klaar was voor de weg kreeg ik nog een korte op Powerpoint met uitleg over de weg positie en afspraken. Kortom gewoon geweldig
Kapellelaan 97
1860 Meise