Fijne lesgevers waar je nooit iets aan kan misvragen.
Zeer vriendelijke ontvangst. Zeer flexibele planning van lessen en praktijkexamen. Zeer bekwame, vriendelijke instructrice, Mogelijkheid tot vraagstelling en eigen inbreng tijdens de lessen. Instructrice weet op welke punten er geoefend moet worden.
Zowel planning, ontvangst als rijlessen waren zeer goed. Er werd voor ons zeer veel moeite gedaan om ons op het best mogelijke moment in te plannen en toch de lessen vlot op elkaar te laten volgen. De lesgevers waren zeer bekwaam en beantwoorden vriendelijk alle vragen (en dat waren er wel wat). Algemeen zijn wij zéér tevreden over de rijschool van A tot Z.
Vriendelijke, veel uitleg, leuk,..
Ben er zeer tevreden over. Er hangt een leuke sfeer en de mensen zijn er flexibel en persoonlijk. Bij mij is alles soepel verlopen. Bedankt!
Beste Leontine, u bent de 900ste inzender : er ligt een mooi presentje klaar op het kantoor te Meise!
de praktijklessen waren super aangenaam!
Ik heb een super ervaring gehad. Rijlessen kunnen dus echt wel leuk zijn. Ik ben ook na één poging geslaagd op mijn praktisch examen. Ik wil persoonlijk Bruno hiervoor bedanken.
De leraar heeft mij veel laten inzien en nuttige tips meegegeven. Zijn les was een echte uitdaging en hij dwong mij om mijn best te doen om mee te kunnen. Hij heeft mij de basis geleerd en doen inzien dat enige voorzichtigheid geboden is en verder investeren in mijn motorrijbewijs noodzakelijk is.
Heel goed, ik heb toch wel veel bijgeleerd van Philip voornamelijk kijktechnieken en positionering op de rijbaan. Heel tevreden, zowel maneuvers als examen openbare zonder fouten afgelegd. Bedankt!
Heel vriendelijk
Ik was ingeschreven bij traffix voor 6 uren en een praktijkexamen. Hoewel ik al een hoog niveau had van het rijden, waren er puntjes waar ik nooit op gelet had en waar ze me in de vorige rijscholen nooit op gewezen hebben. Het zijn die kleine details dat een groot verschil maken. Ik kreeg de nodige uitleg van mijn lesgever tot in de puntjes en hij legde me ook duidelijk uit voor het omschakelen van een versnelling van bv, 3 naar 2 hoe het in zijn werk ging via een mooi schema. Deze ervaring heeft me ook geleerd dat ik eerst zachtjes moet remmen alvorens ik omschakel, en zoals mijn lesgever zei moest ik dat doen voor een zebrapad op enkele meters dan zou mijn auto niet op tijd geremd zijn. Deze details maken het rijden aangenamer, en ik dank traffix hartelijk voor wat ze me allemaal geleerd hebben in zo korte tijd. Voor het praktijkexamen, ben ik 30 minuten op voorhand gekomen naar het kantoor, we hebben op basis van foto's nog alle belangrijke punten overgelopen, fietspaden, voorrang van rechts het niet rijden op een busbaan ook al bij het links afslaan. We hebben nog de details genomen over de auto, wat er onder de motorkap zit, de bandenmeting en op het examen heb ik het alleen moeten doen maar dankzij de goede lesgeving en de herhaling is het me gelukt.
Heel goed. Er werd heel gelijmatig opgebouwd en veel uitleg gegeven.
Heel goed uitlegt kort en bondig.
Kapellelaan 97
1860 Meise