De lessen waren zeer leerrijk en duidelijk. De lesgever was ook zeer vriendelijk. Ik had iemand anders bij het examen zelf en hij heeft me zeer goed op mijn gemak gesteld en nog goede tips gegeven.
super niks anders.
Super lesgeefster die alles goed uitlegt en de leerling het nodige vertrouwen geeft!!
Er was niks op aan te merken, maar het wat ook niet uitzonderlijk goed. Gewoon een formele les.
weinig op aan te merken. De opleiding was zeer kort voor mij om te slagen. Met de nodige stress is dit wel gelukt, dus was het toch haalbaar. De lesgever heeft eruit gehaald wat mogelijk was. Waarvoor dank.
Beste Kurt, u bent de 1100ste inzender : er ligt een presentje klaar op het kantoor te Dendermonde!
Ik heb nu toevallig verschillende instructeurs gehad met ieder zijn eigen mening van rijden, maar door de drie meningen te combineren heb ik blijkbaar wel vlot leren rijden.
ok
Voorlopig zéér tevreden over Rijschool Traffix eveneens als mijn rijinstructeur.
Had de hoop al bijna opgegeven, 2 andere rijscholen bezocht voor ik bij Traffix terecht kwam. Dankzij de vriendelijke opvang aan het onthaal en de profesionele aanpak van de lesgeefster is het mij dan toch gelukt op mijn 59ste mijn rijbewijs te halen daarvoor mijn dank.
De lessen waren heel leerrijk en goed gegeven, ik kon steeds naar de rijles vertrekken met zin om te rijden.
Super en veel bijgeleerd
Aangenaam verloop van de lessen, lesgever met psychologisch inzicht en daardoor persoonlijke aanpak tov leerling, begeleiding op maat. Positieve ervaring.
Goede lessen, goede uitleg, een plezier om te leren rijden met jullie hulp!
Alles werd zeer duidelijk uitgelegd (zeker als er fouten werden gemaakt). Ook mijn vragen werden telkens duidelijk beantwoord.
Steeds een rijschool met goeie reputatie geweest. Werd gisteren opnieuw duidelijk. Zeer bekwame instructeurs, super vriendelijk onthaal en medewerkers en fantastische opleiding!
Goede ervaring, bekwame instructeurs.Toch strenge instructeur, speelt kort op de bal maar het eindresultaat was positief en dit was voor mij het belangrijkste.
Alles piccobello. Toffe vriendelijke rijinsteucteur die meereed naar examen. Gaf nils moed en zelfvertrouwen om te slagen voor het examen
Kapellelaan 97
1860 Meise