Ik weet niet meer welke leraar ik had want de leraar die ik had want die kon helaas niet aanwezig zijn wegens omstandigheden. Maar was heel tevreden met de vervangde leraar.
Fantastisch team , hebben alles gedaan om me door het BE examen te krijgen waar voor dank.
Zeer vlotte ervaring en heel vriendelijk ontvangen.
Heel positief, Zelf had ik het veel anders verwacht, Nicky zijn manier van lesgeven is heel open, dit was perfect voor mij. Ik raad Traffix en hem aan iedereen aan die lessen wilt volgen!
Oortjes tijdens het lesgeven opbreekt, of was niet beschikbaar.
Ik vond de lessen zeer leerrijk en handig. Ik raad zeker de examen evaluatie aan. Ik werd altijd vriendelijk behandeld en de communicatie vanuit de rijinstructeur en de rijschool verliep zeer vlot.
de lesgever was zeer proffesioneel met boeiende praktijkervaring
Alles zeer vlot verlopen.
De lessen verliepen zeer vlot en de begeleider was ook zeer vriendelijk en stuurde voldoende bij waar nodig.
Vriendelijke instructeur,legt alles goed uit en geeft veel tips.
ja alles was vlot mijn zus en ik waren er van 1ste keer door dus ja goed hè
Heel goede rijschool, vriendelijke lesgevers waar je veel aan kan vragen en leerrijke lessen.
Het was super leuk om het te leren omdat ik het nog niet gewoon was en heb er veel van bijgeleerd
Zeer goed, goodiebag op het einde had wel tof geweest. Probleem gehad met betaling, maar in orde.
Kapellelaan 97
1860 Meise