Zeer vlotte werking en aangenaam leren.
Heel toffe en rustige lesgever
Wel, gewoon op alle vlakken (oa vlotheid in afhandelen administratief dossier, flexibiliteit lesrooster, stiptheid instructeur, het modern wagenpark...etc) stijgen haast boven onze verwachtingen uit. Wat opviel is ook het "luisterend oor" van mijn instructeur voor wat betreft de verkeersregels waar ik nog meer duidelijkheid over wil en/of verdere praktische oefeningen waar ik nog meer accent wil opleggen.
Een super leuke dag, heel veel bijgeleerd van 2 super instructeurs, echt een leuke ervaring!
Zeer vriendelijk, geduldig en stelt je op je gemak. Er wordt voldoende informatie gegeven.
ready to ride lesgever was vlot in lesgeven met de nodige kracht bij belangrijke punten, ook niet eentonig en met een beetje humor der bij, heel goed
Ik heb met Georges mijn 20 uren gedaan en met Willy Stevens mijn examen. Met beide ging het zeer goed en ze hebben me heel veel aangeleerd.
Zeer tevreden,alleen positieve commentaar. Eveneens dikke pluim aan Alain,meer dan perfecte lesgever !
Continue feedback , antwoord op elke vraag en meteen stress kunde doen dalen ( geruststellend )
Ik heb nog maar 1 les gehad, Maar heb op die ene dag al heel veel geleerd. Top !
vriendelijk, vlot
Duidelijk en vlotte samenwerking
Praktijklessen waren goed en duidelijk. Ik voel me al veel beter in de wagen. Vragen konden ten allen tijde worden beantwoord.
Gemotiveerde lesgevers in zowel de theorie als in de praktijk.
Zeer goed, mogelijkheid tot vragen.
Kapellelaan 97
1860 Meise
Over Rijschool Traffix Met haar jarenlange ervaring profileert Rijschool Traffix zich als een van de meest toonaangevende en vooruitstrevende rijscholen van Vlaanderen. Gespreid over 13 vestigingen leiden onze 80 medewerkers jaarlijks zo’n 5000 kandidaten op, en dit in alle rijbewijscategorieën. Dankzij de kwaliteit van onze diensten, de professionaliteit van onze medewerkers en de grote klantentevredenheid groeide Rijschool Traffix uit tot marktleider in rijbewijsopleidingen in de regio.