Super kan niet beter
Super kan niet beter
Duidelijke uitleg goede begeleiding .
Super uitleg en zeer goede rij-instructeur
punten zeggen genoeg, wat kan ik meer zeggen , al van het binnenkomen bij het onthaal ontvangt door de leuke dame zat het goed, zeeeeer profficioneel lesgever, die mij ( ondanks nul moto ervaring) er zonder één probleem er door loodste, holvoet koen je bent een pro
Het was zeer leerzaam.
Ik schreef me in met een klein hartje, ook mede omdat ik niet zo'n goede ervaring had met de rijschool uit Bornem (11 jaar geleden). Vanaf de kennismaking met Stijn kreeg ik al een beter gevoel.....ook tijdens de lessen bleef hij rustig en gaf regelmatig een complement ivm het rijden, zodanig dat ik veel rustiger achter het stuur zat. Ook bij het praktisch examen bleef hij ons moed inspreken en dat we gingen voor een geslaagd examen, hetgeen we beide ook behaalden. Dus dank je Stijn, je hebt zeker een groot aandeel voor het behalen van mijn rijbewijs...ik beveel je zeker aan bij iedereen!!!
Een compleet lespakket versterkt door een zeer open en gemoedelijke sfeer. Chapeau!
In 2 uur tijd alles gezien wat ik moest zien. Zeker klaargestoomt voor het examen.
Beter terrein en beter voertuig. BMW motoren zijn perfect voor te leren.
Toffe lessen waar je veel van leert, toffe instructrice. Examen viel op zich mee, houding examinator openbare weg was minder maar beleefd.
goed overall, snel bestelling, goede rijles
Kapellelaan 97
1860 Meise
Over Rijschool Traffix Met haar jarenlange ervaring profileert Rijschool Traffix zich als een van de meest toonaangevende en vooruitstrevende rijscholen van Vlaanderen. Gespreid over 13 vestigingen leiden onze 80 medewerkers jaarlijks zo’n 5000 kandidaten op, en dit in alle rijbewijscategorieën. Dankzij de kwaliteit van onze diensten, de professionaliteit van onze medewerkers en de grote klantentevredenheid groeide Rijschool Traffix uit tot marktleider in rijbewijsopleidingen in de regio.