het was allemaal perfect uitgelegd en zeer goede uitleg. 10/10
De lesgever was zeer correct, maar bracht dit op een vriendelijke en respectvolle mannier over. Op het examen waren we wat vroeger en de lesgever heeft die tijd benut om mij in de buurt nog wat les te geven, wat ik zeer waardeerde.
Iets meer tijd krijgen om opnieuw gewoon te worden aan de auto van de rijschool voordat het examen start zou het examen zelf comfortabeler maken.
Superervaren begeleiding!
Goede voorbereiding op examen. Veel aandacht voor moeilijkere verkeersituaties, wat echt wel must is voor examen en zelfzekerheid achter stuur.
Heel goed ontvangen door de administratie wat de inschrijving betreft. De eerste rijles verliep super, duidelijke taal en instructeur is zeer motiverend en blijft positief en reikt telkens oplossingen aan. Ze volgen jouw tempo, ideaal!
Ik heb veel bijgeleerd van mijn begeleider en hij as ook steeds vriendelijk
Ik werd steeds vriendelijk en goed ontvangen alles werd goed uitgelegd in het algemeen zeer tevreden
zeer aangenaam en vlot
Het was allemaal heel aangenaam en professioneel angepakt. Ik zal het zeker aanraden aan vrienden!
Kapellelaan 97
1860 Meise