Een leuke ervaring zeer bekwame lesgever.die jonge gast met baard.hij rijdeaprilia 750cc
Graag meer uitleg over dag van examen hoe met hoeveel wie met voertuig moet wie met iets anders . En liefst examens korter bij de lessen.
Alles kan perfect aangepast worden aan persoonlijke planning, zowel de praktijklessen als het examen werd ingepland volledig naar mijn werkplanning. Lesgevers zijn topexperten met een hoop ervaring en kunnen hun kennis ook goed overbrengen.
Het is misschien wel redelijk duur
Beste Femke, U bent de 2100ste inzender. Er ligt een bioscoopticket klaar in ons kantoor te Dendermonde. Het Traffix Team.
goed contact, vlot examen, vlotte rij instructeur. Enig minpunt is de camera achteraan die niet goed werkte, de fiche dient zo snel mogelijk vervangen te worden voor een optimaal gebruik.
Aangename manier van lesgeven
Vlotte, aangename samenwerking.
Super lesgeven lesgever, de eerste die mij niet alleen kon zeggen wat ik fout deed maar vooral waarom ik dezelfde fout steeds opnieuw maakte... IK BEN FAN :-)
Super vriendelijke mevrouw aan de telefoon/email. Geen vraag was teveel Ook de les was zeer aangenaam
Een aanrader voor iedereen wil leren rijden! Mijn dochter zal de volgende zijn om lessen te nemen!!
Kapellelaan 97
1860 Meise