Ik ben heel tevreden over mijn ervaring. Bedankt.
Goede begeleiding en goede feedback
De lesgever was zeer duidelijk. Ik had nog nooit gereden en alles werd op een vlotte en duidelijke manier opgebouwd en aangeleerd.
Uitstekend.
Zeer veel geleerd van een zeer ervaren, super sympathieke lesgever! Waardoor het examen een plezier was. Top ervaring!
Alles wordt goed uitgelegt Altijd vriendelijk Er zijn eigenlijk geen of amper minpunten
Ik heb een zeer vriendelijke en vlotte rijervaring genoten bij traffix. Zeer bekwame lesgever en open voor alle vragen en opmerkingen.
Beste, u bent de 2200ste inzender, proficiat. Er ligt een bioscoopticket klaar op ons kantoor te Dendermonde. Het Traffix Team.
Enorm aangename lessen. Ilias was zeer geduldig en kan alles goed uitleggen. Ik beveel Traffix zeker en vast aan, vanwege de zorg en het begrip. Leuk dat je een boekje krijgt over de tips bij het praktijkexamen.
praktijkexamen nog niet gedaan , diensten en praktijklessen : één woord voor , SUPER
Zeer vlotte en goede samenwerking met de lesgevers. Zien de mindere punten van de student en werken daarop. Goede opbouw van de lessen. Houden rekening met het kunnen van de student.
de instructeur heeft me precies geholpen bij wat ik vroeg en gaf voldoende tips
Professioneel!
Zeer goede ontvangst, bekwame lesgever, zeer leuke ervaring in het algemeen.
Heel goede instructeur, en vriendelijk personeel
Correcte en eerlijke info gekregen mbt de lessen. De lesgever was iemand met ervaring en een vlotte omgang. Bij verandering van uren werd er eerst gebeld om te kijken wat het beste is voor de leerling. Daarna een bevestingsmail met de nodige aanpassingen.
goede info, extra tips
zeer leuke lessen en een goede opvolging
Ik kwam van een andere rijschool waar de maneuvres maar niet lukten. Voor mijn vierde poging nog 6uur les en 3 uur stage gevolgd bij Traffix. Kleine dingen verbeterd, veel geduld en een heel goede begeleiding en vanzelf geslaagd! Dank u Traffix
Uitmuntend
Lesgever zeer professioneel en aangepast aan leeftijd van de kandidaten
Kapellelaan 97
1860 Meise
Over Rijschool Traffix Met haar jarenlange ervaring profileert Rijschool Traffix zich als een van de meest toonaangevende en vooruitstrevende rijscholen van Vlaanderen. Gespreid over 13 vestigingen leiden onze 80 medewerkers jaarlijks zo’n 5000 kandidaten op, en dit in alle rijbewijscategorieën. Dankzij de kwaliteit van onze diensten, de professionaliteit van onze medewerkers en de grote klantentevredenheid groeide Rijschool Traffix uit tot marktleider in rijbewijsopleidingen in de regio.