Zeer vriendelijke instructeur. Ze leggen alles duidelijk uit, stellen je meteen op je gemak en geven je opbouwende commentaar op een rustige manier. Tijdens het rijden werd mijn theorie herhaalt zonder dat ik het gevoel had dat ik ondervraagd werd. Ik zou deze rijschool zeker aanbevelen. Hiervoor had ik 2uur rijles gevolgd in Kontich met vab, maar hierbij heb ik maximum 1u30 gereden. We heben geen manouvers gedaan en hij gaf zeer afbrekende commentaar en gaf mij het gevoel dat ik, ondanks dat ik al een jaar rijervaring heb, niet kon autorijden. Bij jullie had ik dat gevoel absoluut niet.
Alles zeer vlot verlopen. Praktijkexamen zeer lang wachten (examencentrum Asse), maar dat kan Traffix niet oplossen :-)
Het enige minpunt was dat de lading van de oplegger niet was vast gemaakt en/of juist was geplaatst.
Heel dankbaar dat ik lessen heb genomen bij Traffix, deze hebben me zeker geholpen!
Alle werknemers (zowel administratie als rij-instructeurs) waren zeer betrokken met mij en zorgde er voor dat er zo'n goed mogelijke planning werd opgesteld. Omwille van faalangst liep het in het begin allemaal niet zo vlot maar hiervoor hebben ze snel een goede oplossing gevonden. Ik mag in principe geen namen vernoemen maar toch wil ik heel graag vermelden dan Sammy Raeymaekers me heel goed heeft geholpen met het vinden van mijn rijstijl en het zelfvertrouwen tijdens het rijden. Een zeer goede begeleider en daar wil ik hem nogmaals eens voor bedanken!
Vriendelijk, recht op de man af, behulpzaam, proberen u tot rust te brengen --> zenuwen.
Wij hebben een evaluatieles van 2 uur gevraagd. Daarbij verwachtten we dat de lesgever constructieve tips geeft en verbeterpunten aanreikt. In de plaats daarvan heeft de lesgever de leerling nauwelijks een half uur laten rijden. De overige tijd werd uitleg gegeven die weinig begrijpelijk was en niet anders was dan het volledig onderuit halen van de rijles die de eigen begeleider (met 30 jaar rijervaring) heeft gegeven. De leerling heeft ondertussen de nodige basiskennis. Het kan niet de bedoeling zijn om die volledig in vraag te gaan stellen.
Alles is vlot verlopen.
Ik ben heel blij dat ik les heb gevolgd bij rijschool traffix. Ze hebben me goed begeleid en ik heb dan ook snel mijn rijbewijs gehaald.
Ik leerde heel snel bij tijdens de lessen. De instructeurs praatten op een rustige manier waardoor ik niet zenuwachtig werd.
Kapellelaan 97
1860 Meise
Over Rijschool Traffix Met haar jarenlange ervaring profileert Rijschool Traffix zich als een van de meest toonaangevende en vooruitstrevende rijscholen van Vlaanderen. Gespreid over 13 vestigingen leiden onze 80 medewerkers jaarlijks zo’n 5000 kandidaten op, en dit in alle rijbewijscategorieën. Dankzij de kwaliteit van onze diensten, de professionaliteit van onze medewerkers en de grote klantentevredenheid groeide Rijschool Traffix uit tot marktleider in rijbewijsopleidingen in de regio.