Ze ontvangen je zeer goed. Allemaal zeer vriendelijk, zeker een aanrader voor anderen.
Ik stoorde me er persoonlijk deels aan dat de begeleider tijdens het examen heel de tijd praatte met de examinator. Voor sommige mensen helpt dit tegen de stress denk ik, maar ik stoorde me er soms wel aan.
Zeer vriendelijke en leerrijke rijschool
Lesgever had veel geduld!
ik was ingeschreven voor vervolmakingscursus motorrijden;ik ben heel tevreden
Heel professionele begeleiding zonder stijf gedoe met echte handige tips en uitleg.
Zeer aangename ervaring omdat de instructeur een zeer aangenaam persoon is.
Super vriendelijk!
Zeer goede rijschool.. vooral de mensen die er les geven zijn heel vriendelijk en tof
Praktijk op privé terrein is vrij moeilijk en dus ook niet zo leuk . Niet geslaagd van de eerste keer , heb dus nog niet gedaan
Vriendelijkheid van de mensen en gemakkelijk het leren van de praktijk oefeningen. Van 6 uren praktijk heb ik all een klein idee wat motor rijden inhoud.
Een zeer aangename, vriendelijke, empathische mentor Johan Vertongen. Zijn manier van lesgeven geeft je vertrouwen, moed maar vooral zin om te leren rijden. Door zijn rustige, aangename houding krijg je vertrouwen in je competenties. De manier waarop hij instructies geeft, door duidelijk te zijn maar op een rustgevende manier creer je een veilige omgeving waarin je kan groeien.
Ik koos voor een evaluatieles van 2u, en deze verliep zeer vlot met de desbetreffende instructeur. Zeer vriendelijk en behulpzaam. Niks op aan te merken.
Kapellelaan 97
1860 Meise