Zeer tevreden. Rustige lesgever vol geduld stuurt bij waar nodig.
Zeker en vast een toprijschool! Examinator was wel een onbeleefde maar daar kan de rijschool nie aan doen
Snelle regeling en goed aanleren van praktijk.
De lessen zijn heel erg duidelijk en er wordt heel erg veel info gegeven tijdens het rijden. Tijdens het praktijkexamen is de leerkracht er altijd om u gerust te stellen om zo de stress te verminderen. Zelfs na duizend vragen antwoord hij nog altijd op elke vraag!
De lessen waren goed in orde, net zoals de begeleiding naar het examen etc.
Alles was zeer goed. Een uitstekende begeleider!
Ik heb ik 4uur veel geleerd. Ik had eennzeer vriendelijke instucteur die mij alles heel goed uitlegde en tips gaf!
Ok. Nog geen praktijkexamen gehad Lessen ok
Zeer goed ontvangen aan onthaal, proberen je in te planning asap naar uw eigen voorkeuren. Praktijklessen, zeer goed, veel uitleg (motor)
Ok
De lessen zijn heel vlot verlopen. Mijn lesgever is zeer bekwaam in zijn vak en was een plezant persoon om mee van te krijgen. Jan, doe zo voort!
Ik heb 2 uur rijles gevolgd ter voorbereiding van mijn praktijkexamen. Deze lessen verliepen zeer vlot en heb enkele handige tips gekregen. Mijn vragen werden eveneens compleet beantwoord. Zeker aan te raden!
Heel positief over de hele lijn, zowel administratief (bedienden onthaal) als praktijk (lesgever).Lesgever kon helemaal aan onze behoeften beantwoorden, op zeer efficiënte manier. Zeker aan te bevelen!
Heel flexibel, aangename mensen die er werken, wisten me gerust te stellen voor het examen aangezien ik nogal stress had. De jongen waarmee ik examen deed, dacht dat het examen later die dag gepland stond. De examenbegeleider maakte er geen probleem van hem snel thuis op te halen, zodat hij toch examen kon afleggen.
goede lesgever ; rustig persoon
Kapellelaan 97