Zeer goede en vlotte uitleg gekrege die gemakkelijk verstaanbaar was. De instructeur heeft veel geduld en legt met plezier alles meerdere malen uit.
geen praktijk legt als goed uit tijdens de theorie
Super :)
Ik had de indruk dat het veel te druk was en daarom de lessen nooit vlot ingepland konden worden/te lang duurde eer er plaats was.
Zeer vriendelijk ontvangen en gerustgesteld ivm rijangst, zowel bij inschrijving als bij praktijklessen. Goed samen besproken waar ik meest behoefte aan heb (heb al rijbewijs B). Heeft mijn zelfvertrouwen vergroot om nu zelf terug aan het rijden te gaan.
Ik vond het heel leerzame lessen. Een goede begeleiding. Vragen werden steeds goed beantwoord dus ik ging steeds naar huis met een heel goed gevoel.
vlotte communicatie
Bij rijschool Traffix is het personeel zeer vriendelijk en tijdens de praktijklessen stelt de rijinstructeur je altijd op je gemak met als gevolg dat je elke dag nog meer zin hebt om te leren rijden.
Correcte service ! Zussen en ikzelf hebben alle drie bij jullie geleerd. Een aanrader !
Ik heb 2 toffe en ervaren lesgevers gehad (Sammy en Frank). Rijschool : topservice - zeer vriendelijk.
Fijne lessen en staan altijd open voor vragen zowel mondeling als via email of telefoon.
De praktijklessen waren heel aangenaam. Ik voelde mij vanaf de eerste les direct op mijn gemak. Vervolgens heb ik het enorm geapprecieerd dat Rudy meegekomen is tot Asse en op mij heeft zitten wachten.
ook de tweede lesgever waarmee ik uiteindelijk mijn examen heb afgelegd was goed, zij heeft mij ook alles heel goed uitgelegd.
Ik heb een goede ervaring met deze rijschool, zeer vriendelijke mensen . Ik was altijd zeer rustig in de auto omdat mijn lesgever me goed begelijde .
Perfecte opleidingen 👍
Kapellelaan 97