De s parking was ik daarmee vast ik kreeg gouden tips da ik dat een een keer konden
Duidelijk en leerrijk
Moest meteen de baan op met de bus . Deed raar maar goed maakte de maneuvers makkelijker achteraf waarvoor oprecht respect grtjs
Ik ervaarde rust in de auto, zonder veel stress gaf de instructeur mij vertrouwen in mezelf en in mijn kunnen. Dit allemaal met aandacht voor waar ik me comfortabel bij voel en wat ik zie zitten en wat niet.
Zeer vriendelijke mensen. Proberen je volgens hun beste capaciteiten te helpen.
Vrijdag was mijn allereerste keer ooit dat ik op een moto zat. Alles werd stap per stap heel rustig uitgelegd zodat ik op mijn eigen tempo de moto kon leren kennen. Stukje bij beetje groeide mijn voeling met de moto en tegelijk mijn zelfvertrouwen. Na de 2e les hadden we al de manoeuvres al eens uitgevoerd en ze ook allemaal na elkaar geplaatst. de 3e les mochten we alle manoeuvres nog wat oefenen en zijn we op de openbare weg gegaan. Ook dit ging allemaal heel vlot! Voor het examen kregen we nog even de kans om heel het parcours nog een paar keer te oefenen. Hierna gingen we naar het examencentrum waar de begeleider van traffix nog wat met ons heeft gebabbeld. Dit hielp om ons wat af te leiden en hielp ook tegen de zenuwen. Ik was er ook van de eerste keer door op het examen! Alleen maar lof voor Traffix!
Super goeie uitleg en praktijk lessen goed geleerd
Alle instructeurs zijn erg geduldig en leren je op een prettig manier. Ok ben tweet geweldig instructeurs gehad. Johan Fonteyn en Luc Van zaelen.
Uitstekend!
Goede instructeur en losse sfeer om in te leren, maar als student is het moeilijk om data in de plannen die voor beide partijen passen.
Vlotte en snelle communicatie met de receptie i.v.m. afspraken rond het inplannen van de rijlessen alsook het inplannen van het examen.
Goede begeleider
Goede instructeur, gaf mij het vertrouwen en dat vond ik fijn
Ik heb veel plezier gehad op mijn eerste dag van de rijles. Ik heb veel geleerd.
1 les gehad als opfrissing voor het examen. Uitstekende balans in wat wordt geoefend en duidelijke uitleg. Zeker aan te raden!
Toffe instructeur, heeft super veel geduld , super vriendelijk , geef je heel veel technieken ombert je zo vlot te laten uitvoeren
Leuke tips en trucs
De lesgever stelt u echt op uw gemak,hebben echt geduld en leggen als goed uit vind ik! De tips die ze je meegeven zijn van goudwaarde! Dikke dankjewel aan lesgever Eric Servaes voor de lessen die je me gaf en lesgever Lenn Broothaers voor mij op mijn gemak te stellen richting het examen!Ik raad zeker deze rijschool aan !mvg Gunther
Peter is een heel goede instructeur. Ik heb al heel veel van hem geleerd.
zeer Leer rijk
Hele vriendelijke mensen. Men opdrachten werden super uitgelegd! En alsde het nie snapte deed de lesgever het voor zo da je kon zien wa je moest doen. En gaf heel goeie uitleg
Ze zijn rustig Vind ik top
Alles word zeer duidelijk uigelegd en bijgeleerd je wordt niet onder stress gezet….
Kapellelaan 97
1860 Meise