Mijn lessen zijn al maanden gepland en in de voorbije maanden zijn ze al zeker 10 keer veranderd. Mijn les voor volgende week is zelfs van uren veranderd, waardoor dat niet meer past in mijn planning. Ik werd gewoon verwittigd van de veranderingen en toen ik een mail stuurde dat ik dit niet oke vind en dat dit niet past, was er geen antwoord. Ik ben zelf naar de receptie moeten gaan om dit uit te klaren. Blijkt dat ze opeens geen auto beschikbaar hebben die dag op dat moment... Dit snap ik niet, aangezien mijn lessen al maanden gepland zijn. Ik kreeg hiervoor ook geen excuses of niets, maar simpelweg 'we kunnen er niets aan doen'. Uiteindelijk hebben we met behulp van de lesgeefster een oplossing kunnen vinden. Dit vind ik echt jammer want de lessen op zich zijn heel nuttig en ik ben heel tevreden met mijn lesgeefster. De organisatie maakt het lastig om tevreden te blijven.
Dag Oliwia Dank je wel voor je feedback. Leuk om te horen dat je lessen goed verlopen zijn. We keken het even na en het klopt dat er bij toeval bij jou heel wat wijzigingen nodig waren (10 is ruim overdreven :) ). Onze agenda is afhankelijk van de wijzigingen bij het examencentrum, van ziekte bij lesgevers, van het uitvallen van een auto, enz.. dus wijzigingen gebeuren zeker maar zijn niet standaard. Jij kreeg wel een serieuze portie te verwerken. Jouw mail werd maar gezien nadat je langskwam op kantoor. Veel succes met de vele kilometers.
Ik heb heel goed ervaring gehad bij Bart.
Ik ben heel tevreden over Traffix. Zowel over de rijschool in het algemeen als over mijn instructeur Mario. Hij was steeds geduldig en gaf duidelijke instructies.
Bij beide het theorie en praktijk heb ik altijd het gevoel gehad van beide goede beleid en niet te veel druk dan wat ik aankan. Ik heb altijd de ruimte gehad om vragen te stellen. Het enige kritiek dat ik kan geven is dat communicatie soms niet het duidelijkst was.
Eric Servaes en Chris Durie zijn twee toppers als het aankomt op lesgeven. Ikzelf, met nul komma nul motorervaring kon door de zeer nauwkeurig uitleg, met volle vertrouwen op een motor springen. Als ik in de toekomst terugkom, zal ik zeker vrachtwagenles willen krijgen van Meneer Servaes! Bedankt voor de geweldige 12 uren les!
Communicatie verliep vlot Aangename lesgever Goede voorbereiding
Een geweldige instructeur Goed uitleg Zeer attent en begripvol Gewoonweg geweldig Dank u voor de goede verstaanbare lessen
Alles was goed gecommuniceerd, waar en wanneer ik er aanwezig moest zijn. Lesgever had veel ervaring in het lesgeven, alles was duidelijk.
Leuke lessen, respectvol begeleiders, veel geleerd, en altijd motivatie gegeven.
Ondanks meerdere pogingen, die niet lukken, beleven de begeleiders steeds erg motiverend. Communicatie was ook erg goed....
Ik had eerst al eens 12 uur les genomen na het theoretisch examen. Dan heb ik enkele maanden met mijn ouders de baan op geweest. Toen ik (bijna) klaar was voor het praktische examen had ik eerst nog eens 6 uur les gevolgd + begeleiding bij het examen....wat helaas niet van de eerste keer gelukt was. Ik had niet bij de pakken blijven zitten en onmiddellijk een nieuwe datum gepland voor het examen, waar ik dan wel geslaagd was !
Interessant om als ouder de les te mogen mee volgen, zodat ik op een betere manier mijn dochter kon begeleiden.
Maar ik vond het wel spijtig dat ik 3 verschillende lesgevers heb gehad ik had liever maar 1 gehad maar anders was alles goed
Had enorme zenuwen toen ik daar aankwam maar mijn lesgever heeft dit enorm goed opgelost. Echt een aanrader de rijschool traffic in Meise.
goede ervaringen, rustige rijlesgever die muistert naar jou tempo. Dikke merci Wim
Ik heb opleiding gekregen van Hugo en Marc, beide heel capabel, vriendelijk. Eerste uren waren wel per 2 leerlingen, wat ik wel begrijp als bedrijf.. Voertuigen zijn allemaal +- nieuw, terrein is in iets mindere toestand (zeker achteraan waar er een plas durft te vormen gepaard met bladeren)
Fijne ervaring met resultaat geslaagd
Geweldige begeleiders. Veel tips en tricks. Begeleiders die je zelfvertrouwen geven achter het stuur.
Ik kreeg goede begeleiding en heb et van genoten en bijgeleerd
De mensen van Traffix zijn allemaal zeer vriendelijk. Ze proberen echt hun best te doen om jou zo vlot en veilig mogelijk te leren rijden. Peter en Johan waren zeer behulpzaam en hebben echt het met veel geduld alle puntjes op de I gezet. De rijschool heeft vlotte communicatie waardoor je snel aan je praktijkexamen komt. Het was een feestje in de auto. Dank u wel rijschool Traffix
Prachtig
zeer vriendelijke instructeurs, ze kunnen het zeer goed uitleggen en zeggen ook mijn fouten op een positieve en kalme manier tegen mij zodat ik dit kan verbeteren.
Professioneel, correct.
Super!