Goede opleiding, slechte admin. Onduidelijk, tegenstrijdig…
Dag Charl Dat het geen eenvoudige situatie was, dat klopt. We deden er alles aan om jou te helpen met een last-minute planning. Dit brengt enkele uitdagingen met zich mee. Onze nieuwe medewerkster gaf jou eerst de verkeerde betaaldatum. Je reageerde geprikkeld op onze rechtzetting en de vraag om onmiddellijk te betalen. Jammer. We zijn toch blij dat we jou snel konden helpen. Het voelt aan alsof je wat misbruik wou maken van de situatie.
Er werd niet opgegeven en elke les werd met een glimlach gegeven.
Ik heb nog een heel aantal interessante tips gekregen van Johan waardoor ik met meer zelfvertrouwen mijn rijexamen heb afgelegd. Bij gevolg ben ik dus ook geslaagd en zeer tevreden.
De begleider Hugo Mary zo vind je er geen 2
Het waren vier fantastische en leerrijke uren. Vanaf het begin voelde ik mij op mijn gemak dankzij de vriendelijke en professionele aanpak van de instructeur. Alles werd duidelijk uitgelegd, met veel geduld en aandacht voor veiligheid. Ik heb niet alleen technisch veel bijgeleerd, maar ook meer zelfvertrouwen gekregen op de baan. De sfeer tijdens de les was top. Het was echt fijn om samen met toffe gasten te kunnen rijden en elkaar te motiveren. De instructeur zorgde voor een goede balans tussen serieus oefenen en een ontspannen, aangename sfeer. Daardoor vloog de tijd voorbij. Ik ben heel blij dat ik deze ervaring heb mogen meemaken en zou het zeker aanraden aan anderen die hun AM-rijbewijs willen halen. Een echte aanrader
Ik heb hele zware rijangst, waardoor autorijden iets heel beangstigend is waardoor ik dit niet als iets plezierig ervaar. Gisteren heb ik voor de eerste keer na lange tijd weer aan het stuur gezeten en alles op mijn tempo weer opgebouwd, en heb voor de eerste keer echt het gevoel gehad dat ik plezier heb om iets bij te leren en dat maakt mij extra motiverend om hier in verder te gaan. Tot nu toe alleen maar lof voor Traffix.
Zeer leerrijk, enorm handige voorbereiding op het praktijk examen. Ik had wat rijangst in het begin maar de instructor Johan begeleide me fantastisch, ik voelde me meteen op mijn gemak.
Ik zou dit iedereen aanraden , ik voelde mij van minuut 1 tot einde les op mijn gemak.
Beste Traffix team, Ik ben zeer tevreden over mijn ervaring bij Rijschool Traffix. De instructeurs zijn professioneel, rustig en duidelijk in hun uitleg. Ik voelde mij goed begeleid tijdens mijn opleiding. Bedankt voor de goede service en ondersteuning. Met vriendelijke groeten, Aydin Irbik
Het waren aangename rijlessen die heel leerrijk waren. Ik kon voldoende vragen stellen die goed werden beantwoord. De lesgever stelde me ook goed gerust zodat ik mijn kon focussen op het rijden en niet bang hoefde te zijn.
It was a great experience. All my queries were covered.
Met een lieve, geduldige begeleider voelde ik mij ondanks een beetje stress, toch zelfzeker op de baan en maakte ik snel vorderingen met de manoeuvres.
Ik ben begeleid door meerdere personen, aanvankelijk voor het volgen van praktijklessen en nadien nog voor een evaluatieles en examenbegeleiding bij telkens verschillende personen maar allemaal even vriendelijk, aangenaam en goed in wat ze doen!
Goeie uitleg
Zeer tevreden, duidelijke informatie
Ik had fijne rijlessen bij Traffix. Ik kreeg heel wat tips en vooral meer zelfvertrouwen achter het stuur. Je kan veel vragen stellen en er wordt gericht geoefend naar jouw noden.
Chris is een geweldig lesgever, haast zicht niet en gaat op jou tempo. Geeft voldoende uitleg en heeft zelf manouvers laten zien door zelf voor te tonen. Zijn Tips & Tricks die hij van uit zijn dagelijkse ervaring mee brengt vindt je nergens anders. Raad beginnende rijders zeker om hier les te volgen.
Vanaf contact tot examen alles vlot verlopen, duidelijk waaraan en waaraf. Instructeurs allemaal gedreven en trekken mee aan 1 kar. Heb binnen de maand na inschrijving mijn rijbewijs al kunnen halen.
Mijn eerste rijles met meneer Bruno ging supervlot en gaf mij nog meer motivatie voor de volgende lessen. Omdat ik nog nooit met een auto had gereden, was ik erg zenuwachtig. Meneer Bruno heeft mij daarbij goed geholpen en gerustgesteld, waardoor de les heel plezant was. Dank u wel!
Er werd goed rekening gehouden met de beperking van onze zoon. We werden goed geïnformeerd. Eén minpuntje is dat er na de 'normale' werkuren weinig mogelijkheden zijn om lessen te volgen, zodat er verlof dient genomen te worden.
Persoonlijk had ik nog geen ervaring met autorijden, buiten hier en daar wat parkeren op onze oprit. Ik heb nog maar 1 les gehad (van Jonas Machielsen), maar heb al vele meer geleerd dan ik had gedacht. Na wat oefenen op rustige baantjes, zijn we direct naar de rijbaan gegaan. Johan heeft mij hierin mega goed begeleid. Alles was heel duidelijk en hij gaf mij de tijd om te leren. Pluspunten voor hem dus! Volgende week heb ik les met Wim Delvou. Ik ben benieuwd en kijk er naar uit!
Ik heb veel bijgeleerd en me zelfzekerder beginnen voelen op mijn motor. Kris is een enorm goede instructeur met veel geduld en passie voor wat hij doet, wat enorm motiverend werkt.
Begeleider 127
Ik heb veel geleerd op enkele uren tijd. En supergoede uitleg
Goed en duidelijk.
Kapellelaan 97